9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar ilginç bir anektodu sizlerle paylaşmak istiyorum bunu ben de yeni farkettim. Belki okuyanlar tebessüm eder:)
İlk önemli sınavım OKS idi. Sonuçlar açıklandığında köydeydim.
ÖSS sonucum açıklandığında Istanbuldaydım.
İlk defa kurumsal bir firmada işe girmek için mülakata girdim işe alındığımı bildirmek için aradıklarında Eskişehirdeydim.
Kpss sonucumu öğrendiğimde Karstaydım.
Ve şimdi hiç hesapta yokken Antalya'ya gidiyorum hayatımda beklediğim önemli sonuçlar hep ben gurbetteyken yakalamış beni. göklerden gelen bir duyum vardır belki de :)(kaderim:) Bir kaç gün içinde açıklanırsa kulağımı çınlatırsınız:)
Keyifli forumlar..:) -
@umrcn :)))
-
@kalitetifmemur hocam iyi söylüyorsunuz da bimer cimer 170 kanallarından talep yapılması durumunda tc isim bilgilerimizi aleni bir şekilde girmemiz gerekiyor ve ben size bir örnek olarak söyleyeyim başka bir kurumla alakalı bimerden girdiğim talebin ilgili kurumda bana karşı irritasyon yarattığına bizzat şahit oldum.. Her ne kadar en doğal hakkımız gibi dursa da şimdi ben böyle birşeye cesaret edemiyorum açıkçası.. Cesaret eden varsa yazabilir elbet...
-
Arkadaşlar ben aradım sgk yı orda ki çalışan bana sınav komisyonlarında dedi bizede ulaşmadı sadece dediği bu hepinizi bilgilendirmek istedim
-
@krtalprn Sınav komisyonlarında mı? Ne demek şimdi bu, bir de bu çıktı şimdi?
-
@zach bana öyle dedi çalışan numara bu 03122078443 isterseniz sizde arayın
-
@zach ne demek bende bilmiyorum ama bana söylenen bu hocam takdir edersiniz ki ayrtınsına soramadım
-
Bakanlıktaki süreçten haberdar olamayacağına göre kurumda komisyonda mı şimdi ya?
-
@zach sınav komisyonunda şu demek kardeşim: ön soruşturmalar tamamlanıp bakanlığa iletilmiş oradan sgk ya gelmiş. listedeki kişilerin soruşturma raporlarına bakılarak değerlendrme yapılıyor sıkıntılı olanlar listeden çıkartılıyor. bu şekilde güvenlik soruşturması en temiz olanlara öncelik verilmek suretiyle yeni bir liste oluşturuluyor ve eğer ki gerçekten komisyondaysa açıklanması için son anları, son saatleri, son günleri yaşıyoruz demektir. saygılar...
-
@yunni61 arkadaşlar kimseyi orda surda diye bir şey diyemem bana söylenen o zan altında bırakmak istemem kendimi sadece bana söylenen o
-
@krtalprn kardeşim yok sen dediğini aktardın sadece. Ama sadece bize gelmedi demek yerine komisyonda dediyse bilerek demiştir diye düşünüyorum inşallah geçiştirme çabası değildir
-
@yunni61 inşallah tez zamanda açıklanır tek temennim bu
-
@krtalprn hepimizin kardeşim
-
@krtalprn Kardeş doğru olmasa ne yazar helal olsun o kadar uğraştın
-
Korktum ya böyle yazınca duyum yazmak zormuş valla yazanları çok iyi anladım şu an ben ne kendimi ne de orda çalışan kişiyi zor duruma sokmak istemem kimseyi de yok yere umitlendirmeyi dediğim numara orda aramak isteyen arkadaşlar araya bilir
-
@krtalprn açmadılar o kadar aradım
-
@denetcii rica ederim hocam çorbada tuzum bulundu ise ne mutlu bana
-
@yunni61 anladım hocam daha önce ki aramalarım da açılmadığı olmuştu şimdi size de denk gelmiştir
-
Eğer ki durum doğruysa etkinlik yapmak çok işe yarayacaktır
-
Sgkdaysa mesele bu hafta bitirirler inşallah.Söylenilen bir başka arkadaşa da denilirse geri sayım başlar arkadaşlar