9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad bekledin cevap bugün mü gelecek acaba
-
@paretowilfredo Hocam bu aşama son aşama mı peki?Yani bakanlıktan listeler geldi bundan sonda açıklanacak(kurum ne zaman takdir ederse) diyebilir miyiz?
-
Arkadaşlar bide dün verdiğimiz numarayı arayı. İsim soyismaldıktan sonra ne zaman açıklanır diye sorabilirsiniz.Memur bilmiyoruz derse Melike hanımın veya diğer danışmanların bilgisi yok mu diye sorabilirsiniz. İsim soyisim verdiğimiz için sürekli aramak istemiyorum. Bakan hanımın önünde diye buradan bilgi almıştım 1 ay önce
-
@yunni61 Bilemiyorum dostum. Ulaşmak her zaman o kadar kolay olmuyor maalesef, onlar da meşgul ben de meşgulüm. Rastlaşırız inşallah.
-
@luthor İş bakanlıktan döndükten sonra başka bir aşama yok dostum yapılacak. Açıklamaları gerekir.
-
Arkadaşlar bilgi almak isterseniz
Sınav Hizmetleri Şube Müdürlüğü-(Tel:207 8443-8539-8411)
-
@paretowilfredo aynen üstad iş bakanlığa gitmez diye birşey yok. Bence liste orada tıkandı. Onlar gönderince SGK nın değiştirme ve bekletme şansı yok diye duymuştum
-
@safitürk69 Ki istenmiyor da dostum bekletilmesi. Kurum bir an önce tamamlayıp yeni alımı planlamayı istiyor ve bu konuda katı bir şekilde ikaz da edildi karşı taraf.
-
-
@paretowilfredo üstad herşey tamam ğeki sayın başkan kendi kurumuna artık gelmiş olan bir listeyle ilgili neden açıklama yapmıyor?
Tamam liste bakanlıkta olsa risk almıyor diyebiliriz ama madem sınav komisyonunda bu süreç neden birşey söylemiyor yakında açıklanacak diye ? -
-
@aday-memur Bunun sebepleri var dostum ancak buna dair konuşmak bana düşmez açıkçası.
-
@paretowilfredo üstad vmy sonucunun açıklanmasını bekliyor olabilirler mi? Benim aklıma bitek bu geliyor bukadar bekletmek çok mantıksız geliyor
-
@sylmz Bir ihtimal olarak değerlendirilebilir dostum ancak yedek mekanizmasının iyi çalıştığı bir alım bu, o nedenle düşük bir ihtimal olarak değerlendiririm ben bunu.
-
Rekoru kırdık mı ?
-
Arkadaşlar maalesef gvs ler halen devam ediyor. Bugün aldığım bilgiye dayanarak söylüyorum ve % 100 güvendiğim bir kaynak olduğu için şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Uzun bir süre açıklanmasını beklemeyin beklediğiniz başka sınavlar varsa onlara çalışmanızı öneririm. Allah hepinize sabır versin.
-
@sgkemekcisi aldiginiz bilgi kurumdan mi yoksa bakanlıktan mı
-
@sgkemekcisi Kardeş uzun süreden kastın ne ?
-
Al işte buyur buradan yak. Lafım size değil sakın yanlış anlamayın.
Az gün olmuş gibi daha uzun bir süre beklemeyin mi diyorlar şimdi bize? -
@resetat Delirmemek elde değil