9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yahu 1 ay nedir ya kazanamadıysam şimdi ilgöç e başvurucam ya gelmezse.Ya gelirse sınav zamanına kadar açıklanır da kazanırsam.Yazık değil mi kıl payı yazılı sınava hak kazanamayan adama belki de bizlere.Bu nedir abi yüksek puanlılar sınavlar açıklanana kadar her sınava başvuru mu yapacaklar.Ayıptır günahtır yeter .
-
@aday-memur kesinlikle ben de merak ediyorum
Gecerli bi sebepleri vardir umarim
zira bekleyenler insanoglu
taş olsa catlar -
Ama illaki Tercihlerin baslamasi bitmesi atanma derken 2ayi her turlu götürüyor
Hocam yanlis anlamayin sitemim tabiki size değil ama bu kadar bekletmenin daha gecerli bi sebebi olmasi
-
@denetcii Aynen hocam ya.Kazanırsam merkez göçe bile başvurmicam.O saçma konulara çalışmak istemiyorum.
-
@aday-memur gvs demis
-
@luthor aynen en sonki duyuma kadar ben de istemiyordum ama sanirim yarin masa basina oturmanin vakti geldi
-
Aileye bu hafta açıklanır demiştim
Ailem böyle bi mülakata girmedigimi düşünüyor artık inandiramiyorum :)) -
@b-ays doğru söylüyorsun kardeşim bunları bende sorguluyorum ama o kadarını soramadım. Zar zor bi görüşme ayarladık zaten öyle samimiyetimizin olduğu çok soru sorabileceğimiz biri de değil. Kısa bir görüşme oldu ve duyduğum herşeyi aktarmaya çalıştım.
-
@sgkemekcisi peki listeler belli mi sordunuz mu ?
-
Arkadaşlar SGK da müfettiş olan kişi ne kadar bilebilir bilmiyorum ama annemin arkadaşınin abisi mufettismis son aşamada 1-2haftasi kaldı demiş. Ama dediğim gibi müfettiş ne kadar bilir bilmiyorum ben yeni olduğum için bilebilir mı bilmiyorum
-
@bdbd şu yorumu gel birde istatistikçilere anlat hocam özeleştiri yapmamak için kör taklidi yapıyorlar.
-
@b-ays Zaten sgm müfettişliği sınavına kadar çalışmaya devam ettim.Son 1 aydır kafa dinliyordum.Bu hafta kesin baslarim tekrara.
-
@umrcn kardeşim sen dön evine açıklanacak diye 1 ay gurbette kalma
-
@sylmz bilmiyorum kardeşim. Öyle bir konuşma geçmedi aramızda. Ama benim yorumum şu şuan gvs süreci oluyorsa ve bu atama sürecindeki soruşturmayı da kapsıyorsa muhtemelen kesinleşen liste üzerinden oluyodur diye düşünüyorum. Çünkü 1600 kişinin soruşturmasını yapmaktansa 400 kişi + yedeklerinkini yapmak daha mantıklı olur. Ama böyle bir dialog geçmedi sadece benim yorumum
-
https://www.youtube.com/watch?v=Nw5Yl0sn9yk sevgiliyi bekler gibi bekliyoruz seni sgk Tırlatmaya az kaldı
-
Moralim acayip bozuldu ne desem bilemiyorum
-
@sgkemekcisi nabalım sabretmeye devam öyleyse.
saolasın kardeşim -
@sgkemekcisi O zaman emniyette tanıdığı olan sordursun bir soruşturma var mı hakkında teyit olmuş olur bu bilgi
-
Arkadaşlar son olarak hangi duyuma itibar edelim.Kurum memurlarının sınav komisyonunda duyumu mu yoksa bakanlıkta gvs duyumu mu?Her iki durumda da etkinlik şart o ayrı mesele.
-
@luthor sanirim en dogrusu @paretowilfredo a gelecek olan haberi beklemek