9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn yanlıs hatırladım o zaman kusura bakmayın bir anda sayfada 350 yi görünce o geldi de aklıma
-
bugun gundem yogun gibu
-
@zyn1308 önemli değil hocam artık demiyorum öyle şeyler sonra olmayınca üzülüyor insan
-
sonunda benimde rüyama girdi sonuçlar ne gördüğümü dahi hatırlamıyorum ama bugün açıklanıyordu heralde bu hafta açıklanacak söylemleri bilinç altımıza işlemiş
-
Arkadaşlar bu haber yapildiginda ilk tepki veren bendim bunu da kibar bir dille dile getirdigimi düsünuyorum ki zaten @Antimülakat sagolsun kibar bir sekilde cevaplamisti ancak sonra konu buralara kadar geldi ben niyetimin asla tartismak olmadigini o zamanda dile getirmistim. Her iki bölümünde kendince haklı sebepleri vardır o yüzden bölümlerin aşağilanmasini asla doğru bulmuyorum her iki taraf icinde söylüyorum. İktisat kadrosu 300 degil 500 olsun diyin ama nolur elimizde olan 100 kadroyu 50 ye indirin demeyin bizde de sgk disinda dogru düzgün bir alım almiyor tek istegimiz ve anlatmaya calistigimiz bu aslinda. O yüzden bence bu bölüm tartismalarini bir kenara birakip tekrar sürece odaklanalim arkadaşlar ben bu olanlarin artik sabrimizin kalmadigina bagliyorum o yüzden birbirmizi kirmayalim. Herkes icin hayirlisi olsun
-
istatistik bir bilimse fizik nedir?
-
Ben de arkadaşa katılıyorum @Antimülakat @paretowilfredo forum amacını aştı istatistik başlığı açın da isteyen arkadaşlar ordan devam etsin...
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo @Antimülakat hocam bi iibf istatistik başlığı acsaniz isteyen arkadaşlar ordan devam etsin bu konu çok uzadi
-
Evet arkadaşlar başkan geçen dönemde Saat 12:02 da açıklanacak tweet i atmış yani rekoru kırdık
-
@denetcii biri guinness yetkililerine haber versin bunı tescilletmemiz lazım
-
Dünkü numaraları arayan var mı ?
-
Nasıl bir promosyona denk geldik ki 102 gün gibi bir süreyi geçtik anlayamıyorum.
102 gün ya bu, az bir süre değil YÜZ İKİ GÜN! -
Başlangıçta hepimiz en azından 102 günü geçmez diyorduk. Sanırın fazla erken konuştuk
-
Yeni hedefimiz ne? 29 ocak mı? Aman boşluğa düşmeyelim
-
@yunni61 duyumcu arkadaşların söyledikleri içerisindeki en uzak tarih Şubat ayı biz kendimizi en iyisi Şubat sonuna hazırlayalım erken olursa seviniriz geç olursa üzülmeyiz hâlâ herhangi bir açıklama da yapılmadığına göre ben kendimi bu karamsar tarihe alıştırmaya başladım
-
102 günü geçmez diyen kimdi arkadaşlar ?
Eğer sayın bağlı böyle bi twet attıysa o twete alıntılayıp öyle yazalım belki faydası olabilir. -
Dostlar Selamın Aleyküm. Tartışmalara dair bir yorum yapmayacağım, üzüntü ile izliyorum dün akşamdan beri. Benim ve dâhi ekbimizin bakış açısı bellidir. Bu forum evet İİBF ağırlıklı olmakla birlikte her alandan dostumuzu ağırlamıştır, ağırlayacaktır. Bu konuda herkesin gönlü rahat olsun bizden yana. Ancak asli sorun birbirinizin gönlünü nasıl bu kadar kolay yıkabiliyor olduğunuzdur.
Haberlere gelince, soruşturuyorum dostlar bakalım söyledik haber bekliyoruz dönüş olduğu vakit döneceğim size inşallah.
Sabırlı olun, sakin olun, karşınızdakinin de siz kadar belirsizlik içinde olduğunu, belki bunaldığını, stresli olduğunu unutmayın.
Hoşçakalın.
-
Konsantrasyon iyice dağıldı bukadar beklemeye olumsuzlukla karşılaşmak da üstüne tuz biber. Allah sonuçla yüzleşebilme gücü versin beklemeye devam .
-
@paretowilfredo üstad inş bize güzel haberler verirsiniz.. insanların tahammül ve sabır sınırları ne kadar zorlanabilirse zorladılar ve zorlamaya da devam ediyorlar zira.. Her ne kadar kendi içimizde işi dalgaya espriye vurdurmaya çalışsak da için için tükeniyoruz günden güne umutsuzlukla doluyoruz :((((
-
şaka maka iyi bekledik bukadar da olmaz dediğimiz günleri bile devirdik ee şimdi oturup hayırlısı nasıl bekleniyordu
-
Arkadaslar herkes burda birbirine laf söyleme yarışına giriyor ama bakıyorum mantıklı bir cevap yok. Bırakın twitter etkinliğini felan. Ülkemizde bimer diye bir kurum var herkes oraya sorununu bildirse en azından bir cevap alır. Ayrıca alo170'i arayarakta bilgi istiyoruz dersek yeterince gündeme gelecegimizi düsünüyorum. Allah herkese sabır versin.