9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black güvenlik soruşturması olumsuz olacak kişiyi neden atasın sgk dedi biraz polemiğe girdik de bir sonuca varamadık
-
Bende bugün sürecin hala değerlendirme aşamasında olduğu bilgisini aldım arkadaşlar. Başkanın sessiz kalması normal çünkü henüz kesinleşen bir durum yokmuş maalesef.
-
@sgkemekcisi neyi değerlendiriyorlar ?
-
@slutskyy o kadarını bilmiyorum kardeşim aldığım cevap aynen yazdığım şekildeydi . Ben listelerin kesinleşip kesinleşmediğini sormuştum hayır değerlendirme aşamasında şeklinde bir cevap geldi
-
yani şubata kalır mı bu durumda gerçekten dayanılacak gibi değil en azından şu tarihe kadar denebilir.biliyorum buraya yazmam saçma ama benim hiç halim kalmadı şayet şubata sarkacaksa off bilemedim işte:(
-
@sgkemekcisi ben de gvslerin bittigini soylemistim surec hala bakanlikta degerlendirmede olduğunu demenle dogruladin kardeşim bitmesi yakin inşallah
-
@brzezinski inşallah kardeşim aldığım cevap çok net olmadığı için hertürlü yorumlanabilir tabi. Telefonda konuşmayı tercih etmeyen biri olduğu için çok detay bilgi alamadık ama önümüzdeki hafta yüzyüze bir görüşme ayarlamaya çalışacağım belki daha net bir bilgi alırım. Tabi İnşallah ona gerek kalmaz da bir haftaya kadar açıklarlar:))
-
@sgkemekcisi inşallah kardeşim cok iyi dedin :)))
-
@brzezinski Hocam benim anlamadığım şey şu. Personeli SGK alıyor. Sgk özerk bir kurum ama değerlendirmeyi ÇSGB yapıyor. O zaman komisyonun verdiği kararın herhangi bir bağlayıcılığı yok doğru mudur ?
-
Aynen Öyle kardeşim ona cikiyor tuzel kisilik falan kagit uzerinde ama sunu dusunme tum listeye karismazlar @Slutskyy
-
@Slutskyy Ptt ozerk olarak sözde ulastirmayla yakin ise sgk da o kadar ozerk
-
@brzezinski Hocam aleni bir soru olacak ama Sgk için toplu listeler geliyor mudur ? Yoksa 3-5 kişi mi öyle alınıyor ?
-
Bakanlığın etkisi Listeye karışmak gibi algılanmamalı ama sgk nın bakanlığın ilgili kuruluşu olması ve belli bir vesayet denetiminin olduğunu düşünürsek süreci takip etmesi ve bazı bürokratik yetkilerinin olmasını ben normal karşılıyorum. Ama bu bürokrasinin bu kadar hantal işlemesi kesinlikle çok büyük bir sorun.
-
@sgkemekcisi Bana çok ilginç geliyor. Rabbim devletimize zeval vermesin. Biz bu hantallıkla bile maşallah iyi bir seviyedeyiz. Bürokrasiyi rahatlatsak kim bilir neler başarıcaz
-
@slutskyy doğru söylüyorsun kardeşim. İnşallah bu hantallığın son kurbanları biz olacağız:)) Yeni yönetmelikle bu hantallıktan da kurtulacağız çok şükür
-
@Slutskyy soru baya basit gibi dursa da derin toplu listeleri sanmiyorum kardesim cok iyi performans gosterip de atanan arkadasim vardi mulakatta bireyseldir cogunlukla zaten her kurumda oluyo.. Bunlara bakmayin nasip her şey nasipte olmadiktan sonra olmuyor bi sekilde vermeyince mabut neylesin mabut hepimiz icin hayirlisi olsun
-
@sgkemekcisi hantallik konusunda haklisin kardeşim surec uzayinca insanlar ister istemez huylanabiliyor sinirlenebiliyo ,tukeniyo inşallah biter hayirlisiyla baydı artik bu belirsizlik
-
Vermeyince mabut neylesin mahmut olacak
-
şuraya 7 8 saat falan bakmadığımda 4 sayfa ilerliyorsunuz arkadaşlar, hepsini okuyamıyorum çok önemli bir şey olduğunda büyük harflerle ÖNEMLİDİR OKUMADAN GEÇMEYİN falan yazalım :))
-
@nfs aynen çok iyi bir öneri :)))