9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@slutskyy Hocam peki şubatı takvim olarak mı belirlemişler yoksa iş ocakta bitmez mecburen şubatta açıklanır tarzında mı size gelen duyum.
-
@slutskyy Hocam kaynağınız netse gitmeyin foruma diğer sınavlara odaklanın.Bizim de moralimizi bozmayın sizin yazdıklarınızdan sonra insanları etkinliğe toplayamıyoruz
-
@Slutskyy bilmiyorum da fazla iddiali bir duyum şu an icin net bise denmedigini ben biliyorum bir tarih verilmemis bi tarih yok bilgimiz disinda denmis aynen boyle burada paylasmadim net bise yok diye
-
@brzezinski sözüne itimadım tam üstad zaten son söylemlerin hepsi şubata sarkmayacağı ama Sgk işi gücü bıraktı duyumcuları ters yatırmak İçin elinden geleni yapıyor
-
@denetcii doğru Hocam haklısınız. İnşallah ben yanılırım. Kolay gelsin
-
@aday-memur estagfurullah ben de cok zorluyorum gidisat öğrenmek icin valla oyle kardeşim durup durup son gün basvuru yapan iibfli gibiler :))) inşallah kapatirlar da su sonuc işini
-
İyice işkenceye dönüştü artık, açıklansa da herkes önünü görse...
-
@brzezinski sizin öngörünüz nedir ne zamana beklenir tahmini hocam
-
Duyumcular diye ayri baslik acilsin isteyenelr oraya girsin baksin kasim ayindan beri duyumlar var baskan hala gvs de diyor duyumcu kesin tarih veriyor baskanin bile haberi yoktur kesin tarihten.
-
@krtalprn valla acikcasi zor öngörü bürokratik süreç oldugu için ama ben cumadan umutluyum hissiyat yani
-
@hadinbahım hocam maaşımla insanlara yardım edicem vs demişşiniz ona binayen dedim bende o para o para değil en nihayetinde memur maaşı yani tabi şaka babında söyledim
-
Valla arkadaşlar hakkınızı helal edin. Etkinliklere eskisi kadar destek olamıyorum. 2 hafta sonra sınavım var ve internet paketim bitti biticek. Düşünmeyip başka şeylerle uğraşınca arada unutuluyor ve daha güzel oluyor. Lütfen birbirinizi kırmayın, ilerde iş arkadaşı olabilirsiniz. Herkese sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda açıklanır ve herkes işine gücüne bakar, selametle.
-
Arkadaşlar konuya açıklık getirmek adına yazıyorum son kez. Asıl mesele elbette mülakat sonuçlarının açıklanması bunu tartışmak şu aşamada daha önemli. Ben burada taban puanlar açısından meseleyi yorumlamadım. Mezun sayılarını baz aldım. Tekrar söylüyorum bir tarafta yılda 100 bin her yıl yeni mezun varken, diğer tarafta her yıl 5 bin mezun var. Neredeyse 20 katı. Ben bu nedenle bunu söyleme gereği hissettim. Şunu da belirteyim ne kadar iibf sbf hakkını savunuyorsak bir o kadar da istatistik bölümü mezunlarının hakkını savunuyoruz. Bizler ve sizler kader ortağıyız ama anlatmak istediğimiz konu mezun sayıları üzerinden bir denklem. Kusura bakmayın ama düşüncemi daha başka ifade edemezdim, çok fazla da detaya girmedim. Lütfen bu konu artık geçti yeniden alevlendirmek yerine bir an evvel mülakat sonuçlarının açıklanmasına odaklanalım. Sizlerden rica ediyorum.
-
Yarın da açıklanmazsa 8. Pro’nun rekorunu egale ediyoruz #respect
-
@brzezinski hadi inşallah hocam
-
Arkadaşlar benim de duyduklarım @Slutskyy kardeşimizi doğrular nitelikte planlarımızı bu şekilde yapmamızda fayda olduğunu düşünüyorum ayrıca konu kapnmış olmasına rağmen istatistik ile alakalı bende fikrimi söylemek istiyorum.İstatistikçi arkadaşlar hiç kırılıp gücenmesin sgk ayrı bi kadro açıp orda istatistikçi çalıştırsa ihtiyaca göre bu hiç sorun olmaz ama burda yapılacak iş denetmenlik yani iş yürütülürken istatistikçi iibf ayrımı söz konusu değil yapılan iş aynı ve bu iş iibflilerin işi kimse kusura bakmasın ben denetmenlik kadrosuna istatistikçi alınmasını doğru bulmuyorum.Önceki promosyonlarda bir istatistikçi arkadaşım var türkiye istatistik birincisi aynı ekonometride çad yapmış hem kendi bölümünü hem de diğer bölümü dereceyle bitirmiş bir arkadaşımız bu ama o dahi durumun farkında benim burda ne işim var diye sorguluyor bu iş benim işim değil diyor ama mecburiyetten başka bir iş olmadığı için başvurmuş şuan kurumda çalışıyor.Bence istatistikçi arkadaşlar kendilerine bu alanda 100 kişilik kadro tahsis edildiğine dua etsinler konuyu irdelemesinler iibf lilerin bu konudaki davranışlarında hiç bir sıkıntı görmüyorum çünkü bizim işimiz bu ve birileriyle paylaşmak zorunda kalıyoruz tıpkı zamanında vergi müfettişliğine fen edebiyat mezunlarının alınması gibi.
-
@paretowilfredo bir gelişme öğrenebildiiniz mi süreçle ilgili?
-
Biri bahçeliye ulaşsın şu sgkyı bir sordursun bu işi anca bahçeli çözer
-
etkinlik var mı? başlık nedir?
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın