9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@bonus Birincisi istatistik eğitim fakültesi degil fen fakültesidir. İkincisi 1 dogrum vardi 76 gelmis diyorsunuz evet dogrudur. Zaten p13 puan türune baktigimizda %30 iktisat, %40 istatistik etkiler. Sizde iibf li oldugunuzdan ve 85 üstü puan aldiysaniz iktisat netiniz hatrı sayilir bir nettir diye tahmin ediyorum o yüzden iktisat netiniz p13 puaninizi istatistikten 1 tane bile yapsaniz yükseltir. Ayrica çogu istatistik bölümünde iktisat dersi gösterilmez bile istatistik basli basina zor bir ders iken birde iktisat gibi bi ders cikiyor karsimiza mecbur çozmek zorunda oldugumuz ve sizin 4 senede gördugunuz konulari biz sadece dershane egitimiyle anlamaya calisiyoruz, bunun disinda istatistik dersi veren dershane yok denecek kadar az dershaneyi birakin kaynak bile yok. O yüzdendir ki bizim puanlarimiz 72 ye kadar düşüyor. Sonuc olarak aslinda konu bu degil konu haberde yer alan ayrım ama siz bunlari söyledikce bizde cevap verme geregi duyuyoruz yoksa benim boyle bir ayrima gitme gibi bir niyetim yok
-
@denetcii hocam en son 14saat önce paylaşım yapmış altinda 123 yorum var bi 50tane bizden yorum gelse kesin görür bence
-
@doktortilki Haklısın hocam da şu forumun haline bakar mısın bizden bi cacık olmaz boşver artık bizde çabalamayalım benden bu kadar elbet bir günde açıklanacak herkese başarılar.
-
Bence istatistik kadrosuna ayrı olarak 100 kişi açılsaydı hiç bu tepkiler oluşmazdı. Aynı anda olduğu için doğal olarak biz iibf lilerin tepkisini çekti. Sonuç olarak kurumun da bu kadroya ihtiyacı var ki alım yapıyo. Kurumun bunu dikkate alması lazım
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Neyse bırakın boş tartışmaları..
Arzu Erdem yayına çıkacakmış. Sorunlarınızı bildirin diyor. Yuklenin
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/952823627266887680ARKADAŞLAR BIRAKALIM BU İSTATİSTİK MUHABBETİNİ ŞUNA YAZALIM LÜTFEN.HAYDİ!
-
Arkadaşlar bunlar sonraki ilanda konuşulacak şeyler biz sürece odaklanalım
-
Sn. Bakanın ınstagram hesabına mı yazsak acaba
-
@denetcii Kardeşim bakma sen ona her daim varim
-
Birbirimizin tweetlerini begenilim dikkat ceker
-
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/952823627266887680
Arkadaşlar lütfen buraya yüklenin ve bakan Başkan etiketlemesi de yaparak tweet atın yorum beğenilerini de eksik etmeyin.
Ayağımızdaki fırsatları kaçırmayalım dostlar -
@alexdesouza aslında bu şekilde bir tavır çok etkili olabilir çok haklısınız.
-
Şu foruma geldim geleli hep tartışmalardan uzak durdum. Bende bir istatistikçiyim ve yapılan habere sonuna kadar tepkiliyim. Ancak burda hepimiz aynı gemideyiz. Sonuç olarak hiçbirimizin birbirinden üstünlüğü yok. Ben burda çok güzel dostluklar edindim. @poisson @brzezinski @denetcii hepinize ve sayamadığım diğer arkadaşlara saygım sonsuz. Şuan kadro meselesi konuşmamız gereken en son şey. Asıl önemli mesele sonuçlarımızın bir an evvel açıklanması. O yüzden bu son yazı olsun bitirelim bu mevzuyu önümüze bakalım.
-
@bdbd, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gökaysah @luthor ben istatistik mezunu olan ancak iibf denkliğiyle sgk dan istatistik mezuniyetimle, guya iibf denkliğiyle giren biriyim. ikisini de biliyorum. şöyle diyim. 6 ay gecemi gündüzüme katıp iibf p35ten 84 puan 2200 sıralama. istaitstik için defter kitap açmadan 77.5 puan 752 sıralama. ilk bin yani. netim istaitstkten 4. bende o bölümü okudum bende haklı olsak hakkımı ararım. ama iibfden sgk listesine girmek demek ilk bin sıralama demek. ne kadar zor biliyorum. istatistikten ise 4 istatistik alan netiyle ilk binde ve sgk mülakat listesinde orta sıralardayım. iibfden 84 almakla istatistikten 72 almak eş değer benzetmesini istatistik mezunu olup iibfden kpssye giren bri olarak asla kabul etmiyorum. şımarıklığın alemi yok. adamlar kendini parcalıyo biz 4 5 netle listedeyiz. gerçekçi olalım
Helal olsun bu gerçeği görebilen İstatikci kardeşim. Bizzat kendi bolumdaslarinin dile getirmeyi bir yana bırakıp mevzu bahsinin masaya yatırılmasina dayanamadığı bu puan net konusunda gerçekçi bir beyanda bulunmuşsun. 80 puan alan istatistik mezunu arkadaş netlerini buradan yazamaz ne 72 puanın zorluğu yapmayın lütfen.
Haklısınız kadro az diyebilirsiniz sadece TÜİK csgb SGK dersiniz anlarım saygı duyarım empati kırarım lakin 72 puanın zorluğu nedir 3 istatistik neti mi... -
arkadaşlar herkes kendi açısından değil de empati yaparak bakarsa bu işlere sorun filan kalmaz.Birlik olmamız gereken zamanlarda böyle ayrışmalar hoş değil. Biz aktüerya mezunları, ne doğru düzgün iktisat-işletme görmüşüz ne de doğru düzgün istatistik...O zaman en düşük puanları bizim almamız lazım. Bak forumda bizim adımızı anan bile yok varsa yoksa iibf-istatistik Sözün özü; birlik olup aynı gemide olduğumuzu farketmek lazım, sağlıcakla...
-
@acctuerrx haklısın ama kendi adıma bu konuyla alakalı istatistik matematik ve aktüerya şeklinde belirtiyorum. ve birlik olma konusunda sonuna kadar hak veriyorum sana. zaten mevzunun çıkış noktası yapılan haberlerde ki bu ayrımcılık.
netlerimi yazarım hatta ekran görüntüsü de atarım zorluk meselesi sen şunu aldın ben bunu aldımlarla indirgenecek konu değil. iktisat netlerim de istatistik kadar yüksek. ama inanın konu bu değil.
her bölüm kendine göre zor konuyu buna indirgemeye ısrarla devam eden arkadaşlar var ki biz konuyu kapatalım noktasında hemfikirken bu şekilde hortlatan konuyu.
bu yapılan haberler de ortaya konan ayrımcılık bugüne kadar birlikte paylaştığımız platformda neye demek verdiğimizi düşündürtüyor ve üzüyor. bunu anlamak zor olmamalı. -
@poisson yapılan haberin yanlış olduğu konusunda sanırım zaten herkes hemfikirdir.Eğer haberin dilinin doğru olduğunu düşünen varsa bu mücadeleyi hiç anlamamış demektir. İİBF'ye 400 değil de 600 kadro verin dersin anlarım da zaten 100 olan ve ülkede bu alanda nadir alım yapan kurumlardan birinin açtığı kısıtlı kadroya 50'ye düşsün demek biraz vicdanları acıtıyor...
-
Keşke burda olduğu kadar şu an Twitter da aktif olsak. O zaman belki bazı şeyler daha farklı olabilirdi.
Sessiz kalan sağduyusuz insanlara rağmen
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/952823627266887680 herkesten Twit bekliyoruz arkadaşlar lütfen.. -
Akşam 8 de #SgkDenetmenlikSonuçlarında100gün#SgkDenetmenlikSonuçlarıNeyiBekliyor #SgkdenetmenlikSonuçlarıAçıklansın
-
Arkadaşlar bakan hanımın son instgram fotosunun altına yorum yapalım dikkat çekicektir dünden beri 1 2 yorum var sadece
-
İstatistikçi arkadaşlar,
Bugün ya da bu hafta sonuçların açıklanma olasılığı nedir? Duyumlar elimizde patladı, bilimsel bir analiz yaptınız mı?
Burada kader birliği yapıyoruz aylardır. Herkes gergin, kalp kıracak diyaloglardan uzak duralım.