@slutskyy gruplarsa vardi kisa notlar ordan baktim detaya girmedim fazla acikcasi ama dedikleri gibi bu sefer farkli bi okul yapiyor ne olur ne olmaz bilmem
9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@slutskyy gruplarsa vardi kisa notlar ordan baktim detaya girmedim fazla acikcasi ama dedikleri gibi bu sefer farkli bi okul yapiyor ne olur ne olmaz bilmem
-
Teftiş 88 89 @luthor
-
Tabi Sgk teftiş aciklanirsa bu yoksa +2
-
@brzezinski Sgk teftis vmy aciklanirsa biraz daha dusebilir.87 en dusuk.
-
Gece 12 den sonra benim günüm başlıyor. Hadi hayırlısı. Bunu yazıyorum diye kimse umut bağlamaz umarım. Yine diyorum kurumdan duyum almadim. Öyle bir inanç işte.
-
@luthor p22 tereddut ettirdi ondan dedim
-
@hadinbahım caresiz bi sekilde ben de beklicem
-
Ben akfonun notlarını sipariş verdim 40 tl isterseniz bakın arkadaşlar
-
Şimdi ne küfür yemişimdir sayfa oldu ilgöç 2018
-
@denetcii ozeldek yazar misiniz nerden nasil sipariş verecgimi
-
@denetcii yanlış sayfadayım sandım valla
-
Bir de kamu maliyesi ve maliye politikası diyor sanırım maliyenin hepsi mi oluyor acaba bu?
-
@denetcii Aynen hocam
-
@denetcii akfonun notu tek başına yeterli mı? Sadeece bu sınava yönelik olarak alınıyor diye hatırlıyorum sanki acaba içinde tüm konular var mı?
-
@harristodaro Hocam sadece bizim bilmediğimiz uluslararası insan hakları gibi konular var Alan kısmı yok
-
arkadaşlar denetmenlik sayfasında gelmişsiniz il göç kaynak önerisi falan filan tartışıyorsunuz burası yerimi bunl.... şaka şaka tamam tartışın zaten denetmenlikten de bişey olduğu yok
-
iste boyleeee sgk cogumuzu eleyecek bari elimizdeki puanlar patlamasin.calisalim arkadaşlarr
-
Bence ilgöç için kadro arttırılması yönünde etkinlik yapalım :):)
-
@denetcii kesin yine görmezden geliniriz hocam
-
rekoru kırdık, şimdi geliştirme aşamasındayız anlaşılan