9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson Ben de sizi kırdıysam özür dilerim. Benim lafım size değildi o arkadaşaydı ama yine de siz de kusura bakmayın. Ayrıca nezaketiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum
-
Twitter da etkinlik yapayım derken yanlışlıkla fenomen oldum resmen
bu süreç bana çok şey kattı
Deliriyorum... -
@aliyar-bey çok naziksiniz teşekkür ederim sizi etiketleyememiştim hayıflanıyordum
-
@poisson çok şükür ki anlaştık sonunda
-
@poisson hocam boşverelim. dediğin gibi bi kadın olduğunu düşünüp tartmadan klavyeye yüklenen insanlara çok da laf anlatmaya çalışmamak gerek. zaman kaybı bizler için. herkes verilen hakkı kullanır, kullanıyoruz; gocunan gocunsun bencillikle yol alamayacaklarını 10. promosyonda da 1/4 oranda istatistik kadrosuyla görecek göremeyen arkadaşlar. velhasıl kelam hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar konu dışı tartışmalarınızı başka yerde yapın , herkesin stresi oldukça fazla kimse bu tartışmalara dahil olmak ya da okumak zorunda değil ,mesela ortak bi watsap grubu kurup orda meslek tartışması yapabilirsiniz .
-
ya bırakın lütfen bana yazılanlara bakmadan direk otamatikman istatistikçi milliyetçiliği yapmaya başladınız şimdi de en sonunda haklı olarak burdan ayrıldığınızı sanıyorsunuz insaf ya sizinle bu konuyu daha fazla tartışmayacağım sizin neden cevap verdiğinizi de anlayabilmiş değilim ben size bişey yazmadım bana söylenenler ortada ben bunlara cevap hem kendim hem de tüm iibf li arkadaşlarım adına sizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum
-
Duyum var mı duyum ?
-
@furkitofaso hocam bosver bunlar tavuk yiyip ete para vermeme derdinde :))
-
@sacred123 bu kadar tek taraflı bakma olamaz direk savunmaya geçiyolar
-
Bence konuyu uzatmaya gerek yok istatistikçi denen eleman bdbd gibi objektif bakabilmeyi poisson gibi kibar olabilmeyi bu şekilde derdini anlatabilmeyi başarsaydı ben ve furkitofaso gibi kimsenin tepkisini çekmezdi. Olay çoktan kapanmıştı ama dediğim gibi tartışmaya gerek yok bence. Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış derler ya o misal bizimki de bırakalım taş kuyuda kalsın
-
@furkitofaso hocam burda çok sık paylaşım yapan biri değilim. kullanmayı tam bilmiyor da olabilirim. sizin yorumunuzu cevapladıysam yazdıklarınıza karşı bi düşünce beyan etme niyetimdendir. asla kimseyi kırma sinirlendirme tahrik etme amacında değilim. öyle olduysa afedersiniz, özür dilerim. iibfli olanlara haklılıkları konusunda ben de destek verdim zaten. sgk da iibfden mülakata kalanlar kadar kalifiye değiliz bunu zaten kabul ettim. 72 istatistik=84 iibf söyleminden buralara kadar uzanan konuda zaten size hak verdim. kppsye iibfden hazırlanan biriyim istatistik mezunu olsam da iibf kadroları beni daha çok ilgilendiriyor denklik sebebiyle. bunu defalarca söylememe rağmen siteminizi anlamış değilim. kırılganlaşma sebebim istatistik bölümünü puanı hiç bir yere yetmeyenler yazıyo vs lafları. belki siz yazmamışsınızdır bilemiyorum. ama genellikle iibf çok mükemmelleştirilip istatistik gömüldü. halbuki hepimiz yerlerdeyiz, sürünüyoruz. rezalet bölümler hepsi. yırtınıyoruz ama iş yok. isteyen reddetsin. her kes eskiye dönme şansı olsa iibf istatistik aktüerya matematik falan okumaz. neticede birlik olmak yerine ayrışmak fayda sağlayacaksa ayrılalım dert değil.
uzamasın dedim yine uzadı. vaktini aldığım herkesten ve kırılan arkadaşlar varsa hepsinden özür diliyorum. -
Duyum yok mu duyum
-
Ortada verilmis bir hak var sgk mufettis aliminda cekoya ait puan turunun olmayisi veya 3 4 ders hukuk dersi alip idari hakim olabilmek de entresan durumlar mesela kendi penceremizden bakmayalim durumlara
-
@bdbd benim kimseyi mükemmelleştirip kimseyi gömme gibi bi derdim yok bunlar birbirinden ayrı alanlar haliyle işleri de ayrı en baştan beri bunu dile getiriyorum
-
@istatistikçi neymiş bu fen bilimi olan 6 dal bir saysana bilim dalı diyorsun bilim dediğin istatiksel oran hesaplama mı neyi bu bu kadar övdüğün formül üzerinden hesap yaptığın istatistik bi söyle bakalım merak ettim ünide tek bi ders olarak almıştım ben bilim adına bir şey göremedim sen bi açıkla bakalım ne buradakı bilim ?
-
Biri gelip şu yazışmaları görse halimize güler
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam bi iibf istatistik başlığı acsaniz isteyen arkadaşlar ordan devam etsin bu konu çok uzadi
-
@aday-memur sosyal medya danışmanlığından yolunuza devam edin oldukça iyi kazandırıyor
-
Ya istatistik ten 3.5 netim vardı p13 puanım 76 72 alan arkadaşın acaba kaç istatistik neti vardı. İstatistik miş iibf miş değil derdim ama çıkıpta birisi ezber yaparak bitiriyosunuz derse gerçekten çok ayıp eder. Heralde istatistiktende ezber yaparak 40 soruda 10 soru yapılabilirdi.