9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson Kardeşim kaç gündür en mantıklı şeyleri yazanlardan biri olduğunu düşünmeme rağmen asıl sana aşkolsun. Burda kimin kime sataştığına bak. Ben burada iibf li diye furkitofasoyu savunmuyorum sadece tarafsız gözle bakmanı istiyorum. Durduk yere sataşmasa konu kapanıp gitmişti zaten. Yani cidden aşkolsun dönüp de kaç gündür insanlara aşk olsun demişken yukarıda yazan lüzumsuza da sırf aynı bölümdesiniz diye bir şey demedin ya cidden aşkolsun kardeşim
-
@poisson hocam lütfen yukarıyı okuyun arkadaş ne demiş ben neden bunları söylemişim kimse kusura bakmasın adam koskoca iktisadi ve ticari ilimleri ezberle geç gibi iki cümleye indirgemiş siz de neden savunma moduna geçtiniz onu da anlamış değilim kaldı ki ayrı başlık açılmasında da anormal birşey görmüyorum 100 istatistik alıcaklar 300 iibf li onlar bu ayrımı yapmışlar biz yapınca mı ayrımcılık oluyor
-
Lan arkadas ne bos muhabbet tipmişsiniz siz.Şu ülkede biz IIBF lilerden daha zor durumda yillarca iş arayan bir fen edebiyat bi iletisim var hala gelmiş burda konuşuyorsunuz. Burasi bir forum sitesi ayrica bariz bir dominant iibf forum sitesi ki adminler buna dahildir mezun oldugu bolum olarak. Bunca dersin,derdin, sıkintinin arasinda sizin ego şişirmenize katlanmak zorunda degil bu insanlar.Kaldi ki 3 kuruş akliniz olsa zaten ne kadar acınası gorundugunun farkinda olurdunuz hadi yavrular siz ya aadam gibi konusun ya daha fazla sinir bozmayin uzayin @istatistikçi @poisson
-
benim verdiğim cevap çok net o habere tepkim.
bizim bölüm sizin bölümü döver bunlar nasıl üsluplar diyerek bahsettiğim o arkadaşı da kapsıyor.
direk cevap verme ihtiyacı duyduğum kısımlarda da genel olarak(genelleyerek) verdim. kimin kime sataştığıyla ilgilenmedim. çünkü bana göre bu tartışmaları alevlendiren o haberde ki ayrımcı tavır.genellenen yerlere yazmak istediklerimi yazdım. sadece bana bir kişi söyleyin kısmı için arkadaşı etiketledim.etiketsiz yazınca komik görünüyordu o sebepten
tartışma alevlenmesin diye diğer tarafları etiketlemedim tek sebep budur.
ayrı başlık açılması ilk sayfalarda da konuşulmuş. hala söylemeniz bile çık kırıcı. ben artık yazmayı düşünmüyorum zaten direk bir cevap verme durumu haiz olmadığı müddetçe madem bu kadar rahatsızlık oluyor. bu başlık sadece iibf içindir gibi ibare barındırmadığından gerek görmemiştik diye düşünüyorum.
çok kırgınım sadece bölüm tartışmasının dışında ayrışmaya çok meyilli ve olası kırgınlıkları göz ardı edebilen bir milletiz ne yazık ki.
@aliyar bey aşkolsun demişsiniz kırgınlık yarattıysam kusura bakmayın. söylediğim gibi bir taraf tutma yok. şahsi olarak vermeyi uygun gördüğüm cevaplardı. lüzumsuz sıfatını istemeden yazdığınızı düşünüyorum daha önceki yorumlarınızda üslubunuzla ilgili rahatsız hissetmemiştim o sebeple istemeyerek yazdığınıza kanaat getiriyorum.
herkese iyi günler ve çabucak gelen hayırlı haberler dilerim. -
@sacred123 kendi adıma ilk defa bir platformda muhabbet ortamında sohbete dahil oluyorum tanımadığım kişilerle. sosyal medya kullanmıyorum. ama ne tuhaf üsluplar ne kadar kırıcı sözler ne kadar rahat sarfedilebiliyormuş. iibf forum sitesi ve adminler de buna dahilse bunu kayıt olduğumuz sırada söylemeniz yeterliydi. bir ibare konabilirdi. iibf dışı hakarete uğrayabilir göze alıyorsan üye ol gibi. aşkolsun . ama sonuç beklediğimiz şu günlerde gönül kırmamak hoş bir tavır olabilir naçizane söylüyorum.
-
@furkitofaso denetmenliğin iibflilerin işi olduğuna sen tek başına mı karar verdin? şayet öyleyse bi önemi yok çünkü çsgb 100 istatistik 300 iibf uygun görmüş. 100 kişi tahsis etti diye de dua ederiz tamam arkadaşım.
-
Arkadaşlar gereksiz tartışmaları lütfen uzatmayın, hiç birinize faydası yok üstelik hakaret sebebiyle englenme ihtimaliniz var.
-
@poisson '' gönül kırmak '' evet bu kötü ama bir tabir var bilir misin 'alnından dürtmek derler bizim buralarda insanların sinir olması muhtemel şeyleri zorladığınızda.Sizin de yaptığınız aşağı yukarı böyle.Hadi sizin üslup zaten @istatistik 'e nazaran düzgün ama bu eleman beni dellendirdi asılda kişisel algılama yada algılarsan algıla bu sana kalmış.
-
bahsettiği banka genel müdürü beyefendi akedemik kariyerine işletmeden devam etmiş ayrıca o da ironik bizim derdimiz bu değil de aslında bu konuyu buraya siz getirdiniz istatistikçi ihtiyaç mıdır? evet ihtiyaçtır ama doğru yerde istihdam edilmek koşuluyla
-
@furkitofaso nerden biliyosun hukuk iktisat bilmediğimizi? iibf denkliğimiz var. ben guy kazandım mesela. demek ki en az senin kadar hukuk iktisat muhasebe maliye biliyorum dimi. niye bu kadar keskin düşüncelisin? istatistik iibf nin yapacağı işi yapamaycak olsa yök denklik vermezdi takdir edersin ki. tıp okumuşsun da bölümünü yüceltiyor gibisin, yapma hocam biraz makul düşün. hepimiz vasat hatta kötüye yakın bölümler okuduk. tercih etme sansımız şu an olsa asla da seçmezdik. biliyoruz.
-
LANET OLSUN SİZİN MUHABBETİNİZE YA.ADMİN BANLA BENİ DE GİRMİYİM ARTIK ŞU FORUMA.
-
@bdbd iyi madem makul düşünülecek hadi düşünelim. Guy sorularının nasıl olduğunu burdakı butun forumdaşlar bilir ve diyoruz ki en kotu guy'u zorlarız(bunu meslegı asagılmak için soylemıyorum sorular ve alım sayısı için konuşuyorum.)Sonuç olarak bu başlık altındaki insanlar ilk 1500 2000.Bizim branş 84 ile kapattı bu ilanda istatistik 72 ile bu da demektir ki EN AZ BİZ KADAR hukuk iktisat maliye muhasebe bilmiyosunuz birader. Yök eğer mantıklı iş yapıyor olsa her yıl yök kalksın diye bunca insan uğraşmazdı yada dillendirlmezdi zaten.
-
@bdbd bakın ben bana yazılanlara cevap verdim neyi anlamak istemiyosunuz istatistikçi nicli arkadaşa bişey diyen istatistikçi göremiyorum o neler söylemiş iibf hakkında okuyun ya allah aşkına.
-
@sacred123 hocam cidden uzatmak ve kırıcı olmak istemiyorum. ama dünden beri aşağılaya aşağılaya bir hal oldunuz bizleri. ben istatistik mezunuyum ve guy oldum. iibfyi de biliyorum yani. iibfde konulara aşina olsa bile bunu yapabilen kişi az biliyoruz bunu. bide gelmiş diyosunuz ki en kötü guyu zorlarız. siz bi gidip guy alımı sayfasına bakın duyum duyum diye bekleyen insanlara bakın. kimse en kötü guy oluruz demiyo. çoğu guy olsam yeter diyo. ben iibf kolay demiyorum ben de iibfden hazırlandım zor evet, ama ben istatistik mezunu olarak atandıysam guya siz okulda gördüğünüz derslerle yapabilirsiniz diye düşünüyorum. sgk için dün yazdıklarıma bakarsanız zaten size puanlarınız yüksek olması diye hak verdim. istatistikten 72= iibf 84 diyen arkadaşa da karşı çıktım iibfyi savundum. bunun adı tarafsızlık ve empati. size de tavsiye ediyorum.
-
@bdbd kardeşim parantez içini bosuna yazmadim :))) ona bir bak ondan sonra neye inanmak istiyosan inan zaten
-
empati yaptım evet istatistikçilere hak verdim haklısınız yök falan da denklik vermiş valla ne desek boş bazılarınız hukuk falan da biliyomuş size hayatta başarılar
-
Evet kardeşler SGK tarihine geçmek için son gün.
Bu rekor bizim elimizde patlayacak anlaşılan.
Bizdeki de ne şanstır arkadaş en kötü promosyon a denk geldik yaw bizden sonrakiler yine rahat edecek tabi kazanamazsam bende oraya dahilim
Allah gönlünüze göre versin
sinirlenmeyin lütfen zaten böyle duygu ve düşünce paylaşmak İçin fazla alternatifimiz yok o yüzden buraları da heba etmeyelim bu değeri koruyalım. -
Forum TBMM Genel Kurulu gibi olmaya başladı. Dünden beri boş muhabbet dönüyor.
Arkadaşlar gidin millet vekili olun, boş verin memurluğu.
Şaka bir yana, ayıp oluyor. Gönül isterdi ki, İİBF kotası daha yüksek olsun ve istatistik karşısında dengeli bir sayıda olsun. Kimse kimsenin nasibini yiyemez. Kalp kıracak diyaloglardan uzak duralım. -
Bugun açıklancaksada açıklanmasın yarın açıklansın rekoru kıralım gelmişken:)
-
@furkitofaso ben de yazılanlara cevap verdim. genelleme yaptığımı yazdıklarımın o kişiyi de diğer muhattapları da kapsadığını söyledim. mesele ya sen bunu nasıl söylersin noktasıysa az önce ağzımızdan salyalar akıttığımızı 3 kuruşluk beynimizle buradan uzayıp gitmemizi söyleyen arkadaş oldu(karşımda bir kadın olabilir mi diye düşünüp yazdıklarında bir beis görmeden) beklemiyorum tabii ki kimse bir şey demek zorunda değil. neden ona bir şey demiyorsunuz deyince söylemek istedim hak geçsin istemem.