9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
bu işin tadı tuzu kalmadi.sabrim da kalmadi
-
Değerli arkadaşlar güzel bir etkinlik oluyor ancak katılmayan utansın.
-
Katılalım arkadaşlar, mutlaka etkisi olacaktır...
-
İİBF tagıyla birlikte atalım #TürkiyedemekİİBFdemek
-
Umut bu toprakları terketmedi yüklenmeye devam arkadaşlar..
-
Telefonlarına gelen bildirimlerden zevk aldıklarını düşünüyorum. Bir odaya toplanıp bildirim sesiyle halay falan çekiyorlardır. Çıldırıyorum artık. Saygımı korumak için bol bol derin nefes alıp öyle tweet atıyorum. Bu kadar kişinin çırpınışlarını görüyorlar hiç mi vicdanladı sızlamıyor anlamış değilim.
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
#TürkiyedemekİİBFdemek etiketlerini aynı tweette yazıp atalım... -
Az çok demeyelim boş geçmeyelim. #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
O kadar sıkıldım ki tweet atmaktan. Artık istek kalmadı. Ne takan var ne bakan... saçma sapan bir sürecin içinde yuvarlanıp gidiyoruz ışte.
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Umut bu toprakları terketmedi yüklenmeye devam arkadaşlar..
Umut bu topraklari terk edeli çoooook oldu
-
@Shady1 her daim umut vardır beşinci günün safagini bekle
-
Hadi perşembe günü aciklanacagina inanayım. Bir yerden duyum felan almadım yanlış anlaşılmasın. Totem yapalım. Birazda ben kafayı yiyeyim
-
O bu değil de duvar gibiler yemin ederim.İki buçuk saattir aralıksız tweet atıyoruz bir cevap yok :):)Ben olsam sinirimden birşey yazardım sussunlar diye.
-
Güzel bir etkinlik oldu kanımca, tweet atan herkesin kazanmasını diliyorum hayırlısıyla inşallah.
-
Katılım gösteren herkesin eline sağlık...
-
Twitter da o kadar cok sey isteyen grup var ki kitler meselesi mesela hic bilmiyorum konu ne ama her twitin altinda var neredeyse trumpın twitlerinin altina kitler nolcak baskanim yazacak insanlar o yuzden bize sira gelmiyor,twitter bir derya birsey istemeyen yok arada kayniyoruz bizde bikmislar cunku okuduklarini bile sanmam.
-
@hukukcusmith Kit ve bitlere müjdeyi cumhurbaşkanı geçenlerde verdi.Artık meşgul etmeseler de bizde alacağımızı alsak.
-
@luthor bugünde müjdeyi verdi Sn. Cumhurbaşkanı kitlere kadroyu fabrika açılışında
-
@luthor verdi ama simdide icerigini merak ediyorlar nasil olcak falan diye istekleri bitmiyorki.
-
@hukukcusmith Sayılarıda çok olunca biz arada fena kaynıyoruz.