9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@brzezinski çok doğru söyledin , bu konu hakkında çok tartışmak istiyorsanız lütfen burda devam etmeyin , biz dinlemek istemiyoruz.
-
Konu dışı konumayalım. Gidin başka başlık açın yada özelden konuşun kimse sizin tartışmanızı okumak zorunda değil.
Hepimizin derdi sonuçlar, sizin derdiniz istatistik-iibf. Bu kadar kişiye ayıp ediyorsunuz.
-
@poisson Hocam yanlış anlamayın ama bu olayı siz buraya taşıdınız.Takip ediyorum, o haber yapıldığından beri bize ayrımcılık yapıldı diye duygu sömürüsü yapıyorsunuz.Bakın burada elestiri konusu sizin bölümünüz değil alım sistemidir.Puanların düşük olduğu istatistik puanıyla bu kadar yüksek alım yapılması kitap açmadan 5-10 netle bir istatistik mezununun denetmen olmasına imkan verirken aylarca ders çalışan iibf li dışarıda kaldı.Olayda nereden baksanız bir planlama eksikliği var.Ya elinizi vicdaninıza koyun bunun neresi hakkaniyetli bir alım?Haberde eleştirilen konu bu.Kimsenin sizin bölümünüzle veya sizlerle bir alıp veremediği yok.Size az kadro verilsin denmesinin sebebi iibf istatistik puanı arasındaki uçurum puan farkını azaltmak.Bakin yuzbinlerce iibf,sbf öğrencisi kıyasıya bir yarış içinde ve en iyi netleri yapmak zorundalar.Şuana kadarki ilanlara bakın.Hepsi olması gerektiğinden yüksek kapatti ve sgk da buna dahil.Bu sistem iibf,sbfli adaylardan en iyi net yapanları seçerken istatikte böyle olmadı.Size de kadro verilsin tabi.Her bölum devlete imkanlar dahilinde hizmet etsin.Ancak kurum istatistikci alıyorsa demekki mesleki bir bilgi istiyor.Kusura bakmayın ama 80 in altında olupta ben istatikten mesleki bilgiye sahibim demesin kimse.Sgknin sizi bu sekilde istihdam etmesi iibfliler icin adaletsizlik olusturuyor.Ya 50 alsin sonra bir 50 daha alıma çıksın ve en azından bizdeki gibi istatistik mezunu adaylarında en kalifiye olanlarını seçsin ya da istatistik kadrosu açıp adam akıllı sınav falan yapsın.En azından bende yarın öbür gün mülakattan elendiğimde bu sitede 72 puanla denetmen olan birini görünce adaletine sövmem kurumun.
-
Şikayetlerinizi gidin yetkili mercilere söyleyin burda on sayfa tartışma söz konusu olduğunda sadece bu tartışmaya dahil olmak istemeyen insanlara ayıp etmiş oluyorsunuz , lütfen konu dışı problemlerinizi dışarıda konuşun. Herkes oldukça stresli birde bu tartışmaya maruz kalmak zorunda değiliz .
-
@luthor Şimdi buna bi msj gelir 2 sayfa:)
-
Arkadaşlar bilmem kaç sayfa önceki iletiye cevap verip konuyu ateşlendirmeyin.
-
@luthor ben haber yapılması için destek olanlardanım. yapılan haberde gördüğüm tavra yorumumu yazdım ki ilk yazan da ben değildim ama önemi yok. eğer konuyu buralara taşıyan ben isem (söylediklerimin arkasında olarak) oluşan rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. eğer duyguları sömürecek olsaydım hakaretvari söylemleri kullanmam daha akıllıca olurdu diye düşünüyorum. @denetcii uzun oldu kusura bakma
-
102 gun oldu.rekoru kiracagiz.buna odaklanin.tweet atin
-
@krtalprn İstatistik okuyanların mülakatları 10 gün önce açıklansın talebi gibi bir şeyi tartışsalar eğlenceli olurdu hem sayımız az 1200 iibf liyim bekleyecez felan dese destek dahi atardım.
Ortamı germeyelim arkadaşlar kimse kimsenin okuduğu bölümle ilgili alaycı tespitler yapmasın.Sonuç olarak birbirimize meslek dayatmasında bulunmayalım Yukarıdaki mesajları bende okudum gereksiz yere yazılmış birçoğu Bir süre sonda ego devreye girer ve kalp kırmaya başlarsınız hiç bu durumlara düşmeyin arkadaşlar zaten süreç bize rekoru getirmiş ortak tepki gösterilecek yer belli iken daha da fazla bu ayrıma düşmeyin.
-
Yahu yeter ya ne istatistikmiş arkadaş ben de ekonometri okudum en az sizin kadar biliyoruz.
Kapansın şu konu gidin başka başlıkta konuşun. -
@poisson Ortada yanlış varsa haber yapılır hocam.Bugün bu yanlışa taraf istatistikçiler olur yarın iibfliler başka zaman hukukçular.Siz forumdasınız,bu sürece dahilsiniz diye yapılan yanlışı meşrulaştırmak olmaz.
-
Yani 102 gün olmuş ıstatistik iibf mevzu 100 gündür kimsenin aklına gelmemiş konuşulmamış 2 gündür 3 iletiye bir bu mevzu lütfen kırmayın arkadaşlar birbirinizi evet sinirler gergin süreç sıktı ancak bir nebze olsun önemsememeye çalışın ki ne siz üzülün ne de başkasını üzün.Sonuçların bir an önce açıklanmasına odaklamamız lazım sadece.
-
- Promosyona bakıyorum açıklanmadan önce duyumlar hayli çoğalmış.Adam yarın açıklanacak diyor adama trol diyolar.Bizde duyumun d si bile yok.Bu belirsizlikte birbirimize saracağımıza 10 kişi yerine 100 kişi tweet atsa bir açıklama gelicektir.Ama herkes küsüp kenara çekilirse daha çok bekleriz
-
@luthor siz yanlış olarak düşünüyorsunuz haber de o şekilde yapılmış ben de öyle olmadığını düşündüğümü belirttim. aylardır burada birlikte beklediğimiz hangi taraf için bu söylense tekrar ediyorum tepkim aynı olurdu(daha önce de söylemiştim)
bu arada konuyu kapattım kendi adıma ama konuyu buralara taşıma ve duygu sömürüsü denilince yazmadan geçemedim. sayfayı takip etmemin tek sebebi beklediğimiz o gün içindir. -
@poisson Ne diyeyim hocam o da sizin düşünceniz.Puanlar bu kadar ortayken hala kurum bir yanlış yapmadı diyorsanız mutlaka kendinizce çok geçerli sebepleriniz vardır.
-
@maricinal katılıyorum hocam
-
Hocam sizin söyleciğiniz en ufak umutlu bir şey bu kasveti dağıtır bekliyoruz umutla @paretowilfredo
-
Bir arkadaş vardı sayfa sayısı 250 olmadan açıklanacak hissediyorum demişti 350. sayfaya geldik ses yok Allah 450 yi göstermesin
-
@paretowilfredo hocam söyleyeceklerinize çok ihtiyacımız var
-
@zyn1308 o benimde 250 olmadan hissediyorum demedim totem yaptım dedim hissedemiyorum maalesef keşke hissetsem duysam