9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@slutskyy Hocam sorun ders çalışmamak değil aslında.Zaten önümüzde kurum sınavları var bunun haricinde girdiklerimizde var.Ama süreçler uzun ve girdiğimiz sınavlar çok kücük alımlar.Eylulde askerlik geliyor bir taraftan onun baskisi var.Aileden yuksek lisans icin parada istenmez simdi.Suan elimizdeki en ihtimali yuksek alim bu ve buda bu kadar uzayinca sinirler geriliyor iyice.
-
@luthor Hocam 25 kişi alım için 500 kişiyi potaya sokarsan öyle oluyor maalesef. Ne diyim bilmiyorum ki. Yüksek puan alıyorum. İnsanlar da seni almayacaklar da kimi alacaklar diyor. Ama gerçek öyle değil maalesef. Dediğiniz gibi sorun çalışıp çalışmamak değil. Artık seri şekilde alımlar sonuçlanmalı. 2 yıldır çok şişti puanlar. Bir rahatlama şart.
-
@slutskyy Aynen oyle hocam.Sahsen benim gsb ilanlarından zerre kadar umidim yok.Yuksek kapatan ve dil isteyen ilanlara zaten basvuramadik.En ihtimali yuksek bu var elimde.Bu olmazsa yuksek lisans falan islerine giricez mecburen.
-
Ne güvenlik sorusturmasiymis böyle Guy 2 bin kişi güvenlik soruşturması yapıldı. Vmy hem yazılı sınav hem de mülakat sayi olarak nerdeyse ayniyiz bu ay sonu açıklanacak ve adını sayamadigim kurumlar güvenlik soruşturması yaptı bitti ama ne hikmetse kurum sgk olunca soruşturma bitmiyor. Ayrıca yukarıda arkadaş hakkaniyetli şekilde sıraya dizecekler falan yazmış işin hakkaniyeti mi kaldı :)) aynı şekil 8.pro 102 gün sürmüştü. Güvenlik soruşturmasını kim yapıyorsa kuruma kastı var heralde
-
Şu anki sürece emniyetin her hangi bir dahli kabil değil. Kimse spekülasyonlara kulak asmasın. Tamamen kurumun/bakanlığın prosedürü işliyor.
-
@doktortilki hocam siz bu hafta aciklanacak duyumum bu yonde demistiniz .hala oyle mi
-
@b-ays hocam en son aldigim duyum o yönde aksi bisey duymadim ben
-
acilen duyum almayı bırakmalısınız bence artık anı yaşayalım derbeder olduk iyice zaten
-
Madem açıklanmıyor o zaman soruyorum il göç kaça düşer ? Ütopik tahminler yapmayalım.
-
@denetcii 84-85
-
@slutskyy Yapma kardeşim o kadar düşer mi bak hazırlanırım ha
-
@slutskyy merkez göç 87ye düşer mi bay tahmin hocam
-
Benim 91 puanım var ve başvuru yapıcam. Benim gibi çok kişi vardır. 87-88 le kapatır.
-
@gariban İşte beklediğim cvp.Merkez göç sizin tahminlere göre 90 ı bulur o zaman
-
@denetcii il göç yüksek kapatırsa merkezden şaşırmam
-
İl Göç 86 87 merkez 90 91
-
@gariban müfettişliklerin açıklanması puanları çok etkileyecek hayırlısı bakalım
-
@brzezinski Ben risk alıp hazırlanıyorum
-
@brzezinski 86.84 umarim 86 olurda hazırlık boşa gitmez
-
Alan çalışın puanlar belli oldu mu bir iki hafta mevzuat calisilir halolur