9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor hocam zaten gk-gy den sorumlu olmamız ayri bir sacmalik. Hepimiz universite kazandigimiza gore bu konulari daha once verik zaten. Sizle durumumuz ayni alt altayiz
-
@luthor Evet kitaplar bunlar azizim. Ben konu anlatımı üzerine çıkmış sorular ve üstad çözdüm 28 net çıkardım. Analizi ise kendimi artık pekiştirmek ve eksiklerimi güçlendirmek için şu sıralar çözüyorum. @Slutskyy kardeşimin dediği gibi eğer zayıf yönleriniz varsa onları güçlendirin. Kurum sınavları için çalışmaya gerek olmadığı anlaşılan alanlar olsa bile kpssye sıcak bilgi dinamizmimiz devam ederken tekrar girmeyi düşünüyorsak çalışmak lazım. Büyüme kalkınma, ua iktisat gibi vs
-
@sirius Bende pek haz etmiyorum gkgy olayindan hocam.Sadece turkce matematik falan yapsalar neysede asiri ayrinti tarih,cografya sorulari bana cok sacma geliyor.
-
4 lu iktisatta ne yapmalıyız ben onlar olmadan girdim 23 d cikmis 20 kadar net
-
@luthor hocam son hafta sadece cografya ve tarih calisabilirsiniz biraz faydasi oluyor. Benim sorunum turkceyle denemelerde 30da 3 net yaptigimi hatirliyorum
-
-
@sirius Benim tarih coğrafya inanilmaz kotu hocam.Zaman ayirmam lazim ama soyledigim gibi o kadar zevksiz derslerki icimden gelmiyor.Sizin Turkce halledilir yine ya.Bilgi gerektirmiyor en azindan.Bil pratikle halledersiniz bence.
-
@luthor Hocam kyk da kaç doğrunuz vardı ? ( son soru )
-
@slutskyy Hocam o sınavda 74 dogrum var ama 10 12 civari bos biraktim ben:):)İlk kurum sinavimdi heyecandan yanlis dogruyu goturuyor sandim.
-
@engin0516 evet, askerlik süresiyle yarışıyoruz adeta.
-
Sayfa kaynak tavsiyesi başlığına evrilmek üzere de @paretowilfredo hocamdan gelecek bilgi cok değerli
-
@brzezinski Hocam geçen bana o kadar kızdınız. Sonuç yine benim dediğime geldi. Şimdi net bir duyumum var onu da yazıcam.
-
@brzezinski amac kafa dagitmak süreci beklerken birbirimize de destek olmak sakincasi var mi
-
@slutskyy duyumunuz nedir
-
Arkadaşlar net bir duyum paylaşmak istiyorum sizinle. İsterseniz kızın isterseniz darılın. Güvenlik soruşturmaları devam ediyor. Çok detaylı bir araştırma yapıldığını duydum. Ayrıca gerçekten hakkaniyetli bir soruşturma ve sıralama yapılıyormuş. Güvenlik soruşturmasını çok detaylı yaptıkları için sonuç açıklandıktan sonra aylarca tebligat beklemeyecek kazananlar. En erken sürede başlatacaklarmış. Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Allah'a emanet olun. İyi forumlar.
-
@brzezinski ilk ben sordum cunku önümüzde kurum sinavlari var odaklanalim diye.goc mesela.
-
@mağdurum niye alindiniz ki hemen yorumumu yaptim kaldi ki baslik var böyle
-
@brzezinski alinmadim ya=) ilk ben sordum ya o yuzden goc vs var calisalim diye destek olalim diye
-
@mağdurum ben şahsa yönelik yazmadim zaten yazsam etiket olarak belirtirim ben destek için kötü bise demedim zaten herkes yazdigi gibi ben de yazdim
-
@brzezinski sıkıntı yok hocam.bir arkadas dugumun5u yazmis.beklemektense ders calismak sinavlara odaklanmak en iyisi