9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn cozduklerinizden var mi iyi olan istirak cozmustum ben ama hukukta ilerleme kaydedemiyorum asla=(
-
@mağdurum themis alma gereksiz yere bazı sorular cok zor moral bozmaktan başka birşeye yaramıyor. Sui generis cozmediysen alabilirsin mantigini cok guzel ogretiyor.
-
Arkadaslar banada zeynel,economicus,themis iktisat haricinde guzel bir iktisat soru kitabı lazım.Var mı sağlam ikt soru bankası bilen?
-
@luthor Üstad adında bir iktisat soru bankası var. Bilmeyen için öğreten, bilen için bilgisini geliştiren kitap. Hatta çözümleri sorularından daha güzel bile bence, tavsiye ederim çıkmış soruları zaten bitirdiysen analiz soru bankasını üstad üstüne çözebilirsiniz. Dediklerimi yaparsan seneye iktisat teorisinde yüksek lisans yapmak dahi yapabilirsin
-
@luthor analiz hocam
-
@mağdurum ben genelde dönüşüm konsensus çözdüm themis için iyi dediler kullanmadım ama hep olumlu şeyler duydum
-
ben de analizi begenmedim neden bilmiyorum.bilmeyen icin ogretici ama zeka acici degil.themis mukemmeldi.sifir iktisatim vardi 4 ayda 23 yaptim
-
@krtalprn konu anlatimi karisik miydi kaynaklariniz konu anlatiminda ki sikintim var acaba
-
@tibeout ustad neyse hemen alacagim
-
@tibeout Kitaplar bunlar mı hocam?
https:// www. savaskitap. com /KPSS-Ustad-Iktisat-Soru-Bankasi-Ustad-Yayinlari-2016_16920.html
https:// www. savaskitap. com /KPSS-A-Grubu-Analiz-Iktisat-Cozumlu-Soru-Bankasi-Cilt-1-2-Monopol-Yayinlari-2017_20099.html
-
@luthor Hocam siz kaç puan almıştınız ?
-
@mağdurum tüyo ve a kadro kullandım konu anlatımında ama ben konu ağırlıklı çalıştım hocam
-
@krtalprn kac d kac y vardi sizde
-
@mağdurum 26 netim vardı ama acayip en kolay soruları yanlış yaptım daha Üste çıkabilirdim lakin ben konu ile anlıyorum sık sık tekrar kimisi soru ile kişiye göre değişiyor hocam
-
@krtalprn Hocam bu seneki iktisat sorularından dolayı soru çözmeden o kadar yüksek yapmışsınız. Direk bilgiydi yaklaşık 25 soru. Diğer 15 soru pratiklik istiyordu. Siz yine de soru üzerinden de pratiğinizi geliştirin.
-
@slutskyy iktisat değil hukuktan bahsediyorum hocam
-
@slutskyy 88 hocam
-
@luthor Hocam nacizane tavsiyem bence artık yeni bir kitaba para vermeyin. Zaten puanınız gayet iyi. Sizin yapmanız gereken eksik konuları tamamlamak olmalı. Ben de sene başında eksiğim diye bir kaç kitap aldım ama hiç faydasını görmedim. Çünkü artık doygunluk var. Kitap sipariş ederken bir kere daha düşünün derim.
-
@slutskyy Benim gkgy calişmam lazim.Bu sene beni patlatan o oldu.Ama zerre kadar icimden gelmiyor.
-
@luthor Hocam onun için deneme alıp çözün. Çok üstüne düşmenize gerek yok bence