9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar polis arkadaşıma sordum şu an ki yapılan ön soruşturma dedi. Herkese yapılıyor ki ona göre elenecek durumda olanlar şimdiden belli olsun diye dedi.
-
Birileri bizle acayip dalga geçer gibi iş yapıyor da hadi hayırlısı.Ne mülakatı açıklıyorlar ne açıklama yapılıyor.Guyu geçtim verilen söz 250 mhuy sözünde de durulmadı.tt de etkinlik yapılıyor eskiden olsa listeye girince ilan gelmiş.Simdi haftada 2-3 gün listedeyiz kimsenin ağzını bıçak açmıyor.Allah sonumuzu hayr etsin.
-
An itibari ile rekor bize ait
-
Güvenlik soruşturması devam ediyor denilince arkadaşımın disiplin işlerine bakan emniyet müdürü babasıyla konuştum.
Atanmayan kişilerin güvenlik soruşturması UYAP üzerinden yapılıyor dedi. Atandıktan sonra ilçe emniyet müdürlüğüne geliyor. Polisler arşiv ve çevre soruşturması yapıyor dedi.
Yani şuan bizim için GVS diyorlarsa büyük ihtimal oyalamk içindir. Başka bisi var muhtemelen ama bilmiyorum.
Ön soruşturmada Fetocu çıkmış olabilir.
Yeni ilan baskısı oluşmasın diye açıklamıyor olabilirler.
Bakan yeni geldiği için eski yeni kadro sıkıntısı olabilir vs vs -
@buhara Tabii bir de Cumhurbaşkanının 3-4gün önceki UYAP ile ilgili açıklaması var..
Beştepe'deki Adalet Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir özeleştiride bulundu ve "UYAP gibi çok önemli bir teknolojiyi FETÖ'cülere kaptırdık" dedi.
https://www.ntv.com.tr/turkiye/cumhurbaskani-erdogandan-uyap-ozelestirisi,KcVy0dzFH0eX7K9xoKhgSg
-
Gece uyuyamaz oldum. Uyanıp uyanıp açıklanmış mı diye kontrol eder oldum. Umarım benim gibiler vardır. Yoksa ben saykoya bağladım kafa gitti demektir.
-
@gariban canini sikma buralardayiz
-
@sacred123 allah razı olsun yalnız olmamak güzel
-
@gariban buralardayız dostum bekliyoruz işte
-
Bugünkü açılışı izninizle ben yapayım
103.Güne Merhaba
İnsallah zirvede birakiriz da bugün aciklanir
-
Ne ümitler ne hayallerle başladığımız süreç yeni bir rekorun kırılmasıyla sonuçlandı sebep olanlar utansın.
-
@gariban yanliz degilsin kardesim yanliz cok acikli bi nickin var
-
Hadi inşallah bir sonucun geleceği gün bu gün olur
-
Geçen sene 8.pro sonucunu 102 gün beklemiş ve bu sene de guy yedek olarak yine dolaylı yoldan sgk ya mahkum oraya gidecekleri bekleyen biri olarak hepinize sabırlar diliyorum bunun açıklanabilecek bir yanı yok insan aklıyla dalga geçmekten ötesi değil kendinizi hırpalamayın olduğu yere emeğiyle gelmemiş kimseler bu konuda empati yapamaz en azından geçen sene özürler dilendi fln o bir yanlışlıktı olamaz birdaha o kadar sanmıştım ama şu aşamaları gördükçe..yine aynı dedikodular yine aynı oyalamalar söz konusu sgk olunca çok üzgünüm ama çok da ümitlenmeyin heveslenmeyin..er geç açıklanacak ama..herkese sabırlar..
-
Hadi gari ya
-
bir özürle unuturuz degil mi? kazananlar zaten bi ferahlik icinde olcak kazanamayanlar kahrolmaktan bir hal olacak.unutacagiz.bizi de unutacaklar zaten.kimin umrunda ki 103 gun olmasi
-
Genel manada önümüze bakmamız gerekiyor evet çok uzun bir zaman geçti ve herkesin hem fikir olduğu üzere hicbir açıklama içimizi rahatlatmayacak ama bu denli puanlar almış olup burda olumsuz düşüncelerimizi yazarak birbirimizi kötü yönde etkilememeliyiz, en azından sitemlere, serzenişte buluşmalara bir son verilmeli. Bende herkes gibi aynı durumdayım ama ağlayıp sızlanmakla insanın eline hiçbirşey geçmiyor o yüzden gerekeni yapıp seçenekleri değerlendirecek şekilde yolumuza bakmalıyız.
-
ilanlara odaklanalim arkadaslar.yine iyi kotu ilanlar var.ders calismaya devam.pes etmeyelim lutfen.sonucta burdaki arkadaslarim ders calisma teknigini ogrenen ve uygulan insanlar. yol yontem yeni kitap onerinize acigim
-
ornegin bana hukuktan guzel bir soru bankasi onerecek olan var mi? cikmis konsensus donusum ve tuyo var bende .cikmis mi ozgun mu ? benim hukuk kotu
-
@mağdurum themis iyi diyorlar hocam özgün olarak