9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@economistt aynen açılmıyor. Hadi inşaallah
-
Sonuç açıklama linkine baktım olumsuz
-
Kayıt bulunamadı diyor, daha bekleriz
-
@budageceryahu bende o linkte açılmıyor.
-
-
Sabırsızlıkla @paretowilfredo hocamdan gelicek bilgileri bekliyorum
-
@krtalprn aynen beklenti durumumu ona göre güncelleyeceğim
-
yanlış alarm
-
@budageceryahu benimde bildigim sinav aciklanmadan emniyrt sorusturma yapmiyor emniyetin yaptigi gvs kazananlar resmiyet kazandiktan ise baslamadan once yapiliyor suan gvs yapiliyor denmesi mantikli gelmiyor.
-
Sorusturma puanlama sonucu asil ve yedeklere yapiliyor arkadaslar mülakat sonrasi
-
@brzezinski hocam bakanliga sadece imza icin mi gidiyor
-
@b-ays bakanlikta da liste düzenleniyor
-
@brzezinski o zmaan sizin demenize gore sorusturmasi yapilmis olanlar ya asil ya da yedek o zmn karakoldan sormak lazim geldimi birsey diye tabi soylerler mi o muaamma.
-
Arkadaşlar form doldurmadan soruşturma yapılmaz
Şu an yapılan soruşturmada karakol falan yok , karakola gidersiniz yok öyle seninle alakalı bir şey olmadı falan derler yalandan canınızı sıkmayın . -
@hukukcusmith sorusturma hakkinda bilgi vermek kanunen suc cezasi da agir dendi @paretowilfredo hocam da bahsetti ama tanidik vs soran oluyor illaki
-
Mülakat sonrasi yapilan sorusturma gvs değil ön sorusturma ,sonuçlar aciklandiktan sonra gvs yapiliyor daha derin o da form dolduruluyor Veriyorsun başlıyor
-
@kullanici Şuanki soruşturmayı kim yapıyor o zaman veya var mı böyle bir soruşturma?Az önce arkadaşın biri hakkımda soruşturma yapıldığını karakoldan öğrendim yazdı.
-
@brzezinski tesekkurler bende oyle biliyordm
-
Birisi sorusturma yapilmis dedi oradan cikti bu muhabbet cok mantikli gelmedi emniyet form doldurmadan sorusturma yapmaz diye biliyordm bende.
-
Arayın diye verdiğim numaranın 5-6 sıra üstüne bakın