9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black bir de hep aklıma takılırdı madem konu açıldı söyleyeyim. Ortalama 250 puanla girilebilen bir bölüm nasıl olur da ileri derecede matematik yapabilir, buna hep şaşırırdım. Kaldı ki arkadaş bilim adamıyız falan demiş gerçekten hayretler içerisindeyim
-
Öyle yakından tanıdığım değildi ikamet ettiğim adresin bulunduğu yerdeki karakolda çalışıyor uzaktan bir tanıdık sadece kasımda yazı yazıldığını biliyorum başka da birşey soramadım önümüzdeki hafta ziyaretine gider sorarım bakalım nereye yazılmış kim istemiş filan
-
Bu gvs bilgisini almak için illa emniyette tanıdık şart mı?Gidip rica etsek bilgi verilmez mi?@paretowilfredo Hocam sen ne düşünüyorsun bu konuda?
-
@luthor ya harbiden o nasıl bişey bende çok merak ediyorum bende çok ufak bi kasabada oturuyorum o işlere jandarma bakıyo burda tanıdıklarımızda var orda hakkımda öyle birşey olsa bilgim olurdu diye düşünüyorum ama kimseden öyle bişey duymadım bu kazanamadığım anlamına mı geliyor
-
@alexdesouza mezun olunan bölümü övme gibi bir hastalık var sanırım. Üniversite de gördüm bunu allahın turizim otelcilik okuyanı bile kendi bölümünü çok zor prestijli vs. diyor. Ben kendi bölümüm içinde aynı şeyi söylüyorum çok çalışmasan bile sınavdan önceki 1 hafta çalış geçiyorsun. İstatistik ve ekonometri dersleri de aldım bunları da aynı şekilde geçtim hatta ekonometri bence istatistikten çok daha zor ama bir süre çalışıp mantığını kavradın mı mal değilsen iyi kötü yapıp geçebiliyorsun
-
@drago o zaman kasımda gvs başladı desek en uzun sürenin gvs si 3 ay sürse ocakta bitmesi lazım tabi sadece bir tahmin
-
Bu gvs bilgisini almak için illa emniyette tanıdık şart mı?Gidip rica etsek bilgi verilmez mi? @paretowilfredo Hocam sen ne düşünüyorsun bu konuda?
-
@furkitofaso Benim kulağıma gelmesi imkansız İstanbuldayım ama gidip sorsam hakkımda gvs var mı diye söylerler mi onu merak ediyorum.Sonuçta ayrıntı istemiyorum var mı yok mu yani.Devlet sırrı değil neticede.
-
Allah için sizi tutmayalım hocam pozisyon müsait
@inflexible, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
arkadaş ne bölümmüş bu istatistik:) Kalp kırmaktan korkarım ama arkadaş çok güzel orta açıyor gol atmamak için zor duruyorum
-
@black sosyal psikoloji en sevdiklerimden insanlar geri dönüşü olmayan seçimlerinin en iyisi olduğu yönünde kendilerini ikna etme çabası içerisindedir...
-
Bu gvs ikametgahta mı yapılıyor belirtilen adreste mi ben geçenlerde e devletten baktım benim ikametgah silinmiş tekrar memleketime aldırdım sıkıntı olur mu ki
-
@luthor önceden olsa belki bilgi verirlerdi ama şimdi vereceklerini sanmam malum herkes diken üstünde. Şöyle düşünün hocam karakolda memursunuz adamın biri size gelip abi sgk da mülakata girdim uzun zamandır açıklamadılar kazananlara gvs yapacaktı size bir şey geldi mi? bir bilginiz var mı? diye soruyor. Siz ne yapardınız? ben olsam bir gbt ye bakıp alkol testi filan yapardım tabi şakasına diyorum bir deneyin ama tanıdık değilse yardımcı olmazlar
-
@black Doğru diyosun hocam bu şekilde cevap verme ihtimalleri yüksek ama düşününce söylememe nedenleri yok.Kamuya alımda bu uygulama var herkes biliyor bunu.Neden söyelemezler anlamıyorum.
-
@drago hocam başka bir sonuç bekleniyorsunuz değil mi? yazdıysanız da görmedim
-
@nonbisinidem hocam biz topu dışarı atalım boşver:)Süreç zaten yorucu bir de değişik laflar duyunca insan hafiften delleniyor.Kimsenin tavuğuna kış demeyiz bölüm farketmeksizin fakat tereciye tere satar gibi hem %100 kendisiyle alakasız bir kadroya girmeye çalışıp hemde farazi yaklaşımlarda bulunmak hoş değil.
-
@luthor hocam kamuya hakim olan ilkelerden birisi de şudur; "İnisiyatif alıp bir şeyi yapmamak her zaman yapmaktan daha iyidir" Şimdi gittiğiniz memurun bilgi vermesini(gvs yapıldı mı yapılmadı mı tarzında) yasaklayan bir şey yok veya bir zafiyet doğurmayacak ama onu yapması da bir yerlerde yazmıyor o vakit o kişi bunu yapmamayı tercih edecektir tabi anlayışlı birisi olursa geldi veya gelmedi diyebilir orası da şans
-
@black anlatım bozukluğu olmuş okuyunca fark ettim şöyle değiştireyim sözü "İnisiyatif alıp bir şeyi yapmamak, yapmaktan daha iyidir"
-
@black Doğrudur hocam.Ben şansımı denemeyi düşüyorum.Belki anlayışlısına denk geliriz.
-
Arkadaşlar gvs için polis merkezlerinden gelme ihtimali de düşük gelenler genel de sivil oluyor yani sorduğunuz kişinin gerçekten bilgisi olmama ihtimali de yüksek büyük yerler için bu söylediğim yoksa küçük yerleşke de herkes birbirini tanıyor zaten
-
@beşiktaş1903 bildiğim kadarıyla karakola ulaşıyor gvs isteği ama dediğiniz gibi soruşturma için resmi polis gelmeyebilir belki sivil polis yollarlar