9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yunni61 bu soruyu komisyon başkanı da sormuştu:) hayır, şuan beklediğim sonuç yok
-
Saka gibisiniz ya . Kazananlara mi yapiliyo sadece filan derken ciddi ciddi mi söylüyorsunuz bunu? ! Valla pes. Ilk mülakati heralde burdaki bayaa bi kisinin.
-
@black benim şahsi fikrim gvs nin bittiği yönünde açıkçası
-
@shady1 Benim ilk hocam.Aydınlatır mısın?Sınava giren herkese mi yapılıyor?
-
Adem Kaya açıklama yapmış arkadaşlar
-
@nonbisinidem ne yazmış hocam
-
@luthor sozluden önce herkese yapilir. Yani yaziliyi gecen herkese. Sozlu sonrasi ise atananlara ayrıca tekrar yapilir sonra göreve baslatilir.
-
@gökhan "Arkadaşlar çok fazla bilgi kirliliği var. Bir mülakat bu kadar sürmez. Diyelim ki mülakat bu kadar sürdü. Bu durumda mahkemede iptal edilme ihtimali ortaya çıkar. Tabi bunu mülakatı yapan kurum ve komisyonlarda bilir. Mutlaka mantıklı ve makul bir açıklaması vardır. Bana sorarsanız sınavı kazananlar mülakatın son günü belirlenmiştir. Sonrası işlemler tamamen bürokrasi ve evrak işlemleri. Bende sizler gibi heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Herkesin her söylediğine bende dahil itimat etmeyin sizde gerçeklik payı varmı araştırın. Mümkün olduğunca en doğru bilgiyi spekülasyondan uzak bir şekilde paylaşıyorum. Ancak bazen bu sayfada dahil paylaşımdan hoşlanmayan Kişiler oluyor. Bu yüzden her duyduğumuzu paylaşmıyoruz. Bir kişinin işlemi sonuçlanmasa bile SGK sonucu açıklamıyor. Takip edenler yakın zamanda başkanımızın da tweter dan benzer bir açıklama yaptığını bilirler. Sabırlarınızı mutlulukla sonuçlanmasını dilerim. Saygılarımla..."
-
@shady1 arkadaşım benim ilk değil ve haberin olsun kurumun insiyatifinde olan bir durum kgk kazananlara değil herkese yaptı mesela eve geldiler polisler hatta bu kurum nerde falan hiç duymadık demişlerdi sonuç olmadı yani senin bu mesaja şaşırıyorum bende ve her gvs yapılan da kazandı diye bir kaide yok arkadaşlar
-
@nonbisinidem sağolun hocam
-
gvs sadece kazananlara yapiliyorsa neye gore kazandi bu insanlar gvs yapilmadan mi??? cok sacma. kazandi ama belki de fetocu ve bu kazandıktan sonra mi anlasilacak? referans olan adama da sorarlar sen referans oldun bu fetcu cikti vs diye
-
Mahkemede iptal edilme durumu filan demiş ya bu iş en sonunda harbiden esprileştiğimiz gibi vazgeçtik almıyoruz olayına dönmez inş
-
Arkadaşlar allahınızı severseniz şu bölüm alan tartışmasını bitirin artık.Her 20 sayfada bir bu konu cereyan ediyor ve hep aynı laflar. Her alan her bölüm kıymetlidir ve birbirinden bağımsız değildir tamamlayıcıdır.Çocukların benim babam seninkini döver tartışması gibi.Bu ülke bu saçma bakış açısı yüzüne böyle değilmi "matematik önemlidir ama beden eğitimi önemsizdir fizik önemlidir ama felsefe çokta önemli değil" bu bakış açısı yüzüne şuan hepimiz işimizle meşgul olmak yerine burda bu anlamsız tartışmaları yapmıyormuyuz.iyi bir beden eğitimi müzik dersi birçok insana matematikten daha çok şey katabilir.Lütfen artık kendi bölümünüzün önemliliğini başka bölümleri önemsiz görerek açıklamaya çalışmayın
-
@shady1 Bizde yazılı olmadığına göre liste belli olduktan sonra herkese yapıldı o zaman.Diğeride atandıktan sonra yapılacaksa şuan neyi bekliyoruz?
-
Sgk için eve polis gelme kısmı kazandıktan sonra şu anda en fazla üstün körü bir araştırma olur 8.promosyondan arkadaş da tanık oldum ben
-
@resetat askere gitseydik keşke boşuna zaman geçmezdi hiç olmazsa askerliği bitirmiş olurduk
-
Twitterdan tag mi satin alsak
bu isler nasil oluyor bilmiyorum ama aklima baska care gelmiyor -
@luthor iste buna bürokrasi diyoruz
-
Güvenlik soruşturması sınav sonucu açıklandıktan sonra, ikamet ettiğiniz lokasyonun emniyet birimleri tarafından yapılıyor. Kurum detaylı olarak bu işi yapamaz. Tamamen bürokratik hantallık sebebiyle bekliyoruz.
-
Sgk sitesinin ana sayfasına ulaşılamıyor şuan açıklanır mı dersiniz?