9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Facebook’u olan birisi Adem Kaya’ya teftişi de sorsa
-
@sgk0606 teftişi geçen gün sordular yeni ilanın başvurularından önce açıklanacağını tahmin ediyorum demiş
-
@paretowilfredo hocam belki dostun değiliz ama bu güzel duayı teğet geçmek istemem kıskandim açıkçası kiminin parası kiminin duası demişler ki benim için dua en mühimi bir dua kaderini değiştirebilir insan sonuçta herşey Allah'ın gücü ve kudretinde. Ozetle bizi de gor
-
@paretowilfredo yeri gelmişken bende bişeyler söyleyim sonuç açıklanır açıklanmaz, kazanırım kazanman bilemem ama gerek başvuru esnasında puanım yeter mi soruları olsun gerek mülakat süreci ve sonrasındaki bu bekleme sürecinde sorularımızı cevapladınız bir teşekkür de ben etmek istedim
-
Adem Kaya'nın yazısını görünce hemen foruma girdim @paretowilfredo bişey yazmıştır kesin diye. Çok şükür ikisi de aynı görüşte. Çok bekledik çok sabrettik inşallah sonu da güzel olur da kazandığımız görürüz. Yarının cuma olması ayrı bir heyecan yaratıyor bende ama bu kadar bekledik en fazla 10 gün daha bekleriz ne olacak.
-
Arkadaslar @pareto_wilfredo üstadın bizlere yemek sözü vardı arada kaynamasin
-
@yunni61 Teşekkür ederim hocam
-
@ligarba en azindan sonumuz belli
-
Abi böyle bir şey yok ulan etkinlik diyince yoklar duyum olunca her 1 dk da bir 7 istek geliyor:)
-
Dostlar surecin en basindan bu asamaya kadar birlikte cok sey konustuk, paylastik, uzulduk, kizdik zaman zaman da. Bu surecte hepinizin tek tek sıkıntısını derdini anlamaya calistim. O nedenle zaman zaman bunalsam da ben de hic keyif almamazlik etmedim. Sizle vakit gecirmek benim icin keyif oldu her zaman. Hepiniz icin tek tek duaciyim. Insallah emeklerinizin karsiligini alin guzel yurekli insanlar. Hepinizi tek tek hanemize kabul ettik. Ve surec sona erince de bizimle olmanizi dilerim. Elimizden geldigince her zaman biz buradayiz. Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun. Var olasiniz.
-
@sylmz dostum bir gun belki hep birlikte otururuz bi masanin basinda kim bilir?
-
Adem kayayı tanımayan bir ben miyim bilgilendirme yapabilecek kimse yok mu
-
@aliyar-bey hocam siz p42 den girmediniz sanım:)
-
@denetcii aynen hocam çok mu belli oldu
-
@slutskyy bende aynı şeyleri düşünüyorum kardeşim. Normalde duyum paylaşma konusunda mesafeli biriyimdir daha öncede bu işlere hiç girmedim fakat kaynağım bu konuda en yetkili kişilerden biri olduğu için ona güvenerek İlk kez duyum paylaşmıştım. Yanılmayı ve burada ki arkadaşlardan özür dilemeyi çok isterim:)
-
@aliyar-bey evet hocam:) Çalışma Sorunları kitabının yazarı kendisi
-
@denetcii teşekkür ederim hocam :))
-
@paretowilfredo inş üstad
-
İlk defa bir duyumda kalbimin bu kadar hızlı attigini hissettim sanki yarın aciklanacakmis gibi,heyecan, korku, mutluluk, üzüntü bütün duygulari ayni anda yasiyorum şuan. Hepimiz icin hayirlisi olsun arkadaslar
-
Bu gol olsun be