9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Mutlu sona yaklaşıyoruz inşallah. Bu sayfadaki herkes bir yerlere yerleşir inşallah.
-
elenirsem ne yapacagimi hic bilemiyorum.gercekten sifiri tukettim.insallah burdaki tum arkadaslarim kazanmış olur
-
@mağdurum iyi düşünelim, iyi olsun.
Kullandığın rumuza göre düşünme -
Sayın SGK denetmen yardımcı adayları ben kazanamazsam, kazananlar kuruma iyi baksın. Büyütün, besleyin, yukarılara taşıyın. Kurum mutlu insanlarla dolsun. Bizden sonraki nesiller bizim yaşadıklarımızı yaşamasın. İşinizi, kurumunuzu, devletinizi sevin. Hiç birinizi tanımasam da aynı kaderi paylaşmak, aynı sıkıntıları yaşamak sizi kardeşim gibi sevmeme neden oldu. Allah yanımızda olsun ve bizleri utandırmasın.
-
Üstadlar ağzımıza bir parmak bal çalıp gittiler yarın son mesai günü açıklanacak mı açıklanmayacak mı
-
arkadaşlar açıklanıyor mu?? ne oluyor? kaçırdım galiba son durum nedir biri bana bilgi verebilir mi ?
-
Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama çok da yakın bir beklenti içine girmemenizi tavsiye ediyorum. Bir seyler bildiğimden yazmıyorum bunu. Tamamen şahsi fikrim. Çünkü SGK başkanı yakın dediği tarih bile 1 aydi. Bu nedenle ben yarının çok yakin diye düşünüyorum. Umarım yanılıyorum ve umarım yarın bu düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu görürüm. Bir şey daha söylemek istiyorum. Kazanan arkadaşların her biri torpilli değildir. Referanslı kazanacak olanlar muhakkak olacak ama net 2/3 kaybedecek. Bu nedenle her sonuca kendinizi hazırlayın. Ve olmazsa da dünyanın sonu değil. Şimdiden herkes için hayırlısı olsun
-
Gurbette olan bi arkadaş vardı mümkünse hemen dönmesin :))
-
@frustration Hocam esas beklenti yarın değil. Haftaya cumaya kadar açıklanıyor olması
-
@aliyar-bey aynen Antalya'ya gitmişti sanırım
-
Bu sayfada kimi zaman üzüldüm, sinirlendim , heyecanladım hemen ardından hevesim kırıldı ama yinede güzel bir süreç geçirdim(dik). Gönül ister herkes istediği bu denetmenlik mesleğine erişsin ama elenenlerimizde olacak umarım Allah bizleri şükür bu sefer oldu diyeceklerinden eylesin . Hepinize verdiğiniz bilgiler haberler duyumlar içiin teşekkür ederim ( yanlış veya doğru hiç farketmez ) . Kasım 5 -30 arasındaki seminerde umarım hepinizle tanışmak nasip olur. heyecanlı geri sayım başlasın
-
kazanirsam kendimi ifsa edecegim seminerde herkes bi sok gecirsin=)
-
@kazm benim de aklımda öyle kalmış
-
@mağdurum aaaa ty deki şu mağdur olan sen miydin:P
-
Herkes açıklanacak havasına girmiş veda konuşmaları yapılıyor
Olur da kazanırsak egitimi beklemeye gerek yok belgeleri beraber de birakabiliriz, kazananlar tanismis olur -
@sirius Hocam benim size kanım çok ısındı ya
-
Bugünkü beklentimin bitmesine yaklaşık 4 buçuk saat kaldı. Aciklanmasa da bayağı bir heyecan yaşadık ama
-
@slutskyy hocam inşallah tanışmak nasip olur
-
@sirius amin Hocam inşallah
-
@hadinbahım ben 00:00 dan umutluyum