9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo ozaman en fazla mayısta iş başı yapacak kazananlar
-
@aday-memur Gerçi mecburen oyle olacak.Şimdi açıklansa bile iş başi martı bulur.Tercihti atanması derken.
-
-
Bizim sürecimizi ölçecek emsal bile kalmadı vay halimize
-
@mağdurum maliyeyle aram hiç iyi değil hangi kaynakları kullanmıştınız
-
@paretowilfredo hocam lütfen umut verici birşey söyleyin açıklanma tarihi ile ilgili
-
@aday-memur Hocam eğitim kasımda gözüküyor zaten 6 ay geriye gelince Mayıs. Ocak'ta açıklanması lazım .
-
@slutskyy ilk eğitim eylül üstad en tepede yazıyor hata yok
-
@buhara o zaman birlikte mülakata girdiğimiz 4. ay dönümümüz kutlu olsun.
-
Bu tabloya gore en gec şubat sonuna kadar açıklanması lazım. Buna sevindim en azından sonu belli oldu. Bir ara hiç açıklamayacaklarını düşünmeye başlamıştım
-
@sirius Aynen hocam.Bu alımla ilgili birşeyler planladıklarını görmek umut verici.
-
@aday-memur yok Hocam o il müdürleriyle alakalı bir şey 9,promosyon en altta( burda bile en sondayız)
-
@slutskyy bu sefer essahtan bayılıcam
-
@aday-memur ahahahahah Mayısa kadar açıklanmayabilrsjjsjssjjaajaj ahahahahjaajah
-
@nilayfb Hahaha evet
-
Bu plana göre -belirtilen ortalama süreler baz alındığında- bu ay açıklanması gerekiyor :))
-
@aday-memur soru bankasi var mi hocam
-
@kısırdöngü ozelden yazar misiniz ben beceremedim
-
@mağdurum soru İçin konsensus yeterli diye düşünüyorum
-
bu eğitim tarihleri kasımı gösteriyor açıklandıktan 6 ay sonra mı eğitim oluyor kafam çok karıştı ?? ne manda umutlanacağımı bilemedim.yine de bi ışık görmek güzel ama siz ne anlam çıkarttınız beni de aydınlatabilecek birileri var mı?
hukuk konusunda,kardeşim hukuk fak. bitirdi ona danışmıştım. sadece anayasayı oku(işte konu başlığı her neyse örneğin:eşya hukuku) her şey orada mevcut,yeniden hukuk fakültesine dönsem tek yapacağım kitaplar yerine mevzuatları okumak olur demişti.şu an savcı.içinde biraz adalet duygusu olup bunları okuyarak yapamayacağın sınav sorusu olmaz demişti. ben hiç hukuk dersi almamış biri olarak sınavlara o şekilde anayasayı mevzuatları okuyarak hazırlandım. faydasını gördüm. belki işe yarar diye paylaştım.