9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yok mu bir haber alan ?
-
ve başkan geçen o kadar zamanın ardından bugün saat 14:30'da Fatih Terim edasıyla,
"NEREDE KALMIŞTIK" tweetini atar...
diye tahmin ediyorum -
Hayırlı Cumalar kader ortaklarım ..
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah
-
arkadaşlar bir konuyu merak ediyorum herkes diyor son yönetmelik düzenlemesine göre yönetmelik tarihinden itibaren bu sonuçlar 30 gün içinde açıklanacak ama kpss yüzde elli mülakat yüzde ellli umevzusu 10. promosyon için geçerli bu çok saçma değilmi yönetmeliğin bir maddesi uygulanıyor bir maddesi uygulanmıyor bana göre uygulanacaksa sadece 30 gun değil hespsi uygulanır uygulanmayacaksada hiçbiri uygulanmaz bu alımda
-
@engin0516 eylül-ekimde puanlar verildi listeler belli oldu şu andan itibaren onu uygulama şansları yok yönetmelik değişiklikleri yayınlanma tarihinden itibaren işleyecek süreçler için geçerli
-
Tabi ki bugün de açıklanmıyor 108. günden saymaya devam ederiz artık...
-
Şimdi aradım açmadılar belki açıklamak için uğraşıyorlardır
-
benim telefonumu açtılar malesef gelen birşey yok olsa hemen siteye yukliycez dedi
-
@kısırdöngü :(((((((
-
@kısırdöngü Gına geldi gerçekten
-
-
@kısırdöngü 1 saat önce falan aradım açmadılar hocam bende umutlanmıştım
-
Arkadaslar bakan hanımın instagram hesabindan yarim saat önce paylasim olmuş altina yorum atalim
-
askerlik geldi bekle bekle
-
SGK sitesinde yeni tarihli duyuruları görünce bir an için heyecanlandım. Bu da gol değilmiş
-
Şimdi yine aradım açmadılar arkadaşlar
-
@krtalprn Kardeşim bugün AÇIKLANMAZ. Haftaya cumaya kadar bekliycem. Gelmezse de yapacak bir şey yok.
-
@slutskyy Allahtan ümit kesilmez hocam
-
Başkanın 6 Haziran 2017 tarihli tweeti. 8 promosyon sunucunu açıklıyor ve gecikme için özür diliyor
https://twitter.com/msbagli/status/872015906456702977