9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar az önce arabanın elektrik aksamında bir sıkıntı vardı onu yaptırdım elektrikçiye adam çay sigara içe içe sohbet ede ede 1 buçuk saat kadar zamana yayarak basit bir işlem için 120 lira aldı. 4-5 tane araba da vardı orada ki ben oradayken 2 araç daha geldi düz bir hesapla adamın aylık geliri her araçtan 70 tl ortalama alsa 5 araç baksa günde 350 tl ayda 10500 tl yapıyor belki daha fazla yemin ederim bu kadar defter kitap boşa kafa patlatmışız kaç yıl
-
aylık 3500 tl para alacağız diye çektiğimiz strese sıkıntıya bak küçükken girdiğimiz o sanayiden liseyi bahane edip çıkmayacaktık arkadaş
-
@kazm 3750
-
Duyurulardaki yerelleşmeyi yerleştirme okudum. Biranda çarptı.
-
@hadinbahım 4000 olsun hocam ayrıca her ay o kadar alamazsın 4.5. aydan sonra azalmaya başlayacak
-
@kazm nasıl yani hocam maaş niye azalsın ki
-
@aliyar-bey vergi dilimi
-
@shady1 aa tamam pardon kafa kalmadı valla
-
@aliyar-bey bir üst vergi dilimine giriyorsun hocam 13000 tl den sonra yüzde 5 daha fazla vergi ödüyorsun maaşından
-
@kazm düzeltelim 14.800 olacak o dostum.
-
@kazm Hocam para için okumuyoruz ki. O,
gunde 10 saat calişacak haftasonu olmayacak. Biz 4500 alacagiz ama haftafa sadece 40 saat sıcak masabaşıda çalışacağız iş arkadaşlarımız belli seviyede insanlar olacak, ayrica saygınlıkta bonusu -
@kazm Bir de yeşil pasaport olayı var. Vizesiz yurtdışı imkanı
-
@kazm eyvallah hocam dediğim gibi sonuç beklemekten kafa kalmamış
-
@sirius en güzeli de o zaten hocam babamdan dolayı almıstım ben erasmusta baya iş gördü
-
Sgk duyurulardaki yerelleşme sürecine ilişkin duyuruyu yerleştirme diye okuyup ufak bi kalp krizi geçirdim.Açıklanma anındakine antreman oldu
-
@sirius her ulke icin gecerli mi
-
Denetmen yardımcılığı sonuçları yazın google a ve sgk duyurular kısmına tıklayın İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının duyurularını gösteriyor.Hiç kalp krizine gerek yok:)
-
@b-ays hocam abd ve ingiltereye gidemiyorsun. Avrupa ülkelerinin tamamına gidebilirsin
-
Bugün de mesaiyi bitrdik. Dünkü heyecan bugün yerini karamsarlığa bıraktı.
-
Ağlamayana meme yok