9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii yeter tutsun artık bu hiç sabrım kalmadı artık bir milyon kez bakıyorum şu sayfaya
-
@kardinalist Hocam telefonu günde 4 kere şarja takıyorum sen düşün gerisini:)
-
Bu sitenin uygulaması lazım aslında. İstagramdan facebooktan daha fazla kullanıyorum bunu
-
@denetcii benim kadar takıntılı olmana çok sevindim hocam yalnız değilmişim
-
Ayın 29 na kadar biter bu iş teftiş başvuruları başlıyor o zaman
-
Bu iş Şubat ortasına kadar uzayacak galiba.
-
Tam bir hareketlenme oluyor acaba bu sefer mi derken sonuç yine hüsran yine hayalkırıklığı :))) Nereye kadar gidecek çok merak ediyorum kendimi kısır bir döngüde hissetmeye başladım dün gece rüyamda guy'a girmediğim ve guy'la şu an için alakam olmadığı hâlde guy kazandığımı gördüm :)) Birileri bize oynadıkça aklım da bana oynamaya başladı galiba sonum hiç iyi değil :)))))
-
@nonbisinidem Hocam bu saatten sonra her şey olabilir. Pareto reis dışında ciddi bir duyum aldık bu iyi bir şey. Bundan sonra her şey olabilir. Belki de burda denildiği gibi her şeyi bir takvime bağlamışlardır. Bitse de onu beklerler. Belki de pareto reisin dediği gibi olur MSB önüne geldiği gibi açıklar. Ya da benim duyduğum gibidir daha bitmemiştir Gvsler. O yüzden her an her şey olabilir. Yakın da olabilir uzak da. Bence hazır Sgk için beklerken @paretowilfredo üstadın açtığı sayfaya yoğunlaşalım. Çözüm önerileri üretelim.
-
@shanks tebrik ederim Ocak ayının 19'undan bunu gördünüz.
-
@nonbisinidem tek degilsin bende geçenlerde ruyamda guyu kazandığimi gördüm sgk aciklanana kadar guy ilanı gelir belki ise bile başlayabiliriz sasirmam
-
@kısırdöngü bu gidişle sonumuz hakkaten öyle olacak galiba :))))) hayır anlamadığım en kritik memleket meseleleri bile 1günde görüşülüp halledilirken bizim iş 105gündür halledilemedi acaba sonradan pişman oldular almak istemiyolar da unutturmaya mı çalışıyolar :))))))
-
@slutskyy valla belki de takvime bağlamışlardır diyorsun ya kimle konuşsam eğer söz konusu SGK ise herşey belirsizdir diyor :))) o yüzden bence bir takvimleri ya da planları olmadığı aşikar alım süreçlerini biraz karambole yürütüyorlar gibi geldi bana :)) Adem hocanın paylaşımı üzerine bu haftasonuna kadr açıklandı açıklandı diyorum açıklanmazsa daha da açıklanmaz gibi :)))) inş bi duy/muy/mhuy/guy ilanı gelir de onlara gireriz artık napalım :))))
-
@nonbisinidem hocam 105 gündür bizi tükenmişlik sendromuna sokmayı başardılar etkinlik yapacak bile gücümüz kalmadi,umarim sürecin sonuna gelinmistirde bu hafta biter bu iş
-
106 gün... Koca bir yılın %29'u, 3/4 ihtimalle sonucuna uzulecegimiz bir sınavı beklemekle geçti!
-
@dogancay En üzülduğüm şeyde bu.3/4 ümüz elenecek.Belki sonuçlar aylar önceden belliydi ve biz olmayacak duaya aylardır amin diyoruz.Şu kurumların en büyük sorunu insana zerre kadar değer vermemeleri.
-
bir ilan milan bir şey gelse de bari kafa dağıtsak abuk subuk sorular sorsak ya geçmiyor geceler
-
Cidden ya özellikle 86 ve aşağısı puan alan arkadaşlara yönelik ilan da olmadığı İçin bu arkadaşlar kazanamazsa daha kötü olacak ve olan geçen 4 ay a olacak
-
arkadaşlar il seçimi kpss puanına göre mi mülakat puanına göre mi yapılıyor?
-
@kpssiibf mülakat puanına göre
-
Dostlar öncelikle herkese merhabalar.. P.tesi günü SGK Özel Kalem Müdüründen mülakat sonuçlarının son durumuyla ilgili en net bilgileri alıp sizlerle paylaşacağım. Umarım önümüzdeki hafta bu iş biter. Tüm yoldaşlara selam olsun görüşmek üzere..