9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@dikey Başka hangi kurumu kazandı?
-
O kadar yazdık tabiri caizse tas olsa erir bu sessizlik bu kadar da olmaz yani
-
@dikey =)))) ah ah...
-
@luthor hangi listeyi açsam karşıma çıkıyor dogancan gezmiş
-
@luthor hocam sen misin yoksa :)))
-
Müfettişlikte 72 mülakat puanı yetmiş atanmaya.Acaba denetmenlikte kaçta kalacak?
-
@sylmz :):):) Güldürdün hocam
-
Twitter dan istedigimiz sonuca ulasamadik ben de diger arkadaslar gibi bimer e yazalim derim ayrica bakanlik bu kadar geciktirdiyse sadece bakani etiketliyerek ve ortak bir gorsel kullanarak twit atilabilir sirf bos beklememek adına ayrica çekirdek kadro bu kadariz evet etkinlik katılımı cok az kalan sağlar bizimdir !
-
Arkadaslar listemi yayinlaniyo yoksa tc ile bizmi giris yapiyoruz
-
Memurlar nete tekrar mi yazsak
-
Ya ben Adem hocaya inanmak istiyorum haftaya açıklanırmış gibi bir his geldi yerleşti içime Allah kahretsin bu umut denen şey ne kolay çörekleniyor insanın içine
-
@nonbisinidem hocam siz hâlâ burada mısınız? siz bıraksanız da o bırakmıyor değil mi
-
@kai-hitwatari oofff sormayın hocam dedim ya tam ders çalışıcam diyorum bişey oluyor diye umut denen şey bırakmıyor insanı haklısınız
-
Msb "Öncelikle sabrınız için teşekkür ederim,sonuçları en kısa sürede açıklamak için gece gündüz çalışıyoruz,biraz daha bizi mazur görün lütfen."
-
msb biraz daha dedi ya
-
Allahım en azından bunca zamandır bir cvp alabildim çok sevindirik oldum :))))
-
Biraz daha nedir ya.Şubat sonu de,mart sonu de...Ama böyle belirsiz ifadeler kullanma arkadaş.
-
Başkan bizi unutmamış
-
Biraz diyorsa en az 3 hafta daha vardır
-
@luthor, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Biraz daha nedir ya.Şubat sonu de,mart sonu de...Ama böyle belirsiz ifadeler kullanma arkadaş.
Hocam o bizi anladı ve baskıyı hissediyor. Misal, şubat sonu açıklanacak olsa bile artık 15 gün öne çekmişizdir bu durumu. Baskı sonuç getirecektir. Yılmadan tweet atan arkadaşlara teşekkürler.