9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@ozgur85 aynen yok mu güzel haberleri olan
-
bi gelişme varmı acaba hocam @paretowilfredo
-
Arkadaşlar kişisel tahminimdir kurum malum bir sürü işle uğraşıyor daha 8. Pro'nun illeri açıklanıp tercih yaptırılacak teftiş ilanının tasarısıyla uğraşıyorlar bu ay içinde bunlar hallolur muhtemelen bizim 9. Pro'yu da Ağustos ayının ilk ya da ikinci haftası ancak verirler inşaAllah daha erken olur ama benim tahminim bu
-
Benim de düşüncem biraz daha beklenileceği noktasında.
şu an takvimde 8.promosyonun tercihleri ve yedeklerin durumları var.
5.Promosyon Yeterlik
6.Promosyon Yetki
Eylül'de yapılacak Denetmen Eğitimi
Kasım'da 7.Promosyon Temel Eğitimi var. bu sıkışık takvimde yer bulununca yapılacaktır. -
Vay arkadaş ya bu takvimden sira bize zor gelir. Bekle bekle bekle.....
-
olası bir 400 kişilik alımda sıralama kaça kadar düşer arkadaşlar tahminen
-
@ameletüllabı geçen yıl 300 iibf alımında 1600 küsürlere gelmişti yanlış hatırlamıyorsam yani 400 iibf olursa 2000 lere gelir sanırım
-
@gonzaloluca bu sene sadece 2017 puanından alacak galiba değil mi? sadece 2017 puanından alırsa kaça düşer diye bir tahminde bulunmaya çalıştım ama çok bir fark olmayacak galiba
-
82.1905 ile 1857di yanlış hatırlamıyorsam sıralama.
-
hmm 2000 lerde olacak o zman @gonzaloluca hocamın dediği gibi yine
-
@ameletüllabı görünüşe göre sadece 2017 olacak dediğim gibi eğer 400 kişi sadece iibf olursa 2000 e çok rahat gelecektir sıra
-
Puan türleri bellimi çoğunluk p42 p43 diyor. Bunlardan birisimi yoksa ikisiyle berabermi ilana çıkılır acaba.
-
@paretowilfredo üstat merhaba 8.promosyon iller belli olmuş 9. promosyondan haber yok mudur
-
Dostlar Selamın Aleyküm. İlan geliyor inşallah. Bugün yarın.
Puan türleri
İstatistik için; P13
İİBF İçin: P23, P42 Taban Puan 70 olacak.
Kadro 400 Kişi
300 İİBF
100 İstatistik. 4 kat aday mülakata kalacak.Başvurular 17-31 Temmuz 2017.
Mülakat: 18-29 Eylül 2017 tarihleri arasında olacak .
Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo muthis bi haber:)
-
@paretowilfredo üstad bu tarihler arasında askerde olacağım, bu ilana başvurmam için bir sıkıntı yaratır mı ?
-
@mehmedoglu Başvuruda sıkıntı yaşamasan bile dostum mülakata katılabilir misin emin değilim. Bence bi İnsan Kaynakları'nı arayıp net bilgi al.
-
@paretowilfredo hayırlı olsun dostum cümleten
-
Kacla kapatir acaba deli sorular ️
-
@paretowilfredo reis p23 ile bie bi umut kapısı açtın p42 ile hiç sanşımız yoktu p23 82 sıralama 2300 lerde güler mi bize talih şimdi 400 kişi sgk 100 kişi kaymakamlık kazandı kpss den sonra bunların kpss punları ne acaba çoğu önümüzdeyse bi sanş doğar mı ne dersin