9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@uA1905 p 23 beni de umutlandırdı da benimki 79 küsür senin ki iyiymiş kanka
-
@paretowilfredo üstad benim askerlik kasım celbi. Mülakatta değil ama Kasımda askerde olacağım. Mülakatlar açıklanırken askerde olursam kazanma ihtimalim var mı sizce ? Yoksa askerdeyim diye elerler mi
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sağolasın
-
@paretowilfredo 70 niye üstad sayıda değişiklik yok ama puan düşmüş, 70 olması mantıklı gelmedi açıkcası?
-
p 23 82.99 sıralamam 1807 gelme ihtimali var mıdır @paretowilfredo
-
@Nolmuyor 70 istatistik icin yapildi saniyorum dostum. Iibf zaten yine tabana inemez. Istatistikte magduriyeti onlemis oldular boylece.
-
Dostlar kacla kapatacagi konusu biraz farkli bir denklem halini aldi 2 puan turu olunca. O nedenle 1500 lere kadar sans yuksek sonrasi biraz muamma diyebiliriz. Cunku birbirinden vok farkli bilesenli iki puan secilmis. Ikisinin de kendi iyileri var. Ortak aday sayisi nispeten az olacaktir.
-
@paretowilfredo evet orası oyle bende ıstatıstıkcıyım p13 üm 74 küsür bakalım gelıcek mı sıra umarım gelir
-
@MET dostum goreve baslaninca gidemeyecek durumda olacaksan bu olumsuz olacaktir senin icin.
-
Öncelikle hayırlı olsun dostlar ancak kötü zmanda geldiğini düşünüyorum.Şu ilan guy falan sonuçlandıktan sonra gelse biraz daha düşük kapatabilirdi.Resmen çarşı karıştı olası gelir uzmanlığı mülakatıda eylğlde olursa sıralama olarak fazla oynamaz gibi 300×4=1200 burdan bnce 2000lwre kadar gwrilemez
-
@paretowilfredo hadi ya Hem Guy hem Sgk mülakatı askerliğime denk geliyor malesef. Tahminen mülakatları takiben kaç ay sürer açıklanması. Diğer sgk mülakatları gibi 5-6 ay sürer mi . Belki o zaman bi şansım olur
-
@paretowilfredo üstad puan türleri kesin mi
-
P23 nedir abi sgk için..ben çeko yapmışım o kadar boşuna mi? Neden muhasebe ve işletme yapan adam benim önüme geçecek? P42de 1100 sıralamam var bir işe yaramayacak gibi..puan 83.8 umarim sınırdan kacîrmam. Herkes icin hayirlisi
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-400-denetmen-yardimcisi-alim-ilani
İlan metni dostlar. Haftanın başında gelecek inşallah. Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@MET Vakit alır yine dostum. Hali hazırda meslekten dün ki KHK da bile 3 ihraç var. Araştırmalar sıkı olmaya devam edecektir.
-
@paretowilfredo sağol üstad hepimiz hakkında hayırlısı olsun
-
@paretowilfredo Hocam Allah razı olsun yaa yüzümüz güldü guy'dan önce sgk mülakatı göreceğiz inşaAllah
-
p23 88 sıralama 330lar ile başvuruyorum
-
@paretowilfredo hocam bu ilan 8.pro yedeklik durumunu etkiler mi? Yani sınava başvursam mı bilemedim. Başvursam bir dert, başvurmasam bir dert. Süreç keşke bu kadar hantal olmasaydı.
-
sadece çeko ağırlıklı olmaması güzel oldu.. yoksa ben dahil bir çok kişi mağdur olacaktı. @paretowilfredo hocam müfettişlik alımı için de umutlanabilir miyiz? sadece çeko ağırlıklı olmadığına dair