9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@eomer 1852. sıra
-
geçen alımdaki mülakat sorularını nasıl bulabilirim ?
-
@Mimar Ben de bir gün bu forumda bana kim sallayacak diyordum o da olmuş buradaki mücadelemizi biz kanıtladık bir çok arkadaşla birlikte kaldı ki ben 2013 yılından beridir bu mücadeleyi veriyorum yani aklım o zamandan beridir yerinde geçerliliklerin 1 yıl olması konusunda da cumhurbaşkanına mektup yazıldığında da meclise gidilip de mv ile görüşme yapıldığında da bu işin içindeydim. Emin ol ki ben yukarıda ki yazımda arkadaşımızın sorduğu soruya bir yanıt verdim zaten farkettiysen de 2016 puanlarının kullanılmasının artık çok zor olduğunu dile getirmişim ben bu sene de fena olmayan bir puan aldım 2016 puanımla vedalaşırım sıkıntım yok da sen bu kadar galeyana gelip tepkilerini arttırmamaya dikkat et benden sana bir dost tavsiyesi olsun bu kadar hararet iyi değildir.
-
@guyman eyvallah
-
@paretowilfredo @Antimülakat olası bir alımda istatistikçileri hangi puan türünden alınacagını dusunuyorsunuz p12 mi p13 mü veya her ikiside mi ve olası bir alım 200 kişi konuşuluyor istatistik için,malum muşakt sıralamasını dolduramıyoruz puanda bir esneme yapılıp baraj 70 e çekilerbilir mi?
-
@Nolmuyor puan turu icin ikisi de olabilir dostum buna net bir sey diyemiyorum. Ancak baraj konusunda kurum hep umursamaz davrandi. Denklik konusunda oldugu gibi. Siz istatistikcilerin bir olup sıkıntılarınızı dile getirmesi şart. Baska turlu bir sey alamayacaksiniz. Aslinda topyekun tum gruplarin ocu bucu demeksizin bu konularda bir araya gelip ortak dille hareket ederek puruzlerin giderilmesini saglamasi gerek. Ancak ben duygusu o kadar agir basiyor ki insanlarin dehsete dusuyorum. Biz bugune kadar ben duygusuyla hareket etseydik bugun bu platform olmazdi ya da ben sahsim olarak bu kadar emek veriyor ve yoruluyor olmazdim. Ne ornek olabiliyoruz ne de ibret aliniyor. O nedenle artik bu ogutleri vermekten vazgectim.
Insanlar haksizliklar kendisine ugrayana dek haksizligi gormezden gelmeyi tercih ediyor. Bu malesef ulke olarak iliklerimize islemis bir aliskanlik. Binbir uyusturucuyu aklimiza yuregimize zerk ediyorlar biz de seyrediyoruz. Seyrettikce daha cok uyusuyoruz ve daha cok temel cerceve hakkimizi teslim ediyoruz. Bizler takim elbiseli koleler olarak belki yuzyillar sonraki ozgur insanlarin 'yuh' dedigi insanlar olacagiz.
O yuzden kardesim en basta dedigimi bosver bir araya falan gelmeyin bir sey de demeyin kontenjan dolmamaya devam etsin. Taban 75 ten atanabilen atansin 74.999 olan seyretsin. Iibf bazli puani 85 90 falansa hele denklik islemesin listeye giremesin.
Cumleten hayirli sahurlar iyi bayramlar.
-
@paretowilfredo hocam sizi biraz umutsuz gördüm ancak tavsiyeleriniz gerçekten çok değerli ve emin olun dikkate alınıyor.sizinle istatistik mezunlarının sgk ya denklikten başvurması konusunda fikir alışverişinde bulunmustum.sonucunda kamu denetciliği kurumuna konuyla alakali müracaatımı yaptım.benim gibi istatistik mezunu olupta aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar varsa haklarını arasın lütfen.
-
@endeks Çok güzel yapmışsın dostum. Bakalım oradan çıkacak tavsiye karar olumlu olursa bastırmak için elde gerekçe olur. Ancak dediğiniz gibi diğer İstatistik Aktüerya vs. bölümü mezunu arkadaşların da aktif olması başvuru gerçekleştirmesi gerekli. Hayırlısı olsun dostum hakkınızda.
-
@paretowilfredo hocam ne zamam gelcek bu 9.pro ilani sabirsizlikla bekliyoruz
-
@Mimar Dostum normalde artık vaktidir. Ancak çok fazla iş var kurumda şu an. Bekletilme sebebi sanıyorum bu durumlar. Ama çok gecikmeyeceğini düşünüyorum.
-
@paretowilfredo sayı vermek mumkun mu kaçı istatıstık kacı iibf olur ?
-
@Nolmuyor kurumda konuşulan 400 + 200 gibi bir rakam var dostum.
-
@paretowilfredo inşallah istatistik p12 p13 ıkısı birden olur. öyle bir ihtimal var mı hocam? birde istatistikçiler için 70 barajı gelmeli bence eğer rakam 200 ise bu yönde düşüncelerivardır umarım
-
@paretowilfredo kurumda puan türü konuşuluyor mu hocam? Tek bir puan türü mu olur yoksa 39-40-41-42 gibi mi olur?
-
@ozgur85 Daha önce de söylediğim gibi dostum ilan metni hazırlanan dek bunu kimse düşünmez, kurumların böyle planlı hareket edelim ama belirlilik olsun falan gibi gayeleri yoktur olmamıştır
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun...
-
@endeks denklikten kasıt nedir acaba?
-
@WilliamNiskanen Yök ün vermiş olduğu iibf denkliği
-
buralar çok sessiz, ilanla ilgili bir haber, duyum falan yok mu acaba
-