9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Keymarsh öyle mi diyosunuz ,insallah ya artik gercekten sabrim gucum enerjim kalmadi olsun istiyorum o yuzden telasliyim biraz.İlk gordugumde baya sevindim sonra 2 puan turu konusu, guy mulakatinin henuz yapilmamis olmasi kafami karistirdi.Hersey o kadar belirsiz ki ne tam sevinebiliyoruz ne de uzulebiliyoruz.Berbat bi ruh hali.tesekkur ederim gecmis alimlari bi inceliyim o zaman ben:)
-
@1903bjk bende bakmaya çalışıyorum ama sgk'nın sitesine giremiyorum şu an... hata veriyor.. tam olarak kaçla kapattığını hatırlayan varsa çok iyi olur..
-
@Keymarsh 82.19 du sanırım. 1800 1900 arasi diye hatirliyorum
-
Ilk sayfa ilk mesajda var dostlar gecen taban puan.
-
@W.S.Jevons tesekkur ederiz arkadasim sagolasin
-
@W.S.Jevons eyw dostum sağol
-
@paretowilfredo dostum ilan metninin sonundaki çizelgede puan türü olarak tek p23 yazıyo p42 ve p13 yok bi yanlışlıkmı oldu yazarken
-
@paretowilfredo bu forum bi harika yukumuzu hafifletiyosunuz emeginize saglik:)
-
@Keymarsh inşallah öyle olur kardeşim p23 ü görünce korktum bende. O puan çok gerilerde benim saolasın cevabın için
-
Sgk p42 1462 arkadaşlar.. Yüzde yüz gelir diyordum konuşmaları görünce acaba dedim.. Sonuç olarak 300 denetmen yardımcısı ve kaymakam başvurmayacak bu ilana ek olarak sadece sayıştay için sınava girenler var
-
@Lucaas Kayma olmuş sanırım dostum düzelttim şimdi.
-
@1903bjk Bilmukabele efendim. Hep birlikte harikayız. Var olun.
-
@reagan aynen dostum sırf sayıştay için kpssye girenler oldu, onlar başvurmayacaktır.. ben tahminde bulunmak istemiyorum, sonra yanlış anlaşılıyor.. ama 1200 kişi çağırılacak düşecektir sıralama baya diye düşünüyorum
-
@1903bjk 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
P23 siralamam 1300lerde..2 puan turunun olmasi tedirgin ediyo:( guy mulakatlarindan sonra olsaydi iyiydi ama ilanin gelmesi bile sevindirdi.
Insallah hakkimizda hayirlisi olurPuan nedir hocam?
-
............
-
Arkadaşlar @paretowilfredo'nun da dediği gibi 1500'e kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de sonrası ise kısmet diye düşünüyorum
-
her promosyonda aynı muhabbet dönüyo her sene her yık aynı kapıya çıkıyo ya iki yılın puanı giriyo ya ilansızlık oluyo yani durum çoğunlukla aynı 1500 ün altı otursun ders çalışmaya başlasın çok da yazılanlara takılmasın gerisi de bolca dua etsin
-
Arkadaşlar bu sınava nasıl çalışmalıyız ? Hangi derslere ağırlık vermeliyiz ?
-
@davetsiz puanim 83,9 arkadasim siralamam da 1388
-
@Keymarsh ayrıca p42 si yüksek olup da bu adam çok iyi çeko biliyor diye bir durum yok yanı onu da bilin. En yakın arkadaşım 16 çeko neti var sıralaması 220. Bu adam nasıl çeko biliyor diyebiliriz? Ayrıca o eğitimler boşuna mı yapılıyor ? Kanuna kısa bir sürede hepimiz hakim olabiliriz zaten.