9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
.................
-
@1903bjk @paretowilfredo hocam güzelce açıklamış ztn ama geçmiş alımda neler sorulduğuna bakmak için soruların paylaşıldığı sayfaya bakın bence
-
@-Deficit- 8.promosyona girip buna da başvurucak var mıdır acaba:))
-
@davetsiz p42 2000lerde benim.Keske herkes okudugu bolumle alakali kurumlara girebilse de üniversite okumamizin bi anlami olsa.Gumruk uzman yrd ilani bekliyorum yillardir yok.Bolum bazinda alim yapan kurumlar cok az.Durum boyle olunca her derse calisiyoruz artik ceko kadrosu isletme kadrosu iktisat kadrosu diye bisey yok.ortak havuzdayiz maalesef.Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@ordinal-fayda ben varım dostum.. gerçi elendik.. o yüzden başvuruyorum ama kazanıp da buna başvuracak olan yoktur sanırsam
-
@ordinal-fayda hocam sağolasın P23 te olunca umutsuzluğa kapıldım
-
@Baumol 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@Keymarsh ayrıca p42 si yüksek olup da bu adam çok iyi çeko biliyor diye bir durum yok yanı onu da bilin. En yakın arkadaşım 16 çeko neti var sıralaması 220. Bu adam nasıl çeko biliyor diyebiliriz? Ayrıca o eğitimler boşuna mı yapılıyor ? Kanuna kısa bir sürede hepimiz hakim olabiliriz zaten.
@Baumol 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@Keymarsh ayrıca p42 si yüksek olup da bu adam çok iyi çeko biliyor diye bir durum yok yanı onu da bilin. En yakın arkadaşım 16 çeko neti var sıralaması 220. Bu adam nasıl çeko biliyor diyebiliriz? Ayrıca o eğitimler boşuna mı yapılıyor ? Kanuna kısa bir sürede hepimiz hakim olabiliriz zaten.
Hocam ben ceko mezunuyum. Cok iyi hocalardan egitim alip sinavda ceko calisip 25 net yaptim birak da sgk gibi ceko nun babasi olan kurumda, istatistikcilere kadronun 1/4 i verilen bir kurumda(ki en az bu kadar da ceko mezunlarina kadro hakki verilmeli) hakkımızı aramak hakkımız olsun..bunu ceko bilip bilmemeye bağlamak pek mantıklı gelmiyor bana..ben de hukuk yapamadim mesela cikip hukuk dan 25-30 yapan adamin bilgisini sınayıp çamur mu atayim şimdi. Yapmış mı yapmış. Ki p42 puan türünün icinde zaten hukuk iktisat var..
-
p23 puanım 84.. sıralamam 1279.. gelme ihtimali yüksek mi arkadaşlar? yardımcı olursanız sevinirim
-
..........
-
P23 puanım 91 sıralama 84, çalışmalar başlasın
-
Arkadaşlar cahilliğime verin daha önce girmedim bu sınava bilmiyorum. Hangi kanun/kanunlara çalışmalıyız ?
-
@MET Dostum ilanda konu içerikleri mevcut.
-
@davetsiz hocam haklı olduğunuz yerler var fakat kamu/uluslar mezunları normalde iktisat maliye vb mezunların girmesi gereken vmy guy mhuy mesleklerine hazırlanıp giriyorken biz niye çeko olana girmeyelim ki çeko hiç çalışmadan 16 netim var bu bizden kaynaklı deil sistemin bir sorunu adamın bu hakkı varsa kusra bakmasın kimse kullanır
-
Meslek tanıtımını da şuraya iliştireyim tekrar dostlar. Nasıl bir meslek olduğuna dair epey fikir edinmenizi sağlayacaktır;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimciligi-meslek-tanitimi -
Arkadaşlar ilan linkinİ bulan var mı ? Varsa atabilir misiniz? Teşekkürler
-
@1903bjk 8. Promosyon mülakatında bende işletme için aynısını düşünüyordum. İnşallah sorulmaz diye ama 5-6 sorunun 2 tanesi bölümden geldi bölüm ağırlıklı bakın hocam bence. 8. Promosyon sayfasında bir arkadaş pdf paylaşmıştı bana göre çok nitelikliydi. Tek mülakat kaynağı yapılıp çalışılabilinir. Soru cevap şeklindeydi.
Herkese hayrolsun.
-
@irmak Link henüz yok dostum. İlan gelecek hafta başında en geç. Pazartesi başvurular başlıyor zaten.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-400-denetmen-yardimcisi-alim-ilani metin bu ama.
-
Hayırlı olsun dostlar benim de bu meslekte ilk mülakatım olacak inşallah. Hak edenler kazanır umarım.
-
arkadaslar p42 sıralama 2077 gelme ihtimali varmıdır
-
Kaç katı çağırılıyor p23 1818 sıralama gelir mi teşekkürler