9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@AndOne teşekkürler hocam, p42 89 puan olanın sıralaması kaç acaba
-
@MaxMin teşekkürler hocam cevabınız için
-
@paretowilfredo çok teşekkürler cevabınız için umarım bi dahakine mülakat başlığında başınızı ağrıtırız
-
@paretowilfredo hocam merhaba benim p42 siralamam dusuk ama p23 siralamam 1265 sizce girer miyim mulakata?
-
@ockhamlı-william dostum burda önemli olan bence 82 puan bandında p42 ve 23 sıralamarı muhtemelen bu puanda kapatacak
-
haklsınız hocam, fakat iki puan türnde aynı puan aynı sıralamayamı denk geliyor onun için sordum
-
@canbt girme ihtimaliniz çok yüksek çalışmaya başlayın bence
-
arkadaşlar p23 2663 hiç sans var mı
-
@keynesbaba Allahtan ümit kesilmez tabi
-
Sosyal güvenlik denetmeni alımında p23 olamaz. Bu ilan çok soruna yol açar. Çeko olmayan bir puan türünden alım yapılamaz. Bu iş aynen guy ilanında p42 kullanılması gibi olur.
-
@ockhamlı-william 150 sonrası P42 89,... 90'a yakın olanlar
-
@Manolya valla hocam ona göre basvurmayı düşünüyorum guy mulakatım var saçlar dökülüyo diye kafayı kazıttım şimdi sgk ya basvuru için fotograf gerekli sakallarıda kestirirsem insan içine çıkamam hiç basvurmayayım en iyisi
-
@keynesbaba Bence başvurun en azından şansınızı deneyin ne olacağı hiç belli olmaz.
-
@mezamorto sgk denetmenlik niye sözlüyle alır orasıda ayrı bir muamma
-
@paretowilfredo Hocam bu tek senenin puanının kullanılacak olması ne kadar etkiler sizce
-
@Manolya Dostum normalde tek bir puan türü olsaydı çok çok daha net konuşma şansımız olurdu. Ancak birbirinden nispeten kopuk 2 puan türü seçilmesi tek sene avantajını biraz tolere etti. Ancak yine de daha iyimser bakılması için bir gerekçedir.
-
@mezamorto sadece çeko ağırlıklı, muhasebe-işletme olmayan puan türünden alım yapmaları saçmaydı.Bence doğru olanı yapmışlar
-
@paretowilfredo Anladım teşekkürler
-
@keynesbaba hocam bide onlar var dimi fotoğraf sinek kaydı olmalı mülakata sinek kaydı gidilmeli kurtuluşu var mıdır bunun bıyık falan sadece gibi
-
@ockhamlı-william hocam p42 puan 89.18 sıralama 219