9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sgk yı arayan oldu mu , olmadıysa arayayım ben
-
arama boşver heyecan olsun bak ne güzel umutlandı sayfa
-
@deüdem Allah için arayın :))
-
açan olmadı, sgk yı arayan var mı?
-
Adam da kelli felli birine benziyor
-
Aradım , herhangi bir hareketlilik yokmuş , yönetmelik uygulanmayacakmış bizim promosyona.
-
0312 207 8443 bu numara açıyor
-
@deüdem bence bu yönetmelik sonraki promosyonlara da uygulanmayacak. Umarım yanılırım ancak bakanlık, yönetmeliği pek umursamıyor gibi görünüyor.
Tek artısı %50 KPSS, %50 mülakat puanı olacak olması. -
-
-
@brzezinski üstad umarım doğrudur
-
@brzezinski Hadi inşallah
-
@brzezinski bende face yok paylaştığın için teşekkürler:)) ayyy olacak gibi bu sefer
-
Açıklansın artık
-
@poisson normalde resim atmayi beceremiyordum bu sefer oldu ilk defa :)) gecmisten gelecege bir ozet de olduğu için geç miste benim verdigim bazi duyumlarla tutarli ve arkadaş da samimi gordugum icin 3 promosyon bekleyen biri olarak paylaşayim dedim
-
Diğer kurumların başkanları müjde veriyor. Bizim başkan niye yazmıyor.
-
@brzezinski Hocam sizin nezdinizde ben bir açıklama yapayım olayı bir bütünleştirelim. Aralık ayında aynı arkadaş gibi SGK dan böyle bir bilgi verildi. Hem de uzman yardımcısı birisi söyledi bunu. Aynı bilgiyi ben de zamanında paylaştım Ve Üstad Paretoya bunu ilettim. Sonra beklenilen duyum gelmeyince Bakanlıktaki başka bir uzman hocamızla utana sıkıla birkaç soru sordum. Aldığım cevaptan sonra burada Mart ayını işaret ettim. Bakanlıkla Sgk aynı açıdan bakmıyorlar. Eğer arkadaşın aldığı bilgi SGK ise gerçekten bir beklentiniz olmasın burdan. Yok hayır Bakanlıktan aldıysa bu bilgiyi amenna. Yine de duyumumun arkasındayım ama dediğim gibi bir sorun arkadaşa Bakanlıktan mı Sgk dan mı almış.
-
facede açıklancak insan kaynaklarını arayın diyen kişi facebookun kapatmis galiba kafa buldu bizimle
-
Bir iki gun kalsa çikar bir yetkili açıklama yapar bu hafta açıklıyoruz diye. Inanmak istiyorum ama pek de inanasım gelmiyor artık. Hepimiz sıyırdık, neye inanacağımızı şaşırdık. Varsa aynı duyumu alan söylesin ona göre sevinelim.
-
@baumol haklisiniz hocam biraz önce o soruyu sordum umarim cevap verir verirse buradan paylasacagim