9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@ilanmılano kardeşim anlamadığım nokta şu kurumdan biri nasıl olur da 1-2 güne açıklanacak der ve ne oldu da 1-2 günde açıklanmaz
-
O liste bakanliktan çıktığı gün meşaleleri yakin
-
Geçenlerde açıklanması için bir hareketlilik olduğu bilgisini paylaşmıştı bazı arkadaşlar. Yani açıklanmaması gibi bir durum yok
Ama ne zaman?
İyi düşünmek istiyorum, vergi ve sgk teftiş sonuçlarını bekliyorlardır inşallah. -
Kıymetli dostlar süreç boyunca çok defa yarın öbür gün açıklanacak diye heycanladık ama her seferinde hayal kırıklığına uğradık. Benim naçizane düşüncem boşa beklenti içine girip tekrar tekrar kendimizi üzmeyelim. Başkan twitt atmadan açıklanacağını düşünmüyorum zaten bildirimimi açtım onun atacağı twiti bekliyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız.
-
@brzezinski evet eğitim biriminden arkadaşımın babası ben sor diyince bakanlıktan bir arkadaşını aramış öyle dediğim gibi demiş
-
listelerin gecikmesindeki en önemli sebep 4 katı adayın mülakata katılmış olması bunlardan çoğunluğu da bir şekilde referans buluyor sonra bakanlıkta listeye adam sokma savaşları başlıyor(tamamen şahsi görüşüm)
-
@denetcii Kurum bakanlığın güdümünde demek ki. Bakanlık oyalayıp duruyor olabilir. Yada kurum bazı sınavların sonuçlarını bekliyor da olabilir. Bu durumda da çıkıp başkan listeleri bekliyoruz işsizlere öncelik vereceğiz diyemez. Derse çok tepki alır. Tüm senaryolar değerlendirildi kafayı yiyeceğiz en sonunda Keşke bi hap filan olsa içsek uyusak açıklanınca uyansak
-
@ilanmılano Ağustos 1 de askere gideceğim 1 hafta sonra başvurular başlıyordu.Sgk yı aradım ne yapayım dedim sonuçlar açıklanana kadar askerlik bitmezse sıkıntı olabilir dedi.Şimdi bir gülme geliyor inanamazsın:)Abi resmen askerden gelmiştim ya şaka gibi
-
@drago ne alakasi var hocam bu dediklerin onceki promosyonlarda da olabilecek seyler ama hiçbiri bu kadar uzamamis
-
İyi niyetle bekletiliyor olsak bile süreç tamamlanmazsa ilgöc ve vakıfbank sınavına odaklanacağım. Bu iş belli olmazsa çoğu kişi ilgöce başvuracaktır. Ben de 89 a yakin bir puanla basvuracagım. Umarım başvurular bitmeden açıklarlar da kaş yaparken göz çıkarmazlar.
-
Ya ben anlatamadum ya sen anlamayisun.Ellere yağmur oldun bana damlamayisun.( SGK )
-
@denetcii İşin tadı kaçtı 1600 kişinin hepsini işe alsalar anca memnun olur adaylar. Bu alımdan sonra kimse sgkya heves etmeyecektir şahsen çok sevdiğim bir kurumdu heves filan kalmadı. 30 günlük süreye kanıp hayal kuracaklar varsa ben temkinli olmaları gerektiğini düşünüyorum.
-
@shady1 demek ki diğer promosyon adayları bu promosyondakiler kadar "referans" bulamamış bunu işin içindeki Birisinden duymamış olsam benim fikrimi bu kadar etkileyemezdi
-
@drago Çok fazla baskı olduğunu duydum ben de.
-
-
@brzezinski nasipten ötesi yok.
-
@budageceryahu orasina amenna ne demisler vermeyince mabut neylesin mahmut
-
@baumol bana gelen bilgiler de o yönde hocam ben doğru olmayacağını umut ediyordum ama sürecin bu kadar uzamasının başka mantıklı bir sebebi gelmiyor aklıma
-
@brzezinski birçok kişi ne olduğunun ayarında ama başımızı kuma gömmek kolay geliyor hocam
Hayırlısı diyelim başka da denilecek birşey yok ne yazık ki -
@drago "farkında" olacaktı