9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol illaki digrleriyle ugrasmak istemeyen cikacaktir yanlis bi dusunce degil bence
-
@sacred123 KPSS adaylarını hiç tanıyamamışsınız
-
@baumol Hocam belirttim az da olsa diye. Çeşitli sebepleri olabilir. Bazı arkadaşlar hayat telaşında ve önceliği sadece iş olabiliyor. İşi de elde ettikten sonra evrak göndermek ders çalışmak süreci takip etmek zor gelecektir. Daha fazla uğraşamam iyi kötü bir işim var deyip evlilik askerlik vs şeylere yönelecek arkadaşlar olacaktır az da olsa. Kazanan 10 yüksek puanlı arkadaş başvurmasa kazanamayan adaylara bir şans olur.
-
@baumol iktisadın varsayımlarını hiç "çoğun aza tercih edilmesi" ve "rasyonelite" kpss adaylarını özellikle de puanı yüksek adayları en çok etkileyen iki kavram
-
@ilanmılano siz de haklısınız ama öyle olan aday sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir
-
@deüdem Hocam ben puanı 83-84 üstü olan adayların genel şekilde hazırlanması gerektiğini düşünüyorum bir puan tahminim yok.
-
Denetmenliği kazananlardan başvurmayan nasıl çıkar puanı 85 88 arasıdır ve süreç yormuştur bu puan aralığına gelme ihtimali olduğu kadar gelmeme ihtimali de var diye düşünür biraz da üşengeçlik huyu varsa başvurmaz.Onun haricindekiler kazansa bile müfettişliğe başvurur nitekim denetmenlikte ilk sayfada listeye girenlere baktığımızda her yere (Kamu ihale,Tcdd,Dernek Denetçiliği,Btk vb.)azimle başvurdukları görünüyor.
-
Sayın Jülide Sarıeroğlu açıklamiş kadroya geçecek taşeronlar 2 nisanda iş başı yapacak. Adamlar bize tur bindirdi resmen.
-
@inflexible müfettişlikte ingilizce yok mu hocam
-
@ilanmılano bu çok doğru . Tur bindirmek bile az kalır
-
@srdsd @ilanmılano dünya zalımlar dünyası
-
@ilanmılano yeni alınacak müfettişler işe başlar bizimki hâlâ açıklanmazsa şaşırmayın. Iki gram umudumuz vardı başkanın açıklamasından sonra kimse tweet atmaz oldu. Neyi beklemediğimizi bilmeden bekliyoruz.
-
@kai-hitwatari Başkanın açıklaması resmen bizi bitkisel hayata soktu. Artık foruma duyum bilgi için değil keyfiyetten muhabbete giriyorum. Biri dese ki duyum aldım yarın açıklanacak inanmam. Başkan sağolsun çok net bilgi verdi gece gündüz çalışıyoruz dedi. Sorsaydık keşke adam lazımsa yardıma gelelim bi el atalım Biz birbirimizi soruştursak şimdiye sonuçları açıklamıştık
-
Artık 52 bölüme de denklik verildi. İibf tam bir lanetli bölüm haline geldi. Artık lut kavmi gibi yok olup gideriz.
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Sayın Jülide Sarıeroğlu açıklamiş kadroya geçecek taşeronlar 2 nisanda iş başı yapacak. Adamlar bize tur bindirdi resmen.
Ne bekliyosun dostum adamlar bizden kiymetli
-
@krtalprn Hocam var ama zorlayıcı değil demişlerdi üstadlar yani İngilizce olması bi çekince değil başvuracaklarda
-
@inflexible valla bende 0 başvurmayı düşünmüyorum o yüzden
-
@krtalprn Puan yeterli düzeydeyse bence başvur hocam.Zaten sınav 50 gün sonra çalışırsın o süre zarfında
-
@inflexible bakalım hocam sağolun
-
VMY dahi bu kadar geciktiriyorsa( süreye değil de teamüllerine göre) aslında SGK ya da çok kızmamak lazım. Sağolsunlar sayelerinde hiç girmeyeceğim sınavlara girip mülakata kaldım.