9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@doktortilki kim açıklıyor arkadaşlar o zaman bunu dünya dışı varlıkların elinde mi liste ?
-
Arkadaşlar bekleyeceğiz başka çaremiz yok inşallah net bir açıklama gelir de hepimiz rahat ederiz belirsizlik en kötüsü benim en nefret ettiğim nokta burayı yok sayıp oturup ders çalışamamak onu yapabiliyor olsak bari yapabilen arkadaşları cidden tebrik ediyorum
-
Arkadaşlar mesajların hepsini okuyamadım ama başkanın açıklama yapmamasının sebebi çok net bence geçen sene az kaldı dedikten bir ay sonra açıklandı diye hatırlıyorum. Bu sürece onunda tam olarak halim olmadığını gösteriyor. Kim hakim o konu hakkında hiç bir fikrim yok ama anlaşılan başkan bu yıl da aynı duruma düşmek istemiyor. Bu sürecin bu kadar sessiz geçmesinin tek mantıklı açıklaması bu olabilir ...
-
Sitedeki duyuruda atama matama yazınca bir gaza geldim zaten
-
Bilmem kaçıncı bekleyiş gününden herkese günaydın...
-
Yine hiç bir mülakatın sonucu açıklanmadan yeni alım ilanı. Bu sefer de yok bilişim uzmanı yok çözümleyici. Herkesi toplu mu alacaklar napcaklar
-
Arkadaşlar açıklanmadan eğitim süreci belli oldu kasımda eğitiminiz var eğitime gidene kadar en az bir refakat dönemi geçirmiş oluyorsunuz yani 6 ay kadar bu durumda nisanda falan başlamanız gerekiyor o yüzden tahmini olarak en geç şubatın ilk haftası açıklanabilir.
-
@whatacomeback, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar açıklanmadan eğitim süreci belli oldu kasımda eğitiminiz var eğitime gidene kadar en az bir refakat dönemi geçirmiş oluyorsunuz yani 6 ay kadar bu durumda nisanda falan başlamanız gerekiyor o yüzden tahmini olarak en geç şubatın ilk haftası açıklanabilir.
Egitimler ne kadar suruyor, istanbulda mi yapılıyor?
-
zaten ne kaldı ki şubat a.her şekilde açıklanana kadar bekleyeceğiz. 1 gün değil 1 saat bile zor geçiyor. derdimiz açıklanması tabii ki ama bize bir tarih aralığı verip bir açıklama yapabilselerdi biz de o vakte kadar yapmayı düşündüğümüz şeylere odaklansaydık. ha bugün ha yarın derken ancak boşta kaldık sinir hastası olduk değersiz hissettik falan filan bu da bugüne sitemim:))
-
110 gün oldu be.
-
arkadaşlar Allah izin verir de kazanırsak, mülakat puanı ilk açıklandığında mı yoksa şehirler açıklandığında mı belli oluyor?
-
@terkiphatasi kurumun merkezi Ankara'da İstanbul'da eğitim en son akla gelir nerden çıkardınız anlamadım 7. Promosyonun eğitimi Antalya'da oldu bizimki belli değil henüz eğitimden kısa bir süre önce belli oluyor eğitim yeri ama Ankara yüksek olasılık..
-
@kpssiibf ikisi de değil başvuru yapmazsanız kurum mülakat puanını açıklamıyor sadece başarı sıranızı öğrenebiliyorsunuz ama bilgi edinme başvurusu yaparsanız bunu öğrenebiliyorsunuz
-
anladım hocam saolasın cevap verdiğin için
-
-
Nasık bir caresizliktir bimere cimere de yazamıyoruz. Anca tweet atiyoruz. Eminim görüyorlar fakat bir şeyi hızlandırmaya yetmiyor.
-
@hayalimsgk acikcasi alimlarin cogu istanbulda oldugu icin oyle dusunmustum neyse hayirlisiyla bi kazanalim da insallah. Peki egitim suresi ne kadar
-
@terkiphatasi takvime göre 25gun
-
@krtalprn yakındır kardeşim evet çünkü her gelecek yakındır
-
ilgoce basvuruyor musunuz arkadaslar?