9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem ben onların duyumlarina itimat edilmesi taraftarıyım sizde öyle yapın yanlış bilgilendirmezler
-
@krtalprn Pareto üstadın dediklerine bende güveniyorum sonuçta başkanını dahi yanıltan bir kurum SGK o yüzden ufak sapmalar olabilir. Esas sıkıntı bir önceki promosyonda yaşanlardan ders alınmaması ve bu sefer kısa sürecek umutlarıyla başladığımız yolda yeni bir rekor imza atmamız ve artık sabır kelimesine dahi tahammülümüzün kalmaması dostum. Biran önce sonuçlansada ne olacaksa olsa artık.
-
Daha girmeden kurumdan tiksindirdiler. Artık diyecek bir şey bulamıyoruz. Kelimeler hep ağzımızda ama edebinizden, saygımızdan ses çıkartmıyoruz. Neyse diyip susuyoruz. Biz de insanız, bunlar bizim hangi duygular içesinde olduğumuzu neler hissettiğimizi bilmiyorlar. Bir gramda umursamıyorlar. Ben bu kadar bir topluluğun, 1600 kişi ve ailelerinin yok sayıldığı değersiz kılındığı bir süreç hatırlamıyorum. Biri çıkıp deseki "dostlar böyle böyle süreç uzayacak şu zamana kadar bekleyin". Yok abi böyle bir düşünce göstergesi yok. Sıfır...
-
Allahım sen en iyisini bilirsin..
Sen bu sonuçlar İçin uyuyamayanlara,burdan başka gidecek Yolu olmayanlara hayırlı haberler almayı nasip et.
Sen sabredenlerle berabersin dişini sıkıp sabredenlere nasip et..
Bekleyişimizin nedeni de elbet senin hayrındandır sonuçlarını da sen bize hayırlı kıl.
Ve allahım sen benden daha çok ihtiyacı olan varsa ona nasip et yarabbi..
Dermanı kalmamış ,Maddi durumu iyi olmayıp burdan haber bekleyen bu vatanın güzel evlatlarına nasip et..
Buradaki bekleyiş; refah durumu iyi ve puanları yüksek olan Kişiler İçin rutin bir bekleyiş olabilir
Ama kimileri için bir işkence oldu yarabbi.. sen bu sessiz çığlıklarımızı duyarsın, duymayanların da duymasına yardım et allahım..
artık benim nazarımda dua etmekten başka bir çare kalmadı dostlar etkinliklere katılmaktan sayfa takibinden hepimiz birer asosyal e dönüşmeye ve hayattan tat alamamaya başladık bu süreç sonunda kazansam bile kaybedenlerin nasıl üzüleceğini düşündükçe psikolojim hasar görmeye başladı. 4 ay Ümitler le hayallerle planlarla bekleyeceksin ve 4 ay sonra bir gece açıklanacak, işte o gece belkide kazanamayanların sabaha kadar gözüne uyku girmeyecek ve o evde ışık sabaha kadar sönmeyecek. Bu arada biz 4 değil 6 ay bile beklemeye layık bir toplumuz çünkü Sonuçlar açıklandığı andan itibaren geçen 4 ay kimsenin umrunda olmayacak, onlar sadece aldıkları sonuçların yaşattığı duygularla meşgul olup hayatlarına devam edecekler.. işte bana göre bu zaafınızı bilenler bu zaafınızdan çok iyi yararlanıyorlar hepsi bu. Ama yine de en başında söylediğim gibi en iyisini allah bilir... -
@aday-memur hocam ağzına sağlık. Amin. Yağmur duasına çıkar gibi sonuç duasına çıkıyoruz. Allah akıl ve ruh sağlığımızı korusun.
-
Cumhurbaskanimizin adiyla bir twitter acip sgk denetmenligi 108 gündür neden aciklanmiyor mehmetcigim diye kurum baskanini ve bakani etiketlemek lazim sabaha kalmaz aciklanir.
-
@hukukcusmith Bence #metalyorgunusgksonuçlarıaçıkla diye bir tag yapar tt olursak hemen açıklanır
-
@kai-hitwatari çok haklısın üstad 9.promosyon her yönüyle tarihe altın harflerle yazılacak bir promosyon olmuştur.
-
Forumu 8.promosyon ilanından itibaren sessizce takip ediyordum.Ama sessiz kalmayayım dedim.8. promosyondan elenen hatta yedek bile olmayan ama 9. promosyon ilana çıktıktan sonra başvurmamak simariklilik olacağı için tekrar başvurduğum , mülakat bittikten sonra umidimin ekmek kırıntısı kadar olduğu ( kendimce gerekcelerim var) ve gün geçtikçe de kirintinin artık kalmamış olmamasına rağmen takip etmekte direnmekteyim.Mulakattin ilk gununden bugune kadar soyle bir goz gecirdigim de 3.5 ay da bir listenin neden cikamadigini merak ediyorum.3.5 ay nedir ya ? hamile arkadaslarim dogum yapacak,okullar yariyil tatiline girdigi,guz donemi yuksek lisans basvurlari basvuramadigim icin hayiflandigim ve bahar yariyili basvurusu yapilip kayit hakkini kazandigim,olaganustu halin tekrar uzatildigi,yil bitip yeni yilin ilk ayinin bittigi,arda turanin turkiyeye dondugu,fatih terimin tekrar galatasarayin basina gectigi,besiktasin avrupada namaglup devam ettigi,yilin ilk ayinda yapilan davos ekonomi zirvesinin basladigi,acikogretimde ara ve donem sonu sinavlarin dahi bittigi vb olaylarin gerceklestigi koca bir 3.5 aylik bir sure...Simdi alinti yapmadigim bir arkadasin dedigi gibi bu kadar uzamasinin sebebi artik feto yada daha baska birseye baglanamaz gibi.Bir onceki işim den dolayi burokrasinin ne demek oldugunu biliyorum ama hepsinin bir sebebi oluyordu ve bu sebebi duydugumuzda hak veriyorduk calisanlar olarak ama hicbirsey de bu kadar uzun surmuyordu.Sonucu aciklamasalar bile bir aciklama yapsalar sonuc bekleyen kisiler kendileri degerli hissedecek ama aciklama dahi yapilmiyor.Surekli duyumlar bekleniyor.Her nedense alinan duyumlar yetkli kisilerden aliniyor ama tutarli olmuyor biri oyle derken biri boyle diyor.(Duyumu soyleyen kisiler alinmasin).Forumda her gun kucuk bir tartismalar yasaniyor.Oyle seyler ki incir cekirdegini dolduramayacak seyler.Daha cok sey yazmak istiyorum ama telefondan ancak bu kadar yazabiliyorum.Sacmasapan yorumumu soyle bitirmek istiyorum.İns. bir daha yorum yazmamak dilegiyle herkesin hakkinda ne hayirli ise olsun.Kalin saglikcakla.İyi geceler forumdaslar.
-
Benim duyum falan değil sadece tahminimi söylüyorum bence vmy ve sgk teftiş sonuçlarınin açıklanmasını bekliyorlar mükerrer olanları listeden çıkarmak için böyle düşünen bitek ben miyim acaba
-
@krtalprn malesef hocam benim duyumda boş çıktı aslında çok sağlam yerdendi anladığım kadariyla en ustten en alta kadar kimse nezaman açıklayacağını bilmiyor
-
birde işin şu yanı var 1600 kişiden hadi 1400 kişi mülakata gelmiş olsun bunlardan da 400 tanesi mülakat açıklandığında şükürler olsun diyecek ilk 100 yedek içinde büyük şans var yani geriye kalan 900 kişi hem açıklandığında çok üzülecek hem de bu kadar zaman boşa beklemenin verdiği bir öfke olacak
-
@doktortilki canın sağolsun hocam
-
@eşref-i-mahlukat sabrın sonu selamet inşallah hocam
-
Yakında bir duyuru gelir.
Herkesten psikiyatriden sağlam raporu isterler. Hâlâ psikolojisi yerinde olanları kuruma alırlar. -
Ilk bir ay normaldi ikinci ay yavastan heyecan ve gerginlikle psikolojiler bozulmaya basladi aralik ile yerini aciklanma heyecanina birakti yilbasindan sonra aciklansinda onumuze bakalima dondu ocak ortasi itibari ile psikolojiler yerle bir oldu subata saglam cikarsak iyidir.
-
Bizler mülakat bitti 10 gün sonra açıklansın diyen insanlar bile değiliz kaldı ki aslında normali ve olması gerekene rağmen... Bu kadar tevazu sahibi, sabırlı insanlarız anlayabilene. Ama gel gelelim yaklaşık 75-80 gün geçince artık beklenti yükseldi, düşünün yani 75-80 günü bu kurum için normal sayıyoruz hale bakın. Sonra sabrımız taşmaya başladı. Son 1 aydır ise tamamen psikolojilerimizi alt üst ettiler bizi bu yaşlarımızda.
-
Forumdaşlar çok önemli bir duyum aldım. Demeyi çok isterdim ama yok yani. Ne duyum var ne yeni ilan var ne atama var ne de takan. Hayırlı geceler..
-
Bir daha tweet atarken başkana soralım, bir duyum var mı diye. O da bizim gibi anlaşılan.
-
@sylmz keske dedigin gibi olsa ama bizi dusunuyo olsalar zaten sureci bu kadar uzatmazlardi