9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Genelde bu sgk da yetkili kisileri taniyip bilgi alanlar daha rahat oluyor sonucta yetkili tanidiklari var olmayan da uzaktan uzaga strese giriyor.
-
@kazm Sordum "kardeş". Kurumun bir kabahati yok normal şartlarda 1.5-2 ayda biten soruşturmalar 2.5 -3 aya anca sonuçlanıyormuş. Bu da kurumların elini kolunu bağlıyor.
-
@baumol e tabi bunu bir kanun veya yönetmelikle düzenlemezlerse böyle salladıkça sallarlar. teşekkür ederim bilgilendirme için
-
@paretowilfredo üstad Allah’ını seversen söyle biz neye inanalım ? 3.5 Aydan sonra sanki mülakat yeni bitmiş de işlemlere yeni başlanmış muhabbetleri yapıyoruz yemin ediyorum kafayı yicem.
-
@baumol soruşturmalar bu kadar uzun sürüyorsa bundan sonraki alımlarda 30 günlük sürede nasıl olacak ?
-
@slutsky En çok merak ettiğim konu o benim de
-
Üstad suraya bir el atsan Allah rızası için @paretowilfredo
-
Cem Uzan'ın vaatleri gibi. Mazot 1 TL olacak, atamalar 30 günde olacak...
Sihirli değnek mi değecek, bizim rekoru da geçerler. -
Listler kayıp ben size söyliyim. O oraya gönderdik bu buraya gönderdik diye diye biz mahvolduk. Sinir stres aldı başını gitti.
Artık bir dart alıcam kurum ve bakanlık çalışanlarının resimlerini asıcam. Sonra suratlarına fırlatı fırlatı vercem. -
@maynardkeynes bendim maalesef. 250. sayfalardayken 400'ü bile bulur bu iş demiştim ama bu kadarını ben de beklemiyordum. Bu hafta da açıklanmazsa 500'ü bile geçeriz bu gidişle..
-
Birazcık kollektiflik olsa Önce eğer ayın 29 u na kadar açıklanmazsa müfettişliği de başvurulacağı ve karışıklık olacağı yazılsa
Bundan sonra yazacağım ütopik : Açıklamazlarsa komple o ilana başvurulsa . Ancak mülakata hiç kimse gitmese . Sadece adayların değil kurumlarında programları şaşsa ve adayların halinden anlasa . Efsanevi bir tepki olurdu ama neyse . Arkadaşlar şahsi tavsiyem hiç durmayan ağlamaya devam edin ağlamayana meme yok twit mi atıyorsunuz haber mi yaptırıyorsunuz . Show tv gibi her önüne gelen haber yapan bir kanal var , bir kontak bulun mesela bir haber patlatın . Neyse size kolay gelsin
-
Kurumun yönetim kademesinde birilerinin ihmali olmasa bu süreç bu kadar uzamaz kimse kusura bakmasın. Yeni yönetmeliğe göre mülakat 30 güne sonuçlandırılacak madem bizi bu kadar bekletmenin anlamı nedir. SGK Müft. mülakatları bizden sonra bitti ama ne hikmetse bizden önce açıklanıyor uzun işleyen prosedürler bir bizlere mi denk geliyor anlayamadım vallahi tırlatmak üzereyim. 100 günü devirmişiz kurumda yetkili sayılan ağızlardan az kaldı demekten başka açıklama yapılmıyor ya hu bunca günden sonra utanmadan daha çok var mı diyeceksiniz. Dostlar açıkçası bu hafta açıklanacağı konusunda hiç ama hiç umudum yok lanet olsun diyorum artık.
-
Hatta hiç bişey yapamıyorsanız . hepibiz dersaheneye gittibiz kurumlarınızla görüşün hocam şöyle reklam olur böyle reklam olut . TrendTopic sponsoru olsunlar 200 -300 liraya adamlar gündem yapıyor
-
@eşref-i-mahlukat Biz ilk günden son güne sürecin ilerlediğini düşünüyoruz ama belki de o dosya 1-2 ay çekmecede bekledi. Çok ciddi bir ihmalkarlık ya da kadroyu pek ciddiye almama durumu olmalı ki başka açıklama da bulamıyorum artık..
-
@eşref-i-mahlukat hocam ihmalden ziyade akıllılık edemediklerini düşünüyorum sanırım mülakatlar bittikten sonra yani asil ve yedek listeler belli olduğunda gvs talep edilmiş olabilir. Eğer bunun yerine daha mülakata girecekler belli olduğunda herkes için bir gvs istenseydi sonuçlar çok daha erken açıklanırdı gvs ha 800 kişiye yapılmış ha 1600 kişiye çok fark etmez.
Ben burada gvs dedim ama artık ön soruşturma veya adı her neyse onun talebenin geç yapıldığını düşünüyorum tabi bunu düşünmek zorunda da değiller sonuçta bekleyecek biziz onlar değil o yüzden fazladan beklememizin onlar açısından bir sakıncası yok.
Benim de gıcık olduğum nokta gecikmeyi hep olağanüstü dönemdeyiz sözleri ve fetö ile açıklamaları... sanki bu alımda 10 tane fetöcü girse devleti ele geçirecek devirecek gibi bir hava var, arkadaş 20 yıllık memur bile atılabiliyor iken yeni alacağın adam fetöcü çıksa ne olur atamasını iptal edersin olur biter. Birde açıklayacakları liste mülakat sonucu yani bu listede adın olsa bile ataman tamamlanmış olmaz o yüzden ohal dönemi, fetö bilmem ne açıklamaları bana masal geliyor.
-
@black Hocam kurumun ilk mülakatı değil ki böyle bir hata yapsın benim aklımda bir şeyler var ama zan altında bırakmak istemiyorum kimseyi. Kaymakam ya da Hakim alımı yapılmıyor sonuçta ve aynı kurumun Müfettiş alımları açıklanırken bizlerin bekletilmesi sinir bozuyor.
-
@black bunların hepsi 8. proda aynen yaşandı tecrübe edinilirdi mesele akıllılık etmemek değil belliki ne olduğunu da kimse bilemeyecek anlaşılan
-
Süreç uzadıkça birilerinin müdahalesine açık olmaya devam ediyor. Hatırlı kişiler suyu bulandırıyordur.
-
Geçmiş dönemde neler olduğunu bilmiyorum belki 8.prodada açıklama yapmamıştır ama Mehmet S. Bağlı’nın sessizliği beni tedirgin ediyor.Adam bize cevap vermesede atılan tweetleri illaki görüyordur neticede aylardır yazıyoruz.Mutlaka konu ila alakalı kurumun yetkililerinden malumat istemiştir.Eğer sürecin sona yaklaştığını öğrense sabredin az kaldı tarzında bir açıklama yapardı.Hala atılan tweetlere kayıtsız kalıyorsa benim aklıma hala yapılması gereken çok şey olduğu geliyor.Hatta kurumun belirlediği bir takvim olduğunada inanmamaya başladım.Mesela kurum martın ortasında açıklama kararı alsa Selim Bağlı arkadaşlar mart ayı içinde açıklanacak falan diyebilir.Ancak hiç açıklama yapmaması süreç ile alakalı hiçbir öngörüye sahip olamamaları ile alakalı olabilir.
-
@Eşref-i-Mahlukat katılıyorum hocam müfettişlikten önce en azından aynı vakit de açıklanmalı sonuçta daha önce biten bir mülakat var sayının gvs açısından çok bir şeyi ifade etmediğini düşünüyorum
@gmmerve evet hocam 8.pro da yaşandı ama sorun kurumdan kaynaklı ise dediğiniz gibi bir ders çıkarılırdı ama çsgb kaynaklı ise bakanlığın umurunda bile olmaz nasılsa kendileri bizle pek muhatap olmadı çoğunluk ile lafı başkan yedi. Bence sgk yönetmelik değişikliği kendini temize çıkardı kurumda hızlı davranma istiyor ağırdan almak isterse bir kurum sınavı eklerdi araya süreç 1 yılı rahatlık ile geçerdi. Bence sorunun kaynağı çsgb