9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@francophone aldiginiz kisinin yetkisini de paylasin da herkes bilsin cok ayip birsey soylememis adini veya yetkisini soylemeniz ona birsey kaybettirmez.
-
sgk'da ne kadar çok yetkili varmış yav. herkes bi yetkiliden duyum alıyor :))
arkadaşlar net bir duyum yoksa yazmayın insanların canı zatten çok sıkkın daha da sıkmayın. kendi canınınız sıkılıyor diye insanların da sıkmaya gerek yok. bırakalım onlar bari umutla beklesin. sen bekleme ama onlar beklesin. diyecekler bu kadar. iyi akşamlar
-
Görüyorum da hemen açıklanacak yakında açıklanacak diyenle açıklanmayacak daha var diyene yapılan muamele çok farklı arkadaşlar bu size de garip gelmiyor mu işimize geldiği gibi mi davranıyoruz acaba bakın çok muamma net olmayan bir duyumu evirip çevirip allayıp pullayıp destekleyerek sanki net bir durummuş haline getiriyoruz sırf işimize geldiği için ama tersi duyumlar olabildiğince net iken bakın arkadaş kurumda yetkili demiş benzerlerini söyleyenler de oldu bende bunlardan biriyim yorum yapılmadan aktarıldığında dahi kurumdan ve bakanlıktan gelen bilgiler daha bekleyiceğimiz yönündeyken neden hala ısrar ediyoruz onu anlamakta güçlük çekiyorum
-
Bakın olması gerekenle olan arasında ciddi farklar var olması gereken tabiki açıklanması lazım bi şekilde çok bekledi herkes,bunu böyle temenni ediyoruz ve böyle olması gerektiği içinde aksi bi duruma inanamıyoruz,ama birileri mevcut durumu söylediğinde biz diğer duruma kendimizi inandırdığımız için aslında olana gerçeğe inanmakta güçlük çekiyoruz
-
Ortamin gerginligini ve insanlarin neler hissettigini bildigimi ve süreci yasadigimi daha oncesinden SOYLEDIM, bunlarin uzerine aldigim bilginin dogruluguna inandigim icin belirsizlik ortami bi nebze belki dagilir diye paylasim yaptim,yazdigima yazacagima pisman ettiniz.Adam hala bana emin degilseniz kesin degilse yazmayin falan demis,isimde veremem arkadasim kuzenim ust duzey memur onun araciligiyla ssk ya sordumdum.
-
@furkitofaso hocam haklısın fakat burada kimse kötü bir şey duymak istemiyor. Herkes gergin, canı burnunda.
-
@furkitofaso Hocam bence bir yanımız geç açıklanacağı duyumuna inansada bir yanımız inanmak istemiyor.Süreç bu kadar uzadığı içinde inanmak istemeyen tarafımız ağır basıyor.Zaten uzadığı kadar uzadı bu saatten sonra daha da uzayacak demenin pek faydası yok bence.Yoksa olay duyuma itibar etmeme meselesi değil.
-
Aslında çok zor değil anlaşılması duyumunuzun kaynağını veremiyorsanız ve ileri tarihte şeklindeyse paylaşmayın.çünkü ne size ne burada bekleyenlere bir faydası yok.her türlü bekleyeceğiz duyumunuz doğru ise haa tamam beklemeyelim demeyecek kimse kaybağı bilinmeyen duyum için.siz bilin yeter:)
-
@kai-hitwatari hocam sizde haklısınız gerginiz beklemekten sıkıldık bunaldık ama dilimizde tüğ bitti söyleye söyleye gergin olmamız da gerçekleri değiştirmiyor kimse bu kadar işsiz olamaz adamın işi gücü yok girecek buraya yalan söyleyecek sırf zevkine bana hiç inandırıcı gelmiyor forumu takip edenler sahiden burayla alakalı insanlar aksipek mümkün değil
-
@luthor durum aslında psikojiyle alakalı haklısınız psikolojimiz bizi böyle yönlendiriyor ama bırakalım da birileri gerçekleri söylesin linç etmeye gerek yok :))
-
@kai-hitwatari ya yok tamam da iyi kötü demekden ziyade buna doğru yanlış olarak bakmak bizim için daha faydalı olmaz mı cidden olmayan bişeyi oluyomuş durumuna getirmenin ne anlamı var gerçekler doğrular orda kabak gibi duruyorken
-
@furkitofaso Oda doğru ama sanırım şuan gerçeği öğrenmek istemiyor kimse.Üst üste yakın tarihli duyumlar gelince uzak tarihli duyumlara az itibar edilir oldu.Bana göre hepsi değerli ama.Az kaldı diyende daha çok var diyende illa kendince birşeyler duyup gelip burada açıklıyor.Valla şahsım adına duyum getiren her arkadaşa saygım sonsuz.
-
Bi arkadasimiz sagolsun gitti Özel kalemle görüstü ve birtakim surecle ilgili olumlu bilgiler edindi bu sefer de net bilgi isteniyo ne demesini bekliyorsun x. Ocak y şubat tarihini mi diyecekti onu sgk başkani bile diyemez sgk başkani anladin mi ? Ama sureci yakindan takip ettikleri için son durumu iletmisler .. Madem beklenecek siz tarih verin su kadar Bekleyecez su tarihte aciklanacak diyin millet de rahat eder zaten 110 gün gibi bir rekor gün gecmis herkes volkan gibi kimsenin seyini cekecek gücü kalmadi kimsenin net tarih bilginiz yoksa o zaman da olumlu yonde gelen duyumlari da elestirmeyin derim
-
Allah bunu bize yaşatanlara on katını yaşatır inş.
-
@brzezinski bakın siz de söylüyosunuz sgk başkanı bile süre veremez diye biz nasıl verelim ama sayın özel kalem müdürünün söylediğini everip çevirip bir haftada açıklanacak formuna sokmaya gerek yok ya filmlerin fragmanları çıkıyo çok yakında sinamalarda deniyo tarih yok film 3 4 ay sonra gösterime giriyo defalarca kez söyledim ben bana söyleneni net süre tabiki veremeyiz bana ocak başında 2 ay beklemeyin denildi hesabı herkes kendisi ordan çıkarsın artık
-
@luthor hocam kaç kez söylendi bu hafta haftaya açıklanacak falan hani nerde biz ne zamandır söylüyoruz arkadaşlar daha var kısa sürede açıklanma ihtimali yok bilgi aldığımız kaynaklar net etkili isimler ama hala itimat edilmemesi cidden üzücü
-
Bence herkes bir nefeslensin söz gümüş ise sukut altındır çok gerildik hepimiz ya rabbim gönüllerimize ferahlık ver bizi sabır eyle tez vakitte bulanık sudan aydınlığa kavuşup hakkımızda hayırlı eyle amin.
-
Arkadaşlar merhaba. Epeydir uğramıyordum buralara ama naçizane birkaç haberle start veriyim dedim. Güvenlik soruşturmaları devam ediyor arkadaşlar. Bilgi kaynağımı vermeyi uygun bulmadığım için dile getiremiyorum fakat daha eski arkadaşlar az çok tanır beni bu tarz konularda oldukça temkinli davranarak açıklama yapıyorum. Ben çok şükür o stresli evreyi atlattım. Bazı şeyleri görmezden gelerek daha çok mutlu oluyor insan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@furkitofaso Özel kalemin o sözunden bu hafta bekleyenler oldu dogal olarak bunu yargilayacak bir sey yok ve özel kalemin Söylediklerini sinema filmine dayandirip dalgaya vurmak gayri ciddi bir uslup . o yetkili diyemez miydi süreç devam ediyor derdi neyse onu demis bunda anlamayacak ne var kisa surecte aciklanacak degil demissiniz pardon kac ay bekleyecektik yeterli olmasi icin acaba 5 ay mi ? gerek taa ocak basinda 2 ay beklemeyin sözü itimad ediliyor da ki ne olacagi belli olmaywn sgk surecinde buna mi itimad edilmiyor sgk baskani bilmedigine kani getirdiyseniz siz de o yetkilinin sözü nasil bu kadar kesin olarak kabul ediyorsunuz kim neye inanirsa inansin artik yasayip gorecez herkes gibi
-
@baumol neyin güvenlik soruşturması kardeş bu hala onu sormadın mı? söylesinler de bilelim müfettiş bile değil alt tarafı denetmen olacağız ne yetkimiz var sanki de tek başımıza savaş ilan edecek konumda mıyız da bu kadar detaylı bir soruşturma oluyor?