9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
@ilanmılano aklımın ucundan geçmesi bile kalbimi tekletiyor.
-
@ilanmılano hocam vur deyince öldürdünüz o zamana kadar kpss gelicek :)))
-
@krtalprn bendeki cahil cesareti demek ki hocam
-
@brzezinski inşallah öyle olur duble yapar Sn. Başkan çok birde dün benim dikkatimi çeken Sn. Mustafa Apaydın daha önce sorulduğunda az kaldı veya başka cevaplar verdi acaba açıklanacağı için mi Sn. Başkan Mehmet Selim Bağlı'ya bıraktı açıklamayı diye kafam da sorular
-
@magduriibfli yok hocam oyle demeyin bazen çok umutlu bazen de erteleyici düşünceler olabiliyor
-
@brzezinski uzman yardımcılığı ve müfettiş yardımcılığı sonuçlarıydı hocam o aynı anda açıklanan. Ama bu sefer umarım bizimki öyle denk gelir duble olur beklemeyiz daha fazla.
-
@krtalprn ben başkan'in twit bildirimlerini açtım. Ne zaman ki başkan özür twiti atar o zaman bende heyecan başlar. Onun haricinde "yakinda" , "cok yakinda" , "pek yakinda" aciklanacakmis gibi duyumlar hic heycanlandirmiyor beni acikcasi
-
@nonbisinidem Hocam aklıma 3 şey geliyor. Ya bizim dosya kayboldu hala arıyorlar o yüzden kimse bişey demiyor ya listede çok fetöcü çıktı ve tedirginlik oluştu yada işsizlikle mücadele için bazı alımların sonuçlanmasını bekliyorlar. Son seçeneğe kendimi daha yakın hissediyorum ve öyle olmasını temenni ediyorum. Bu seçenek bile herkesin kazanacagı anlamına gelmiyor ama forumdan 3-5 kişi bile ekstradan kazansa fena olmaz. Ben kazanamasam da bu bekleyişimin saçma birşey icin olmamasını temenni ediyorum.
-
@krtalprn valla ben de düşünmedim degil bu sefer ses etmedi hic kıllanmadım değil @statistick doğrudur ben karıştırdım inşallah dediginiz gibi duble olur da kurtuluruz bekleyisten
-
Müfettişlerin bu hafta açıklanacağı söylendi. Zıt kanıt yöntemi ile yorum yaparsak bu hafta bizimki açıklanmayacak
-
@Sirius o yontemden o sonuç nasil cikti hocam
-
@brzezinski bu uzun ve sabırlı bekleyişimizin sonu güzel biter inşallah herkesin kendi nezdinde bi çabası var karşılıksız kalmaması tek temennimiz
-
@statistick amin inşallah hocam sabrimizin emegimizin karşılığını aliriz umarim
-
@magduriibfli her bildirim de heyecan var bende
-
Sabrımızı ayakta tutan tek şey her an açıklanabilir heyecanı zaten Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın... Kendi duâma ilk AMİNNNNN benden gelsin
-
İnsanı şu mülakata girdiğine gireceğine pişman ettiler.Gerçi ortada mülakat mı kaldı?4 ay önce ne oldu bitti ben kendim unuttum.Bi sonuç öğrenmek için milyon kez mesaj atıldı ses seda yok.34 yaşında kariyerinin dibini görmüş Robinho kadar değer görmedi bu kadar vatan evladı.
-
Arkadaslarim herkese merhaba,benim bugün kurumdan aldığım bilgiye göre soruşturma aşamasi hala devam ediyomuş.Sanırım süreç bir iki hafta daha sonuçlanmayacak.
-
@francophone hocam linç yemeden uzaklaş
-
@francophone hocam üye olup sisteme attığınız ilk mesaj bu şekilde olmamalı, bırakın umudumuz ümidini kaybetmesin