9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar ben sadece aldığım bilgiyi ilettim,ilk mesajim olabilir,epeydir takip ediyorum sizleri bilgi alinca paylasmak istedim.Ayni sürecten bende geciyorum emin olun ayni seyleri yasayip hissediyoruz.
-
Yorulmak ve bıkkın olmak kelimelerinin tam karşılığı benim.
Ahh sgk ahh.
Ocak ayını da yedin. Bugun 23ü resmen ya! -
Şeytan diyo ortalığı bulandır sonra mecbur açıklamaya yapsınlar. Ama işte çekincelerimiz var.
-
Sorusturma devam ediyor falan filan hikaye birileri hala savaşıyor biz de bekliyoruz burda
-
Neyi soruşturacaklar ki. Detaylı bir incelemeye ne yetkileri var ne de imkânları.
-
Arkadaslar, kurumun en yetkili agzindan bugun bir duyum aldim. Adini sormayin soyleyemem. Bizim sorusturmalar var ya, hah iste onlar aslinda hic olmamis. Daha başlamamışlar. Sorduğum yetkili siz bi 373829484 gün daha beklersiniz dedi. Maalesef durum bu arkadaslar. Bende sizler gibi bu surecin icindeyim ve bende bir an once kurtulmak istiyorum. Hakkimizda hayirlisi...
-
@magduriibfli panik yok. Soruşturmaları emniyet yapacak, sonuçlar açıklandıktan sonra.
-
@budageceryahu o bir ironiydi hocam
-
@magduriibfli Çok zekice ( ciddiyim). Ayrıca bu ara troll dadanması var foruma fark ettiniz mi ?
-
Aldığım son duyuma göre bizim mülakat sonuçlarının olduğu kağıdı yanlışlıkla uçak yapıp atmışlar arkadaşlar. Uzun zamandan beri forumdayım ben de sizin gibiyim arkadaşlar ayrıca p 23 üm 98 puan 10.promosyonda şansım var mı arkadaşlar .s .s .s
-
@slutskyy sonuclar aciklanmaya yakin zamanlarda, yagmurda bir anda türeyen şemsiyeciler gibidir bu trol tayfasi. Hava bulutlu ya eller tetikte
-
Bazen başkanın forumda aramızda oluğunu, arada bir duyum salladığından da şüphelenmiyor değilim
-
@magduriibfli iyi ozetlediniz gercekten trollsavar yok mu bu forumda lazim oluyor
-
Arkadaslar bugünün trolü ben miyim yani sizlerin demesi,sürecin içinde olduğumu söyledim,işim gücüm yok sizlere yalan yanlış bilgimi verecem.En kötü haber bile belirsizlikten iyidir.
-
@francophone ee kardeş bize de 1-2 gün içinde açıklanacak bilgisi geldi.Her kafada bir ses çıkıyor
-
@francophone Dediğin şeyler doğru da olabilir. Benim senin şahsına karşı hiçbir şekilde bir lafım yok yanlış anlama. İstisnasız en aktif başlık burası. İnsanlar bunu bildiği için sırf ortalık karışsın diye bir sürü laf atıyorlar. Bu trollüktür. Ayrıca her türlü duyum ihtimalleri masada. Artık yetkili ağızlar hariç kimse aldırış etmiyor söylenilene. Siz daha yenisiniz naçizane tavsiye vermek istedim. İyi forumlar
-
@denetcii Öyle bir duyum mu paylaşıldı Hocam görmedim ben
-
@slutskyy ben paylaştım hocam
-
@joeblack16, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar özel kalem Sn Salih Bey'den az önce yanıt geldi. Dediklerini aynen aktarıyorum: 'Net bir tarih veremem ama çok yakında açıklanacak. Daha detaylı bir bilgiyi ise konumumdan dolayı veremiyorum'.. Evet arkadaşlar açıklamaya göre şahsi bir yorumda bulunacak olursam bu iş bu hafta bitiyor gibi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dostlarım.. İnşallah , Zafer yakın meşaleleri yakın..
Bu çok yakında 2 hafta olamayacağına göre bu kadar kısa süre içinde çelişkili duyumlardan birinin troll olduğu apaçık ortadadır.Kimse moralini bozmasın.Burada ilan geldiğinden beri yaklaşık 6 ay geçti yarım sene demek bu .Herkes bu ilana bel bağladı.Bu konuda çok hassas olmakla birlikte en ufak bir olumsuzluk bizlerin motivasyonunu bozmakta.O yüzden diyeceğim o ki artık uzun vadede açıklanacağına dair duyum alan arkadaşlarımız mümkünse bunu bizlerle paylaşmasınlar.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.En kısa sürede açıklanması dileğiyle ..
-
Ben bilgiyi aldiğim kisinin yetkisine inandigim için paylasmistim inanip inanmamak sizlere kalmiş.Bir daha bisey ögrenirsem kendime saklarim.Bende nacizane bi tavsiye vereyim,hayatinizin merkezinden kpss'yi cikarin kendinize yeni ugraslar edinin,hepinizi seviyorum Allaha emanet olun.