9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safitürk69
4.yılım
Cümle eğitim fakültesini göstererek ilk 300ümüze yönelik değil ilk ,2000/8000,arası insanlara yönelikir.Ha eğer mülakatlardan elenen biri olarak bakıyorsanız ,yine sınav açılmaması kontenjanın kısırlığı olarak bakmanızı istirham ediyorum. 90puanınızla iki yıl rahat olduğunuzu tahmin ederek -
Ve sayfa 400.. Bugünü yarına bağlayan gece açıklanır mı acaba
-
@safitürk69 bence bırak atamayı sınav bile gelmiyor demek benim de 3. yılım bu cümle aslında bizim özetimiz. Hakkımız olanı bırak bize şans bile verilmiyor anlamında bir cümle bu.
-
- gün totemi olan bir arkadaş vardı. Olmadı galiba yine.
-
@maynardkeynes aman hocam agzindan yel alsin gün degil sayfa
-
@magduriibfli ooo aman aman sayfa tabiki. Gün ne ya allah korusun.
-
Valla ne hale soktular bizi yaa. Kafayı yedik resmen.
-
Benim totemim de ya bu gece ya da yarın gece hadi bakalım tutturacak mıyız :)))
-
@nonbisinidem müffettisşlikten önce açıklanırmı ki?
-
Valla arkadaslar beni topa tutmayacaksaniz benim icimden gecen haftaya aciklanacak. Bu hafta teftis aciklanacakmis haftaya da denetmenlik aciklanir gibime geliyor..
-
@maynardkeynes valla bana göre müfettişliğin bizden önce açıklanması mantıksız ama sgk söz konusu olunca zaten herşey mantıksız o yüzden bilemiyorum @magduriibfli arkadaşın da dediği gibi belki de haftaya kalacak.. müfettişler öz evlat denetmenler üvey evlat ne de olsa :))))
-
müfettişlere bu hafta deniliyor bize yakında deniliyor. Bizim mülakat daha erken bitti. böyle bişe olabilir mi arkadaş.kafayı sıyırcam ya.
-
@maynardkeynes aman hocam 400. Sayfa demiştim, 400. gün baya iddialı. benim totemin tutmayacağı baştan belliydi.
-
@magduriibfli bunu içimden kaç gündür geçiriyorum dillendirmeyeyim demedim ama sen dillendirdin hocam
-
Aynı anda açıklandığı olmuş mu hiç ?
-
Bence başkan beyin totemi tutacak.
9000. mesajı bizzat kendisi buradan yazacak, günah çıkaracak. -
-
@brzezinski evet aynısını @denetcii de ne zamandır söylüyor
-
@brzezinski aynı anda açıklandığı olmuş mu hiç hocam ?
-
Acaba bazı uç örnekler gibi bizim de 8-10 ay filan sürer mi ? Olmaz da diyemiyorum ne olmaz dediysek oldu. Umarım bu bekleyiş bizim iyiliğimiz içindir.