9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Gençler bu il göçe son gün başvursam sıkıntı olmaz değil mi? Belge falan gönderilmiyor diye biliyorum. Buranın açıklanmasını bekleyecem. Açıklanmazsa başvurucam.
-
@nfs hocam yahu başvurun erkenden açıklanırsa iptal edersiniz olur biter.
-
Arkadaşlar merhaba sınav sonucuyla pek alakalı değil ama gelecek adına fikir vermesi açısından elimdeki mevcut sosyal güvenlik denetmeni ve denetmen yardımcısı sayısını paylaşmak istiyorum sizinle. Şuan görev yapan sosyal güvenlik denetmeni sayısı 730, Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı sayısı 1024. Bu da şunu gösteriyor Denetmen Yardımcısı olduktan sonra bir çok kişi başka kurumlara geçiyor. Kurumun yakın zamanda Denetmen sayısını 5000' e çıkarma planı var buda bundan sonraki süreçte ilan bekleyen arkadaşlar için umut olur umarım.
-
@prometheus-0 Hocam gelecek adına dediğin 5000 Denetmen sayısı minimum ama minimum 5 yıldan aşağı sürede olmaz Bu umut buradaki insanlara boşa yani.
-
@resetat üstad ben bu hızla 5 yıl değil minimum 10 yılda ancak tamamlanacağını düşünüyorum. Umut olur derken sadece buradaki arkadaşlar için değil burada olmayan henüz üniversitede okuyan sgk denetmenlik isteyen arkadaşlar için söyledim. Bırakında Umudu sınırlamayalım en azından :))
-
Dostlar söylenenler doğruymuş, mülakat sonucu açıklandıktan sonra yapılan gvs bu sefer açıklanmadan yapılıyormuş. Yani daha çok var gibi açıklanmasına.
-
@kpssiibf Hocam adayların hepsi mi soruşturuluyor yoksa alınacak adamlar mı.Hepsi soruşturuluyorsa kuruma alınmayacak %75lik kesimle boşuna vakit kaybediliyor.Listedeki adaylar soruşturuluyorsa elenecek %75de ümitle bekletiliyor boşu boşuna.
-
@inflexible, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
şturuluyor yoksa alınacak adamlar mı.Hepsi soruşturuluyorsa kuruma alınmayacak %75lik kesimle boşuna vakit kaybediliyor.Listedeki adaylar soruşturuluyorsa elenecek %75de ümitle bekletiliyor boşu
Hocam duruma bakılırsa 1600 kişi detaylı soruşturulamayacağına göre sadece alınacak olanlar soruşturuluyor.
-
Kaymakamligin bile aciklanacagi soylenirken bu kapsamli sorusturma sadece sgk denetmenlerine ozel galiba bu kadar uzun sürdugune göre mulki idare amiri mi olacagiz biz acaba kazanirsak.
-
@nfs hocam ben de kararsızım 87.2 puanla merkeze başvurmak istiyorum ama bi yandan da puanımın yetmeyeceği kaygısı da yüksek o yüzden il göçe başvurmakta çok muallâktayım
-
@kpssiibf, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Dostlar söylenenler doğruymuş, mülakat sonucu açıklandıktan sonra yapılan gvs bu sefer açıklanmadan yapılıyormuş. Yani daha çok var gibi açıklanmasına.
1600 kişiye güvenlik soruşturması yapmazlar. Hadi diyelim yapıyorlar, bu kadar kişiyiz illaki biri çıkar da der ki, benim eve ya da şu kişiye gelip beni sormuşlar. Arşiv araştırması için form da doldurmadık. O formda ana, baba, kardeşler için bilgileri beyan ediyoruz, ona göre araştırma yapıyorlar.
Biz niye bekliyoruz? Bilmiyorum. -
@budageceryahu mehmet turkmen
@mehmett79277233
2h2 hours ago
More
Sn. Başkanım @mustafaapaydin5 mülakat sonucu açıklandıktan sonra yapılan güvenlik soruşturmalari bu sefer sonuç açıklanmadan önce mi yapılıyor? Bu yüzden mi geç açıklanıyor başkanım?Translate from Turkish
1 reply 0 retweets 2 likes
Reply 1 Retweet Like 2 View Tweet activityMustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
Following Following @mustafaapaydin5
More
Replying to @mehmett79277233
Evet, aynen öyle. -
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
-
@kpssiibf peki forumda var mıdır acaba böyle bir soruşturmaya tabi olduğunu bilen? Gerçi olsa da söylerler mi bilemedim ama
-
Arkadaşlar gvs formu vermeden gvs olmaz bakmayin sizb
-
@brzezinski hocam bu gvs formu dediğiniz şey soruşturulmaya muvaffakat vermek gibi birşey mi? Yani iznimizi mi alıyorlar soruşturmak için?
-
@nonbisinidem guvenlik sorusturması ve arastirma formu var her kurumda ayni olan bu formu dolduruyosunuz yalniz siz degil aile bilgileri falan da var bu gvs sizle beraber aileniz de arastiriliyor o formu emniyete gidiyor onun üzerinden emniyet sorusturmaya basliyor evinize gelmeler vs
-
@brzezinski iyi de sonuçta bu bilgiyi sıradan bir adam vermiyor ki yanlış bilgi desek
-
@brzezinski peki kuruma başvururken teslim ettiğimiz imzalı form üzerinden gvs'yi yürütüyor olamazlar mı? Bilmediğim için soruyorum?
-
Ohal dönemindeyiz bence form olmadan da soruşturulabilir ki zaten başkan da söylemiş hala soruşturma yapılıyor mu diye tartışmak anlamsız. Atama öncesi yine form doldururuz belki bu da işi yöntemine uygun hale getirmiş olur ve ikinci bir soruşturma olmaz. Herkes kazanacak olsa hiç sorun degil de hayal kuranın hayalleri yerle bir olacak sonuçlar geldiğinde.