9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
ama durduk yerde midemde trompetler çalıyor.durduramıyorum da.yani eğer trol ise çok ayıp etmiş olacak ve tüm hayal kırıklıklarından bi haber olacak lütfen doğru olsun :)))
-
@kullanici %100 yalan inanmayın.
-
Hiç trole benzemiyor
-
https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/TcnoAra.do
Her gün bakıyorum, kayıt bulunamıyor -
Arkadaslar yalan gibi sgkya gittgimde adam elimize ulastiginda ayni gun aciklaroz dedi 2 3 gün sürmez sahsi fikrim aciklanacagi zaman yetkili biri tweet atar yine
-
@hattorihanzo adam evli çocuklu fotoları var baktım yani bir yanlış anlaşılma var gibi
-
@denetcii kardesim besiktas gs maci icin evli cocuklu bi tipden bilet alcaktik vazgecti adam baslasino dolandirdi cok uc ornek olabilir ama tanimadigim birindense baskanlar ve @paretowilfredo benim icin yeterli kaynak digerlerine pek itimat etmiyorum
-
@hattorihanzo ben doğrudur demiyorum hocam da troll değil yanlış anlaşılma gibi:)
-
@hattorihanzo Bursa'dan gol haberi var misali:)
-
Arkadaşlar musait olan biri SGK arasa keske
-
@denetcii 1 saat oldu gibi falan demis bencede yanlis anlasilma var gibi tabi grupta herkes lince hazir gordum ama adamda art niyetli degil gibi
-
Vatandaş aslinda 2 3 güne açiklanacağını anlatmak istemis gibi ama o kadar anlamsiz yanlis cümleler kurmus ki kördügüm resmen
-
Başkan tweet atar açıklanmadan önce.
-
Adamin cumleleri psikolojimizin yansimasi gibi birsey demis ama ne demis oda anlamamis
-
O grupta olanlar tam ne diyor diye sorsanız ya
-
"ya tutarsa" "ah bir de doğruysa" demekten kendimi alamıyorum!!lütfen doğru olsun:)
-
@resetat sordum
"Serkan Köseoğlu kardeş tam olarak ne dediğini anlayamadık hiç birimiz? Bizi mi trollüyorsunuz? Cümlelerinizden hiç bir sonuca varamadık da nedir ne değildir adamakıllı anlatır mısınız şunu?"
-
@nonbisinidem Harikasın sağol
İnşallah güzel haberdir. -
Trollse kendim dövemem ama adam tutup dövdürcem
-
Arkadaslar arzu erdem mhp milletvekili Kanal B de tweet atın