9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari teftişi açıklıyoruz diye aynı gün tweet atmışlardı ama... Hala umudumu diri tutmak istiyorum
-
Yahu o son yorumu yapanın bir facebook begenilerine bir bakın ne oldugu belirsiz bir hesap
-
@nonbisinidem hocam o hafta içerisinde mustafa apaydın "bu hafta açıklayacagız" diye tweet atmıştı.
-
Bir de şöyle bir durum var;
Daha önce sütten ağzı yanan başkan, bu kez de aynı duruma düşmekten çekindiği için bir tarih vermeden "gece gündüz çalışıyoruz bizi mazur görün" gibi bir açıklama yapmak zorunda kalmış olabilir.
Belki bir kaç güne, açıklıyoruz arkadaşlar diye yazabilir.Biz de iyi senaryo yazıyoruz ama :)))
-
@budageceryahu kafayı sıyırmış olabilir miyiz
-
@Baumol hocam sagolsun arkadaşımız döndü bilgi SGK dan degil Bakanliktanmış
-
@brzezinski benim totem tutuyor mu ne? Forum 9 bine ulaşınca açıklanacak inşallah.
-
@budageceryahu kac kaldi
-
benim mesajımla birlikte 8809
@brzezinski -
@staticman 8810
-
@budageceryahu Hocam bugün tiyatroya bilet alırken aklıma geldiniz . Oyunun kullanıcı adınızla bir ilgisi var mı
-
Geri sayım başladı.
-
böyle böyle akşama açıklatırız biz :))
-
Böyle böyle delirdik.. Hayırlısı olsun.
-
@timbergen o kadar şeye olmadı diye üzülüp de sonunda olmamasında da bir hayır olduğunu görünce bu kullanıcı adını kullanayım dedim :)))
-
@budageceryahu Hoş bir tesadüfmüş o zaman
-
Müfettişlikte açıklanacağı kesinleştikten 2-3 gün sonra başkan bugün açıklıyoruz diye tweet attı yani bugün kesinleşmiş olsa bile başkanın bugün tweet atmasını beklemiyorum. Teftiş başkanı bu hafta açıklayacağız demişti demek ki kesinleşme ile açıklama arasında 2-3 gün oynayabiliyor. İnşallah arkadaş troll değildir ve duyum doğru çıkar
-
Arkadaşlar o zaman yakın olduğunu varsayarak soyle diyorum; hep akşam şu saatte tweet atalım diyoruz gelin bu sefer akşam saat 20.00 de dua etkinliği yapalım soyle herkes içinden geleni deva verecek olana iletsin aynı anda ve topluca. Bunun yanında birbimize dua edelim ki daha güzellerine sahip olalım insaAllah ne dersiniz
-
delirdik mi gencler tamam mi sgk amacina ulasti mi???
-
@mk5561 varım hocam. Msb'nın gönderisinin altında tekrar toplaşsak nasıl olur.?