9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum hunileri takalı çok oldu, gelsene, burası çok güzel
-
Halkbankası mülakatı bile belli oldu :((
-
Üstad ne diyorsun ortalıkta gezen duyumlara? @paretowilfredo
-
@drago Tanımadığım birinin duyumuna kefil olamam malesef dostum. Bakalım ben de yarın haber almayı umuyorum. Alırsam şayet muhakkak paylaşacağım, emin olabilirsiniz. Sakince izliyorum süreci dostlar.
-
Fox Haber'in bu akşamki etiketi #biraçıklasan Bi an bizim için seçti sandım Soci Görüsmeleri ile ilgiliymiş.
-
@ilanmılano benden önce davrandın dostum 2 gündür çok muazzam değil mi etiketler
-
@paretowilfredo eyvallah üstad, hakkın büyük bizde
-
@drago Estağfurullah dostum. Var ise helal-i hoş olsun. En az sizin kadar stresliyim şu sürecin geldiği noktada. Bir an önce sonuca ersen en çok ben rahatlayacağım emin olabilirsiniz. Her boş geçilen gün tek tek hepiniz adına bunalıyorum burada. İnşallah artık sonuç gelsin rahatlayalım hep birlikte güzel neticelerle tabi ki. Bakalım haber aldığımda da paylaşacağım inşallah.
-
@paretowilfredo tekrar eyvallah, anlaşılan açıklanınca hepimiz derin bir "oh" çekeceğiz
-
Baskan azerbaycan a mi gitmis napmis
-
bu başlığı görünce mideme kramplar giriyor artık. öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.
-
@stresliyim06 Kardeşim streslisin gerçekten. Sakin ol biraz, nefeslen, şöyle bir tevekkül et. Tefekkür etmiş mülakata kalmışsın -girdinse tabi-, gerisi için mütevekkil ol. İnşallah gönlüne göre olur.
-
@paretowilfredo sonuçların geç açıklanması kazanacak olanlar için çok problem değil ama elenecek olanlar için çok büyük sıkıntı. kimse bir şeye odaklanamıyor. kaybedecek olanların zamanı boşa gidiyor. insan ister istemez kötüyü düşünüp stres oluyor.
-
@isimsiz bugün etkinlik yapsaydık büyük ihtimal sonuç alabilecektik. Hepsi bir yerdeymiş.
-
@stresliyim06 Önerim şu dostum. Bu bekleyişlerin benzerini kendim de yaşadığım ve sizlerin de süreçlerini yakından takip edip, sıkıntısını hissettiğim için hariçten gazel değil de içimden geçeni söyleyeceğim. Olumluyu umut edip, olumsuza tedbir almak lazım. Bu hayatın her alanı için de geçerlidir. Her zaman %1 dâhi olsa olumsuz için plan ve hazırlığımız olmalı. Ancak %1 ihtimalimiz dahi varsa olumluya yönelik, umut etmekten de vazgeçmemeliyiz. Bunu hayatıma tatbik ediyorum ben. O nedenle de bir dostunuz olarak size de öneriyorum ve bir şekilde de kaderin bizi sürükleyeceği güzergahlar var. Çok mülakatlardan elenip pes etme eşiğinde iş sahibi olan dostlarım oldu. İlk mülakatında işe giren dostlarım da oldu. Umulandan çok farklı mutluluk ve memnuniyet halinde olanlar var bunların içinde. O nedenle söylediğim öneriye son eklemem de yürekten bir tevekküldür. Allah sabrınızı artırsın dostum.
-
@paretowilfredo amin
-
@kai-hitwatari hocam bizi takan mi var sanki. O kadar etkinlige twite taş olsa dile gelirdi. Ama gel gör ki en ufak bilgi bile yok.
-
Sn. Başkan Sn. Bakan ile birlikte kardeş ülke Azerbeycanda bu haftada yalan oldu :(((((
-
benim kafa gidiyo artık kardeşşşşşş
-
@isimsiz hocam cevap alamadık diye oturup ses etmese miydik? O atılan her tweetin yarattığı baskı var. Biz sonuç almasak bile onlar bunu hissediyorlardır.