9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem mutlu sonu bile acı çektirerek söylecek ortam oluşturmaya çalışıyorlar malum ani bir iyi haberi bünyelerimiz kaldıramaz, yadırgar
-
@nonbisinidem o zaman neden bu hafta yada bir kaç hafta daha beklemeyin denmiyor da 1-2 gün deniyor. ben bu cümleden en geç bu cuma açıklanırı çıkarıyorum...
-
@Baumol hocam sizin guzel haberleriniz hala gecerli mi
Baska bi duyum aldiniz mi uzerine -
@yasaklı inş öyle olur keşke öyle olsa ama ben böyle yuvarlak cümlelerin hiç net bir yere vardığını görmedim
-
@yasaklı tepkimizden korkuyorlar bence ondan bikac hafta diyemiyorlar
-
@nonbisinidem o zaman adem hocayı(kendisini tanımıyorum) da dikkate almamakta fayda var he he hocam deyip geçeceğiz malesef
-
Şükürler olsun forum açıldı. Hemen bir etkinlik düzenleyelim. Artık tam baskı kurmanın tam zamanı. 10-15 kişiyle olmuyor, herkes çıksın bir şeyler yazsın. Hiç mi umursamıyorsunuz canım? 1600 kişiden civci kadar ses çıkıyor, bu kadar beklememizin sebebi de bu.
-
@yasaklı Vallaha hocam o adam boş konuşmaz.Bugün bu mülakatı bekliyorsam Adem hoca sayesinde
-
@denetcii keşke bu cuma açıklansa da utana sıkıla girsem bu başlığa
-
@yasaklı valla ben de tanımıyorum kendisini aldığı bilginin güvenilir olup olmamasını şahsıyla bağdaştırmamak lazım tabi bekleyelim bakalım.. Yalnız bilgi verebilecek herkes arasında anlaşmış gibi hep yuvarlak ve belirsiz konuşuyor en sonunda bunca insan sıyıracak hakkaten...
-
@nonbisinidem yine en temizi başkanın yada yetkili birisinin arkadaşlar bu hafta açıklayacağız cümlesi olacak
-
Üç aşağı beş yukarı hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz kalbimin bir yanı perşembe cuma o zaman diyor bir yanı da bu yuvarlak cümleler korkutuyor diyor bir iki gün beklmeyin mı bir iki gün daha daha beklemeyin mı diye söylüyor bilemedim
-
Selam dostlar, Bu forum olmadan da zaman geçmiyor,
bu süreç hiç cekilmiyormus. Noldu sitemize yahu -
@b-ays üstüne bir iyi bir de kötü haber aldım nötrledi Bir duyumla heyecanlanmayacak kadar tecrübelendim artık Hocam bakalım görelim.
-
@baumol aldığınız haberleri paylaşabilir misiniz hocam
-
Benim tamamen şahsi olan yorumum ise Adem Kaya'nın bilgi aldığı kişi sonuç değerlendirme cephesinden değil , sonucu açıklama cephesinden biri . Yani kişi şunu demiştir ; Bize gelen bir şey yok bu demektir ki 1-2 gün daha açıklanmayacak .
-
@baumol o bir iyi bir kötü haber bizimle mi alakalı sakıncası yoksa paylaşsanız malum herşeyi duymaya alıştık söz tepki vermicez :))))
-
Bence 1 2 gün içinde açıklanacak olsa mutlaka bi hareketlilik olur kurumda mesela teftiş için başkanın yazdığı gibi herşey belli olur tamamlanır 1 2 günde de açıklanır şuan için denetmenlikte öyle bişey söz konusu olmadığı için o cümle kurulmuş olabilir
-
Bu arada sgk sonuç açıklama sayfasına hala ulaşabilen yok değil mi arkadaşlar
-
@timbergen, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Benim tamamen şahsi olan yorumum ise Adem Kaya'nın bilgi aldığı kişi sonuç değerlendirme cephesinden değil , sonucu açıklama cephesinden biri . Yani kişi şunu demiştir ; Bize gelen bir şey yok bu demektir ki 1-2 gün daha açıklanmayacak .
Daha önceleri hiç bu tarz bi söylem duymamıştık ama. Şayet Sınav açıklama biriminden bir memur ise bunu söyleyen hep belirsiz ifadeler kullandılar. Bize gelen bişey yok, bilgimiz yok, gelse hemen açıklarız vs vs bu tarz söylemlerden sonra Adem Kayanın paylaşımından yola çıkarsak Perşembe ve Cuma şahsen bana ümit veriyor.