9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@brzezinski ve @Baumol arkadaşlarımız dillerinin altındaki baklaları gösterseler de baksak diyorum. Duyumlara tepki bile kalmadı artık üstü kapalı konuşmalara gerek var mı?
-
@kai-hitwatari kardeşim sifreli bise yok adam iki üç güne aciklanir demis adam
-
@brzezinski bişey bilip de mi konuşuyorsunuz yoksa sadece şahsi yorumunuz mu? Şahsi yorumunuzsa ortalığı boşuna velveleye vermeyelim herkes kendince yorumladı zaten çünkü
-
@brzezinski 2 3 güne açıklanır mı demiş kardeşim yapmayın etmeyin yazıktır günahtır bu kadar insanı umutlandırıyosunuz bu işin vebali çok fazla hayır ben açıklanmaz vs demiyorum ama 2 3 nedir ya
-
@nonbisinidem adem hocanin dedigini yorumladim kendi duyumumu da yazdim cuma okuyun sonra konusun
-
@furkitofaso Hocam sizin duyumunuz nedir?
-
Biri ik dan biri de bi arkadaş sagolsun konustu sonuclar için bise kalmamis bu hafta bekleniyor olay bu gelip de burda trip atar yapmayin
-
@furkitofaso bana bak birader o dedigini en iyi sen yapıyorsun kimse ses etmiyo diye bise var saniyirsun gelen duyumlar bu yönde sen marti bekle olur mu
-
@brzezinski Kardeşim herkes gergin sakin olun Allah aşkına birbirimize yüklenmenin anlamı yok .
-
Hocam sakin olun kimse kimseyi kırmasın madem 2-3gün var 2-3 gün daha dayanın sonra foruma girmeyiverirsiniz.
-
@brzezinski umutlandırmayı mı ben yapıyorum beklenti içine girerlerse insanlar umutlanır ben kimseyi beklenti içine sokmuyorum 2 3 güne açıklanır diyen sizsizniz peki dediğiniz sürede açıklanmazsa ne yapıcaksınız ben 2 3 günde açıklanırsa herşeyi yapmaya hazırım buyurun lütfen
-
@brzezinski umarım dediğiniz gibidir
-
Adem hoca cvp yazmış ama yine yuvarlak yine netlikten uzak ööfffff
-
@furkitofaso umutlandirma falan yok 122 gündür ben de bu sureci diğer kardeşlerimle bekliyorum 2 3 günü Adem ustadin dedigine binaen yorum yaptim .. Duyumum da yukarda ekstra
-
@brzezinski bende bekliyorum aramızda bir fark yok neden ben açıklanmayacak daha dediğimde düşman konumuna düşüyorum bunu açıklayabilirmisiniz direk şahsıma yönelik bir harekette bulundunuz daha gül sen falan diyerek arkasından biraderler falan ben size karşı herhangi birşey söylemedim durup dururken sataştınız herkes ne olduğunu görüyor yapmayın ayıp
-
Ya bence bu kadar abartmaya gerek yok biz bildiğinizi, duyduğunuzu paylaşın diyoruz zaten. Adı üstünde bunun adı duyum yani gerçeklik payı %100 değil. 1-2 gün de duyum ve çıkmama ihtimali öncekiler gibi var; mart da bir duyum öncekiler gibi çıkmama ihtimali var bunu herkesin öğrenmiş olması lazım. Yani özetle, sırf bu duyumlar yüzünden artık herkes çok umutlanır veya çok karamsar olur diye birşey yok ve bunun için tartışmaya da gerek yok.
-
@brzezinski Hocam sakin olalım. Tamam hepimiz gerildik ama gerçekten de insanları çok umutlandırıyoruz. Adem hoca kesinlikle ince bir mesaj vermemiş onu diyeyim önce. Bir kaç günlük bir işin kalmadığını söylemiş. İk veya başka bilgilere bir şey diyemem ama ne yetkililerin demeçleri boş çıktı maalesef. Sizin nezdinizde bir anlaşma yapalım forumca. Bu hafta da açıklanmazsa şu duyum olayını kapatalım. Yazık günah hakka giriyoruz çünkü.
-
Millet birbirine girecek neredeyse. Toplumun yeniden huzura kavuşması için sonuçlar açıklanmalı. Yoksa yakında adresini ver seni aldırayımlar başlayacak burda.
-
@furkitofaso gayri ciddi bir uslupla dedigimin altina guldugunuz icin yazdim orda herkes gördü sizin le veya baskasiyla derdim yok yeterince yiprandik neyse hakkimizda hayirlisi
-
açıklanırsa da açıklanmazsa da canınız sağolsun zaten bukadar süreden sonra her an açıklanır diye beklemedeyiz gönül isterdi beklemeyelim ama olmuyor arkadaşlara da duyum paylaşmaları için biz ısrar ediyoruz kimsenin kasıtlı olarak açıklanır yada açıklanmaz diye art niyetli yorum yaptığını sanmıyorum sakin kalmaya çalışalım Allah hepimize sabır versin..