9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@brzezinski hadi insallah
-
@baumol bazi seyler var adem hocanin dedigiyle teferruata girmeyecegim neyse hep beraber bekliyoruz gorelim kimsenin burda vebale girme derdi yok beni az çok taniyan burda elimden geleni yaptigimi bu surede biliyordur ne geldi ise onu soyledim burdaki arkadaslar istemezse daha da yazmam o sikinti degil benim için hocam
-
@brzezinski @furkitofaso Arkadaşlar tartışmayı bırakın lütfen daha önce de söyledim yine söylüyorum bize bizden başkasının faydası yok o yüzden enerjimizi bizim için olumlu olabilecek şeylere harcayalım..
Bu arada şunu farkettim ki bugüne kadarki duyumların hiç biri olmadan yaşayabilirmişiz hiç biri dişe dokunmadı şimdiye kadar, tabi bunun duyum alan kişilerle ilgisi yok tamamen 9.pro sürecinin sapıtıklığı -
@brzezinski sizin değil @Baumol in söylediğine güldüm ben komik geldi söylediği ne var bunda kaldı ki sizinkine de gülebilirim neden bu kadar büyütüyosunuzki bu işleri sınav sonucumuz açıklanmıyor diye gülmekde mi yasak
-
Arkadaşlar bahsettiğim üst düzey yetkili ile dün bakanlıkta kısa bir görüşme gerçekleştirme şansı bulduk. Forum tadilatta olduğu için yazamadım şimdi fırsatım oldu kusura bakmayın. Kısa bir süre içerisinde açıklanma durumu yok daha zamanı var şeklinde bilgi aldık net bir tarih var mı dedim belli değil ama daha zamanı var dedi . Daha da bişey soramadım o an yoğundu çünkü o yüzden kısa bir görüşme oldu.
-
@sgkemekcisi vay be...
-
@sgkemekcisi hocam bunu diyoruz ne zamandır da linç ediliyoruz sizin söylediklerinizin aynısı bendeki bilgiler de paylaştığınız için teşekkürler
-
@sgkemekcisi bu ne simdi hocam ya neyi bekliyolarmiş
-
Kimsenin ahını almamak gerekiyor . Çok yanlış yapıyorlar . Yarın bir gün bir hastaları olur 123 gün sonuç beklerler de doktarlardan bekleyin den başka cevap alamazlarsa anlarlar . bizim durumumuz bundan farksız . Allah ne eksik ne fazla ne çektirdilerse aynılarını onlara çektirsin .
-
Bence 1600 kişi bu saçma süreci yaşadığımıza göre büyük günah işlemiş olmalıyız lanetlendik mi acaba korku filmlerinden sahneler geliyor aklıma :)))
-
@sgkemekcisi iyi güzel herşey için teşekkür ederiz de keşke sonunu da getirseydiniz. Hani filmin en önemli anı olur orda reklama girer ya sizinki de öyle oldu. Şakın yanlış anlamayın emeklerinize saygım sonsuz ama beklemenin sebebi nedir keşke son bir soru daha sorsaydınız..
-
@shady1 kardeşim inan benim de içimden çok şey söylemek geldi orada ama maalesef susmak zorunda kaldım. Konuşmayı kısa kesince başka bişey soramadım maalesef. Çünkü samimi olduğum birisi değil tanıdık vesilesiyle zar zor bir görüşme ayarladık öğrenebildiğim bu
-
@sgkemekcisi Oh be rahatladım foruma girip boşuna vakit harcamam en azından bu hafta. Açıklanmayacağını bilmek açıklanacağını beklemekten daha kaldırılabilir bir yük. Erken açıklanırsa da sürpriz olsun. Belki de 2 ay sonra açıklanacak herşey olabilir bu ülkede örneği de var. O yüzden işimize bakalım. Kimsenin bizi aklına getirdiği yok. Ne işleri var beklesinler diyorlardır. Aralık ayından beri ha bugün ha yarın derken 3 ay geçti. Mart ayina doğru yol aldık hakkımızda hayırlısı.
-
@sgkemekcisi haydaaa:(
-
Bazi arkadaslar madem üst duzey yetkililere ulasabiliyor soylesinler yetkilerini de onlara yazalim demekki konuya hakim bu kisiler adini soyledi diye basi sikintiya girmez heralde ust duzeyse umursamaz zaten.
-
@staticman doğru söylüyorsun kardeşim inan sonunu getirmeye çalıştım ama birdaha sorduğumda yine aynı şeyi söyleyince bişey diyemedim artık. Ama net bir tarih veremeyiz bizde bilmiyoruz dedi bu kişi de bilmiyorsa tarihi kimse bilemez bence
-
@sgkemekcisi kardes bu ust düzey bakan falan mi oyle bahsediyorsun ki oda bilmezse kimse bilmez falan biraz abartili cümleler sanki.
-
gideyimde dizi izleyim bari şu il göçü de açıklamadılar hala hep beklemeyle geçicek sanırım hayatımız
-
En üstteki yetkiliyi söylüyorum arkadaşlar ulaşabilen olursa kesin sonuç verecektir. Sayın cumhurbaşkanımız
-
@hukukcusmith ben bu konuda o kişiden bir rıza almadığım için isim vermem doğru olmaz kardeşim. Ama Bakanlık teşkilatında ki en yetkili kişilerden biri yanlış bişey söyleme ihtimali çok düşük