9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@orhangencebay ilahi orhan baba
-
@orhangencebay Baba bizi çok üzdüler be.
-
@orhangencebay Yaktırdın kardeşim
-
@orhangencebay sen elendin demesesende o seni eliyor orhan baba
-
@shanks 15 şubatta benim yeğenimin doğum günü 1 yaşında olucak uğurlu gün
-
Sigara kendiliğinden yandı Orhan Baba
-
Arkadaşlar teftiş sayfasında sordum kimse sallamadı birde şansımı bu sayfada deneyeyim dedim
Sgk teftiş için kurum mevzuatına nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?Kanundan mı çalışacaksınız yoksa şöyle güzel anlatımlı bir kitap falan var mı?
-
@luthor hocam arkadaşın biri ceko kitabı atmış biraz buna baktım
https://yadi.sk/i/WcTlqDJf3Ng66H
Acık öğrerim notları var internette
Bir de denetmenliğin mülakat kitabından çalıyorum. Benim elimdekiler bunlar hocam -
@sirius Denetmenligin mulakat kitabi Calisma Sorunları mi hocam?
-
@luthor next level kariyerin sgk denetmenliği için olan kitabı
-
@sirius Tamamdır hocam sağ olun.Şu A kadro kitabına bakayım bende.Duruma göre kanunla destekleriz artık.
-
Adem Kaya yakında açıklanacağı konusunda hâlâ umutlu. Allah hepimize böyle umut nasip etsin.
-
8.promosyon yedekler nekadar ilerledi bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@banshe 66 olmasi lazim
-
@kai-hitwatari yeni bişey mi yazmış. Ya o adamın mutlaka bı bilgisi vardır yoksa niye umutlansin. Sağa sola inanacagimiza o adama inanmak daha mantıklı
-
@kardinalist yorumlara cevap vermis. Ben pek emim aynı fikirde olamıyorum. Açıklanması yakın olsa başkan çıklatır, duyumcular burayı yıkardı.
-
Önümüzdeki hafta veya sonraki hafta içerisinde açıklanacağına inanıyorum.
Başkan Bey de uzun süren sessizliğini muğlak bir cevapla olsa da bozmak mecburiyetinde kaldı.
Sürecin sonu yaklaştı ki, kendisine yönelik olumsuz cevaplar yazılma olasılığını bile göze aldı. Belki de nabız yokladı. Zira herkes stresli.
Bir duyumum yok, zaten duyum alacak kadar elim kuvvetli olsa sessizce sonucu beklerdim. Ama, az kaldığına inanıyorum.
Allah, bu stresli süreci yaşarken öncelikle bir birine destek olan ve gerek sosyal medya gerekse başka kanallardan gündem oluşturan her arkadaşıma ve son ümidini bu sınava bağlayan kim varsa, hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. -
Daha öncede söyledim şimdi de söylüyorum bence vmy'nin açıklanması bekleniyor
-
@paretowilfredo hocam bi de şöyle bi durum var. Örnek veriyorum aktüerya okuyan bir arkadaş denkliği zaten yök tarafında verilmiş. X kurum ilana çıkıyor. Başvurusunda yurtiçi denkliği olan yükseköğretim kurumu ibaresini geçiyor. Yalnız insanlar başvururken bu bölümlerin denkliğinin YÖK kararı ile verildiğini bilmiyorlar. Bu yüzden insanlar sıkıntı çekiyor. YÖK'e kişiye özel denklik için başvuruyorlar. Ama artık böyle bi durumun olmaması gerekiyor. Bu konuda kurumlar bilgisiz. Örnek olarak aktüerya bölümünün sınava girebileceğini bilmiyor ve gidip yök kararına bakmıyor. Aday bu konuda ne yapacak. Çok sıkıntılı bir durum. Halbuki adayın kendini ispat etme olayı yok yani. Ortada bi karar var.
-
@sylmz kuvvetle muhtemel